Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killzone 3

mani

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Betasını oynuyorum. kontrolleri düzeltmişler. çok rahat kullanılıyor. auto aim yok şimdilik MP de. alışmam biraz zaman aldı ama ayarları yapınca çok rahat. oyun çıkanca konur mu bilmiyorum. Move Support yok daha.

Jetpack görmedim ama mech kullanmak zevkli.

1-2 Map oynadım ama zaten killzone un haritalarına hastayım bu daha bi süper olmuş. Karlar arasında süper atmosfer. Melee kill olayının bokunu çıkarmışlar sırf melee kill almak için kastım yani.

http://www.youtube.com/watch?v=OThQWnD5Fmk
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hindistan üzerinden yeni bir user yaratırsanız killzone 3 beta yı plus kısmından ücretsiz indirebiliyorsunuz, ben şu an indiriyorum :)

indirdim ve evet çalışıyor, multiplayer oynanıyor, fakat benim şu ps3 konsolu ile fps oynama özürlü olmam sebebiyle beceremiyorum, hala nası oynuyor insanlar bu meretle fps nasıl hedefi yakalıyorlar aklım hayalim almıyor.

yalnız grafikler dehşet olmuş!
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:

@tinu, abi india olduguna emin misin ? hala bulamadım ben =)... bir daha girip bakabilir misin sende hala gozukuyor mu diye ?

evet india da store a kayıt ol plus a gir orda ilk sıradaydı ama sadece 1 günlük gibi bir şey yazıyordu bitmiş olabilir, bu arada adres bilgilerinde felan india dan bir şehir felan buldum da girdim, posta kodu vs. hepsini.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...