Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: dom, 16 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki: saclarimi cok kisa kestiremedigim, uzun birakmam gerektigini gosteren bir rapor aldim Ehe süpermiş abi bu, benim aklıma gelmemişti.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: dom, 16 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki: lisedeyken kafa derimde bir problem oldugu ve gunese alerjik tepki gosterdigi haliyle saclarimi cok kisa kestiremedigim, uzun birakmam gerektigini gosteren bir rapor aldim ve lise boyunca neredeyse arkadan toplanabilecek kadar uzun sacli gezdim ve rahatladim. bu raporu kim mi yazdi? hehe. amcam. Fransız derim. :) Alexi yaz deftere hehe.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
PangeaTheSecond Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Afterdeep, 16 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: said: PangeaTheSecond, 16 Ağustos 2004 17:48 tarihinde demiş ki: bu arada ip ban koymamışsınız ayıp etmişiniz direk yeni üyelik açtım Helal cidden. Süpersin. İdolümsün. eywallah bi dahakine ip ban bekliom ama olmuyo böyle
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 17:28 tarihinde demiş ki: IMDAAAT Paticigi DELIKanlılar basmış dfgd iptal etti... said: BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hastayım abi bu tiplere -Adres ver bulup dövecem seni ehueuhueh kapama duymesine basti... said: Alexi_Septimus, 16 Ağustos 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Ha ne? fisi prizden cekti... geberiyorum burda gulmekten naihaha bu arada metroseksuellikle alakasi yok etek yada kilt giymek iskoclarin kendi kulturudur turkler kadar eski bir kultur ve senin kulturunle dalga gecilemeyecegi gibi onlarin kulturleriylede dalga gecilemez yok dur senin "delikanlilik kulturu"nle dalga gecebiliriz cunku bozulmus hersey toplumdan dislanmaya mahkumdur![signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ahahah budur abi "Pangea Affetmez" Tamamdır olay kopar burda[signature][hline] The Truth is out There
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 tmm olay buduru yanlız tekrarlıyorum fındık fıstık atmayın[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: PangeaTheSecond, 16 Ağustos 2004 17:51 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 16 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: said: PangeaTheSecond, 16 Ağustos 2004 17:48 tarihinde demiş ki: bu arada ip ban koymamışsınız ayıp etmişiniz direk yeni üyelik açtım Helal cidden. Süpersin. İdolümsün. Tamam biz hallederiz Goril. eywallah bi dahakine ip ban bekliom ama olmuyo böyle [signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Boğazımın içi ağrıdı gülmekten[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: dom, 16 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki: lisedeyken kafa derimde bir problem oldugu ve gunese alerjik tepki gosterdigi haliyle saclarimi cok kisa kestiremedigim, uzun birakmam gerektigini gosteren bir rapor aldim ve lise boyunca neredeyse arkadan toplanabilecek kadar uzun sacli gezdim ve rahatladim. bu raporu kim mi yazdi? hehe. amcam. söyleseydin bizde yararlansaydık benzeri hizmetlerden hiç aklımıza gelmediki :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 16 Ağustos 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 Ağustos 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Bak yiğenim, biz aşiretiz burda. Mavzerle dayanırız kapına. Ona göre. NE LAN ÖYLE AKILLI OLUN FALAN?! RACON MU KESIYONUZ LAN! öds[signature][hline]
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: PangeaTheSecond, 16 Ağustos 2004 17:51 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 16 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: said: PangeaTheSecond, 16 Ağustos 2004 17:48 tarihinde demiş ki: bu arada ip ban koymamışsınız ayıp etmişiniz direk yeni üyelik açtım Helal cidden. Süpersin. İdolümsün. eywallah bi dahakine ip ban bekliom ama olmuyo böyle hepimiz "delikanli"larin arkasindayiz israrci goriller sizi![signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ehahaha.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bonzi kardeşim benim..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Bugarea, 16 Ağustos 2004 17:53 tarihinde demiş ki: öds Gizli aşiretiz biz. Öyle bir görükür, iki görükmez.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Allah affeder pangea affetmez. Dı dı dm dı dımm dım dım dıı m dım Jenerik muzıgı baslar Pangea Rus Mafyasına Karşı Sinemalarda.[signature][hline] The Truth is out There
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 racona ters durum olmasın arkadaşlar[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Delikanish - Turkish lazım.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kal mal düzgün konuş OLUUM bak öle el kol hareteki yapma valla ulan bekle lan gel lan beşiktaşa gel olm bekle lan[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 16 Ağustos 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bu bugarea bonzi de gizliden gizliye tehdit yağdırıyo.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hayatımda bu kadar salak ve gereksiz bir kural görmedim saçlar uzun olmayacak kızlar niye uzun saçla gelebiliyor ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 *!kurtlar vadisi gerilim müziği çalar* Heyecan dorukta. acaba sevimli gorilimiz kaçak muzları nusret 1 gemisi ile getirebilecek mi? rus gorilleri bu durumda ne yapacak[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hastayım forumlardaki bu şuraya gelsene halledelim işimizi sana mama ısmarlıcam ayaklarına ha[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Proxa, 16 Ağustos 2004 17:56 tarihinde demiş ki: hayatımda bu kadar salak ve gereksiz bir kural görmedim saçlar uzun olmayacak kızlar niye uzun saçla gelebiliyor ? işte orda durcan, onu anlamak dünyanın en zor işlerinden biri[signature][hline]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 offfff reis konuştu susun suus böyle kalırsınız iştee[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Öne çıkan mesajlar