Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saç - Okul sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okula her zaman ilk ders sonunda gitmek guzel bir cozum -ha devamsizlik olayinida ba$kani kafaya alman lazim- tavsiye edilir. :)[signature][hline]Gecmi$i golgeye teslim ettim ve $imdi golgeler takibimde, ardimda bir yigin manzara. Sorgusu ba$ladi yarinin ufukta gun batmakta, her geli$in bir gidi$i mechule farz ederim sorgumu kesin. Gun donumunde siradaki gelsin golgemi karanliga teslim edin...
Mesaj tarihi:
git kestir abi zorlicaklarini dusunuyosan biri 3 numara yap sene sonuna uzun saclar falan haklida bu arada oss moss de falan sacini basini yolmak istemiyorsan kisalt :) yoksa uzun sac guzeldir 1 sene omuzuma kadar sacla dolastim lise3 ten sonra sonra baktim bakimi zor falan kestirdim falan ama guzel gunlerdi elimde 2 vesikaliktaN baska bisey kalmadi :) ve birde 2yasli2 gozukuyosun laflarindan baska :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Mesaj tarihi:
said:
Pangea, 16 Ağustos 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
said:
Bugarea, 16 Ağustos 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
düşünce tarzıyla alaka yok arkadaş ne öle, o zaman saç uzat etek giy hayret bi şey

+1, delikanlı adama yakışmaz öle saçlar

abi ala ala burda etek giyen erkekler var valla senden fazla erkeklerdir bence... insanlari saci uzun kulaginda kupesi var diye yargiliyorsunuz sonra 2-3 topic asagida avrupa bizi kaciriyor diye tartisiyonuz insana saygi kisiliklere saygi once bence

yazdigimi degistiriyorum uzat evladim sacini basini okuldakileri takma makasla kovalamadikca istedigini yap kimsenin senin ozerkligine karismaya hakki yok

edit : bu arada iskocyadayim[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*

[Bu mesaj SatanJager tarafından 16 Ağustos 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eheh Osmanlıda Padisahların kupe taktıgını duyan delıkanlıların haline tanık olmustum bıkere burdada olmasın sakın?

delıkanlı ayagına yatılcak yer degıl koclar burası[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
"etek giyen erkek" diyerek erkekliğe laf atmış oluosun sen şimdi, bak biz delikanlı adamız bizde öyle şeylere yer yok, orası iskoçya burası Türkiye o kadar, metroseksüel misiniz nesiniz ya[signature][hline]

[Bu mesaj Bugarea tarafından 16 Ağustos 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eheh az kaldı ucmanıza yorunge dısına ama durun bakalım gıtmeden az daha eglendırın bızı canım ole hemen ucmak olmaz ama dımı[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
Eheh Osmanlıda Padisahların kupe taktıgını duyan delıkanlıların haline tanık olmustum bıkere burdada olmasın sakın?

delıkanlı ayagına yatılcak yer degıl koclar burası

Git araştır hangi padişah adını öğren yaz. bilmiosan ben yazarım. Cahilmi sandın sen bizi? Genel bir söleyiştir o "Osmalı Kafası" sözü. Bilmiyorsan öğren. Ufkun açılsın.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Eheh az kaldı ucmanıza yorunge dısına ama durun bakalım gıtmeden az daha eglendırın bızı canım ole hemen ucmak olmaz ama dımı

ne öle uçmak fln ne dion sen?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Küpe de takılır piercing de saç ta uzatılır.. Bırakın saçmalamayı herkes istediğini yapar. Bence bu karıların kızların böyle adamlara bakmalarından dolayı sizin çekememezliğiniz.
Bu arada ne piercing ne küpe ne de uzun saç var bende :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Pangea, 16 Ağustos 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
said:
BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:

delıkanlı ayagına yatılcak yer degıl koclar burası

yer neresiyse söle orda yatirim sana delikanlılığır

Sende sanal delikanlılık yapma daha fazla. Gereksiz küçülme..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Mesaj tarihi:
Afterdeep sana bısey dedıgım yok sanırım yanlıs anladın?
Su delıkanlılarydı sozum hanı sac uzatılmaz vs dıyolar ya eheh[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
Kalhiae, 16 Ağustos 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
Küpe de takılır piercing de saç ta uzatılır.. Bırakın saçmalamayı herkes istediğini yapar. Bence bu karıların kızların böyle adamlara bakmalarından dolayı sizin çekememezliğiniz.
Bu arada ne piercing ne küpe ne de uzun saç var bende :)

yoo kızlar harbici erkeklere bakıo burda, bilemiom o sizin karılar kızlar nasıl bi şey öle?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 16 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
Afterdeep sana bısey dedıgım yok sanırım yanlıs anladın?
Su delıkanlılarydı sozum hanı sac uzatılmaz vs dıyolar ya eheh

Pardon çok :)
Boşver sanalla sanal olma takılsın gençlik. Yeni yeni forumlarda yazışmayı öğreniolar galiba. Gençlik ateşi, heyecanlılar :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3
  • Yeni Oluştur...