Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saç - Okul sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçlarım gayet uzun... (okul açılana kadar omuzlarıma gelebilecek kadar)
okulda laf ediyolar uzun saça... normalde hiç ellemem saçımı gözümün önüne düşer öyle boktan bi saç modeli ile dolaşırım ama çok severim saçlarımı... hayatımda da jöle sürmüşlüğüm yoktur... bugün aklıma geldi "la okul açılınca ne yapcam ben?" diye... jöleyle arkaya yapıştırayım dedim yapıştırdım hatta bakmak amaçlı ondan sonra bi de takım elbise giyip andy garcia (bkz godfather 3) karizması yaptım :P herneyse baya kötü oldu açıkcası öyle arkaya yapıştırınca...
biri bişeyler söylesin ne yapabilirim saçlarıma? taç mı taksam yoksa hoca laf ederse "tamam hocam kestiriyorum" diyip kestirmesem mi... aslında lise sonum laf etmezler "hocam öss stressi vs" derim geçerim de... bu sorunu yaşamış olanlardan bi duyayım yapabileceklerimi[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
özel okulsan kaçabilirsin ama nereye kadar... bende uzatacam inatla ama bi yerden sonra dayanamayıp zorla berbere götürebiliyolar. bence kızabilitesi varsa sorumlu otoritelerin (bu ne lan?:-)) kestir. Ayrıca hayalimdeki saç modeline sahipsin eheh[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 16 Ağustos 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
kestir 1 yıl daha dayan okuldan en önemli senende boşuna kötü repütasyon alma...

ne de olsa öss den sonra üniversiteye girsen de girmesen de kıçına kadar uzatabilicen ve kimse karışmayacak...

kötü repütasyonum var zaten... hani böyle zıpır repütasyonu... dersleri iyi ama haylaz vs şeklinde bi repütasyonum var... ki müdür yardımcısıyla aram odasına gidip "hocam bana az sütlü bi kayfe" diyecek kadar yakın ama kadın laf ediyo gene de... bilemiyorum[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Veya alıyosun 1 kgluk joleyı sacını taraya bıldıgın kadar tarıyosun arkadaya ve elını daldırıyosun joleye sacına yapıstııyosun. buda 3 haftada 1 kg jole demek.buda sacının hergun dokulmeye ve kelıge baslangıcı bak sac uzatmak ne kadar kotu nerden nereye gelıyo olay. sen anla artık.. :D
Mesaj tarihi:
bende bu sene aynı sorunu yaşadım saçlarım uzun ve ben öyle orman gibi olmasından hoşnutum jöle sürüpte yavşak moda sokamam (uzun saç jöleyle başka moda girmez afedersiniz) o yüzden tamam hocam diye diye seneyi bitirdim ama lise3düm o yüzden fazla gelmediler üstüme okulunu katılığına bağlı olarak sıyırabiliyorsun :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allahtan bizim okulda uzun saça bir şey demediler de benim şimdiden uzadı biraz...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Az kestir bence.rahat bırakmazlar okulda nereye kadar yalan atıp kaçıçan bütün sene onlamı uraşcan kestir kurtul seneye gene uzar.sonra yap gene şeklini :D[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...

Mesaj tarihi:
lise 3 te briyantin kullanmıştım ben arkaya yatırıyordum kalıp gibi de durmuyodu. ama senin bahsettiğin kadar da uzun değildi.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
müdür seni makasla kovalamadıkça işi yüzsüzlüğe vur kestirme ama iş vandallanmana doğru giderse kestir...ha bi de saçlar düz mü?benim de düz uzun artı ağzıma giren saçlarım vardı zamanında ühhüüü...ama berber kurbanı oldu ne yazık ki...
Mesaj tarihi:
said:
capul, 16 Ağustos 2004 00:41 tarihinde demiş ki:
müdür seni makasla kovalamadıkça işi yüzsüzlüğe vur kestirme ama iş vandallanmana doğru giderse kestir...ha bi de saçlar düz mü?benim de düz uzun artı ağzıma giren saçlarım vardı zamanında ühhüüü...ama berber kurbanı oldu ne yazık ki...

müdürümüz öyle bir müdür değil de milli güvenlikçi tüfekle kovalayabilir işte...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
tam kizmayacaklari kadar kestir sene boyunca hep sinirda gez hehe

lise sonun (biz 4 sene okuduk oldururum 3 falan ne demek :P) baslarinda sanildigi gibi salmazlar, karisirlar... oss yaklastikca, zaten okula gitmelerde falan azalacagindan saci uzatabilirsin ama baslarda taktirma kendine... yada Bone'un dedigini yap[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
karpuz aynı benimle aynı durumdasın yani:-) bende lise sona geçtim sorun etmiorum valla açıldığının ilk günü gidicem uzun saçla sonra kestirecem baya kısa kestiricem nasılsa son senem onra gıçıma kadar uzatıcam nasoılsa takma kafaya:-) am insan acımıyo değil:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 16 Ağustos 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
onerim 3 numaraya vurdur
donem sonuan kadar uzar
lise 3 bittimide zaten ozgutrsun

bende 3 numara yaptırdım fazla kısa olmaz sandım kısa oldu ama memnunum bencede 3 numara iyi[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...

Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 16 Ağustos 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
oh ne güzel lan sizin okullarınız

bizim okulda favorin ya da ensen azıcık uzun olsun okula almıyorlar be...

Bizde bakkala yollayıp orda permatik basıyoladı bea varmı ötesi ?!
Mesaj tarihi:
okullar açıldığında andy garcia saçların omuzuna gelecekse saçın feci uzuyor demektir, okulun açılmasını deil sonrasını düşün o zaman lol.

uzun saç faktörü önce şuna bakar:
okulda denetim olup olmaması.
denetim var diyelim, yönetim yapıyorsa iyi ama hocalar da (dersine girenler) yapıyorsa işin zor hatta imkansız.

tavsiyem kestirmemen, ilk gün bi şekil yapıp gidersin, almazlarsa veya laf ederlerse göstermelik kesim yaptırırsın şöyle 1-2 cm, kestirdim dersin girersin.
okulda denetim sıkıysa zaten o kestirmiş halini de kabul etmez, aksi halde rahatsın.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
Mesaj tarihi:
açıkçası bende çektim o dertten inan bana saçları uzatırken çektiklerimi bir bilsen. kaç kutu jöle bitirdim kaç kere disiplinin kıyısından döndüm kaç kere dolmuş beklerken yağmur yağdığı için jölem aktı ve ben 3.5 olarak bütün gün sınıftan dışarı adımımı atamadım... eğer uzatmak istiyorsan şunu yap derim:(ancak berberin iyi değilse tavsiye etmem:) ) saçları iyice geriye yatırıp kulak üstü,favori ve ense bölümünü 1-2 parmakkadar traş ettir iyice ve geriye jöleyle yapıştır çok kabarık diye laf ederlerse berbere git ve saçları içten alıp inceltmesini söyle ben şahsen şu anda oldukça uzattım şahsen jölesizken başta çok kötü gözükür ancak sonra çok güzel oluyo tavsiye ederim :)[signature][hline]:DAnti-Natural_Jedi:D
:rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Lise 3te aynı dertten muzdariptim. Saçlarımı müdür beni okula almayıp devamsızlık hedesini işletirim diyene kadar uzatmıştım. Neyse akabinde önlerden kestirdim arkaları bıraktım ama bu seferde uzayınca kat yaptırmışım gibi gözüktü. Üni ye girince saçlarına kat yaptıran metroseksüel erkek imajından kurtulmam uzun sürdü :-p Tavsiyem bir seferlik kısa kestirmen. Sene sonuna doğru zaten uzayacaklar ki öss yaklaştıkça okul yönetimi biraz daha yumuşuyor kılık kıyafet konusunda.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
abi bnm saclar ii ce uzadı okula gıderkende kestirmyicm bnm arkaya dogru waxle duzeltınce kıvırcıkta sac sırın duruyor bn ole gidcem okula=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
OOOoooohhh benim lise bitti oleee bıraktım saçlrı gidiolar... çok kral bi iş abi... senelerce bunun için mücadele verdim ve sonunda zafeeeerrr...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
bızım pıc bı elektronık hocamız vardı ğ.ç ı.ne totos g.otosun p.çı anasını s.ktımın[nese gaza geldım]bakkala gondermıstı benı permatık almaya bende amele gıbı gıttım ondan sonra bakkala gıtmek ıcın y dyvar var orayı bıras tırmanman lasım tırmanırken pantolonu yrttım butun gun yırtık pantalonla dolştım sonra permatıkle keserken ne kopuk ne sabun sırf sabunla keserkene yuzumuzu kestık bıde kanlı kanlı sırf o hocanın p.çlıne bana yaptı adam sadece ole p.ç hocalarla urasıoz yanee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...