fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Benim arkadaşlar THY ile Chi ordan aktarma LAX uçuyorlar. En son gelirkene bu yaz, LAX-O'hare arasında uçakta bi amca kalp krizi geçirip arada bi yere acil iniş yaptılar. O'hare e indiklerinde Thy uçaına 20 dakka vardı-yoktu, bindiler bodoslama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bavula dikkat abi. bavulunu iyi takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 abi ben bide JFK ye gidiyorum ilk ama allahtan 5 te orda olucam Ohio ya uçağım 8 gibi kalkicam 3 saat yeter gibi ama New york falan diye pasaport işlemleri uzun sürebilir. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ben jfke gidiyorum sonra metroya biniyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 sigisMoNd said: londra yerel saatine gore. digerleri de inicegin yerlerin yerel saatine gore.aynen, tüm uçak biletleri yerel saate göre yazılır karışıklık olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 aquila said: ben jfke gidiyorum sonra metroya biniyorum =D jfk de 3 saat ne bayar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 CaNNi said: thailandtan sustalı jop almıştım. Nasıl birşey o ? Taramalı füze gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://img.mynet.com/ha3/d/denizli_bicak3.jpg Böyleyken http://www.yildizcenter.com/resimler/urun_resim/KUCULEBILIR_CELIK_JOP_1.jpg Böyle oluyo http://www.yildizcenter.com/resimler/urun_resim/KUCULEBILIR_CELIK_JOP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sadomazo aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bende hem cop hemde diğer ucundan basınca bıcak çıkıyor sanmışdım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 fixmen said: Benim arkadaşlar THY ile Chi ordan aktarma LAX uçuyorlar. En son gelirkene bu yaz, LAX-O'hare arasında uçakta bi amca kalp krizi geçirip arada bi yere acil iniş yaptılar. O'hare e indiklerinde Thy uçaına 20 dakka vardı-yoktu, bindiler bodoslama. :Dhaha aynisi bana oldu, boston - amsterdam - istanbul ypaiyordum KLM ile, direk uyumusum yemekten sonra. inise geciyoruz seyleriyle uyandim, saate baktim bi 1 saat falan erken, ana dedim iyi. baktim pencereden asagiya, asagisi yemyesil, boyle daglar falan var. lan dedim hollanda - dag?? meger biri fenalasmis arkada irlanda - shannon'a inis yapiyormusuz. hep irlandaya gitmek isterken en olmucak sekilde gittim kisacasi. 1 saat sonra tekrar kalktik da benim aktarma kacti tabi. sonra 10 saat schipol'de bekledim bir sonraki ucus icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sen baya bi sanmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aktarmayı kaçırınca para ödüyo musunuz yeni bilet için? noobum da ben biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hayir odemiyorsun, tabi eger biletleri ayri ayri aldiysan o zaman sorumlu olmazlar o aktarmayi kacirmandan ornek: boston - istanbul ucusu aldin amsterdam aktarmali, amsterdam - istanbul ucagi kacinca hemen bi sonrakini ayarliyolar bedavaya, ustune 10 euro yemek parasi 5 euroluk telefon karti falan veriyolar ama diyelim istanbuldan sonra izmire gidicen bi de, ama o ucusu ayrica pegasustan falan aldin mesela, asil ucustan ayri olarak, o bilet yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mithr said: balon said: abi sorması ayıp londra'ya neyle uçucaksın ? american airways, british airways tarafindan duzenlenmis hede hodo. 8:50 ucagi. sen de mi geliyorsun yoksa :D ahaha vardı öyle bir ihtimal, Londra'da bir Tk uçağının koordinasyonu için gitme ihtimalim vardı ama yattara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben deltayla miamiye git gel 700 dolara gidiodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ulan o değil de millet sapır sapır singapur tayland amerika fln gidiyor öyleki artık los encıls lax olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar