dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 İlki kadar bağlayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bu oyunda terminator armor yokmu abi.. 2 kere bitirdim, birtane düşmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bende çok aradım ama yok,zaten terminatorları deploy ediyosun...Ondan dolayı koymamışlar,önceki serilere göre item portfoyu gayet sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yeni indirimle alan vardır belki çeviren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben summer sale da aldim hatta complete pack + retribution butun dlcler diye almistim. bol bol oynadim simdi w40k kitaplardan yariyorum. retribution iyi olmus oneririm cidden herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Daha önce warhammer dünyasına hiç girmemiş ve fantastik strateji oyunu arayan birisi olarak tavsiye edermisiniz? Bu saatten sonra oynanır mı bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Chaos rising'le başlamanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 strateji istiyorsan ilk 40k ları oyna, bu oyunlar taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Birde bu oyunların steamden satın alınanı mı yoksa torrentten çekileni mi makbuldür. Online içeriği ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Torrent deme burada, sonra üzerine yerden havaya füze çarpar. Online olarak klasik matchmaking vs. var. Bir de Last Stand isminde, üç oyuncunun birer hero yönetip gelen düşman dalgalarına karşı savaştığı bir mod var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Bende varmış bu, isteyen varsa: Dawn of War II Retribution - Ultramarines DLC - B8M95-LD90D-H4YR4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar