Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of War 2: Retribution

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ya yarın falan steamden alıcam oyunu da expansionlarıda almam lazım mı multi oyunların çoğunluğuna girebilmek için diye sordum sadece multi oynamak için alıcam çünkü dow1'i salyalar akıta akıta oynadım ve dow2 ilk çıktığında müsait değildim arada kaynadı sonra geçen görünce aklıma geldi nasıl unuturum diye dünyanın en güzel rts'sini :D
Sosyal ağlarda paylaş

alıcam muhtemelen imperial guards'ı. betadan haberler gelsin bakalım neye benzemiş ırk olarak.

bir umut oyun basına 4-5 tane fazla ünite basıyodurlar belki, coverlar falan daha anlamlı olur derken güzel güzel oynarız.

mesela herolarından biri ilginc baya imperieal guardın. direk squad olarak kullnıyosun, yanına adam ekliyosun falan
Sosyal ağlarda paylaş

dow1de güzeldi yaseviyodum ben, ama genelde, commisarla execute spamlıyıp her araca curse of machine spirit atarak geciyodu oyunlar.

daha doğrusu o noktaya gelene kadar cok ağlıyodun sonrada durdurulmaz oluyodun. priestli ogrynler, hatta priestli guardsman'lar baya güclüydü zaten.
moral sorunu cekmiyosun,

arkadaya 2 bassilisk hatta daha iyisi 2 leman russ attınmı senden kralı yoktu, şaka maka cidden daha kral ordu yoktu, belki cok firewarriorlı tau olabilir. space marineleri, chaos marineleri, sisters'ı necronu herşeyi eritiyodu, o kadar cok ve geniş alana yayılıyolardıki, iki tane whirlwindle falan gelen knockbackte fayda etmiyodu. execute bufflı sergeantlı imperial guard squadı ugpleri tamsa spacemarine squadından cok vuruyodu mesela

tabi dow1'in geneli böle zaten. dow2 daha coh kafasında olucak diye planladılar cok iannılmaz fikirleri vardı alphada falan, ilk fizik motoru cok iyidi, cok cok early bi video vardır, böle köprülerin ıkıldığı marineleri guardıanalra kafa göz girip cat cut eyre düşürüp kafalrına sıktıkları falan, sırf videoda değil bı kısmı gameplaydi, sonra cok dumpdown ettiler.

bakalım ne olucak şimdi durum. imperial guardın bazı özellikleri coh'dan almadıkları featureları getiriyo umudum o benım
Sosyal ağlarda paylaş

Kutulu collectors retribution 29.99$ yerine 39.99 yabancı sitelerde.

Oyun ve 2 expansion un olduğu kutu 69.99 galba.
Ama aral geçen getirdiğinde expansion bayağı ucuzdu yurtdışına göre, umarım bu seferde iyi bir fiyat verirler zira expansion u collectors almak istiyorum. Hem tüm ırklara bonus set felanda veriyor tek tek pre-order bonusu için seçmene gerek kalmıyor =P
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

her ırkın olduğ poaket ne kadar?

Alabilecegin her tur Retribution'da butun irklar var zaten. Irk paketi aldigin zaman o irkin campaignde kullanabilecegi extra wargear geliyor, bir de yukleme ekraninda o irkin komutani cikiyor. Ama sen yine de butun irklarla campaign ve multiplayer oynayabiliyorsun.

Bu arada beta dunden itibaren steam accountu olan herkese acildi.

hamsilipilav said:

tamam ama şunu soruyorum vanilla oyun ile expansionlar olana girebiliyor musun sonuçta ekstra unit birinde var öbüründe yok gibi mi oluyor yoksa bfme2'de ki gibi expansionlı olanlar aralarında olmayanlar aralarında şeklinde mi oyunlar

Retribution teknik olarak bir expansion degil. Tek basina calisiyor ve butun irklari iceriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...