starshiptrooper Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Daha yeni cb'ye girmiş mmorpg. Daha önceki aylarda bir cb denemesi yapılmış ama daha sonra yayıncısı değişmiş. Az önce downloadu açtılar. Server da online. Bir deneyin bakalım. http://maestia.sevengames.de/download/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 arkadaş almancı galiba .de uzantılısını şaapmış üşenip değiştirmek istemeyenler olursa şu ENG link i sitenin ; http://maestia.sevengames.de/register/?locale=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starshiptrooper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aferin sana. demek ekranın sağ tarfından dil seçeneğini bulup değiştirebildin. kendin gibi arkadaşlardan şüphelisin sanırım. yardım et kardeşlerine. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 starshiptrooper said: aferin sana. demek ekranın sağ tarfından dil seçeneğini bulup değiştirebildin. kendin gibi arkadaşlardan şüphelisin sanırım. yardım et kardeşlerine. aferin. spastik misin? nedir bu herşeye laf sokma çabaları anlamıyorum ya lan harbiden yeter ha. hayır bi de başarabilseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 savaşacağınıza beta key adresi verin valla hoplarım kafanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 inanılmaz fail bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 starshiptrooper said: aferin sana. demek ekranın sağ tarfından dil seçeneğini bulup değiştirebildin. kendin gibi arkadaşlardan şüphelisin sanırım. yardım et kardeşlerine. aferin. ahah bu ne ya şaka gibi, adam .com uzantılı linki vermiş sadece sana bişey dememiş ki nedir bu gaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sıcaklardan hep sıcaklardan, beyin sıvılaşıp kulaklardan akmaya başlıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar