Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Selam arkadaşlar ben holdem hakkında türkçe kitap arıyorum , acaba bildiğiniz bir kitap var mı? kitapların çeviri olması tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 james h. ronman ın poker face: beginner to advanced kitabı var. Türkçe çevirisi vardı bulursan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ne öğrenmek istiyosan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 birazdan tum patinin profesyonel(!) poker oyuncusu oldugunu ogreneceksin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 program izlemek de güzeldir bos zamanda. yarısmalar, sampiyonalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar