Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulu özleyen var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o konularda biraz şanslıyım
okula almama gibi bi durum soz konus olmuo
almıcaklarda nereye gıt dıcekler ormanın ortasında dağın başında
ama hocalar... böhök[signature][hline]Briq
Mesaj tarihi:
angelfire: hoho sadece o seneye ait olan ve o sene sonunda biten çok güzel bir aşk yaşarsan görürüm seni :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benimde nefret etmediğim noktası derslerdir
ha listeme görmek istemediğimiz dersleride eklemek lazım
neden herkes tarih görmek neden herkes coğrafya görmek zorunda
adam akıllı eğilimini lisenin başında yapacaksın
ah tabi okula giderken
takım elbise zorunlu olmasa
traş olmam gerekmese
saçıma karışmasalar
her gün 8 de uyanabilsem
belkie severdim okulu[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
bizde fln muhteşem bi hizmet var derste çıkıosun traş olmaya bölece bayaa zevli oluo traş olma durumları!
kısaca 15 dk traş 15 dk kanayan yerlere dispanserde pansuman 15 dk da dolanark gelme bölece 1ders gidiodu:) hoş yarım gün yok yazılıosun ama o yarım günleri sene sonunda deerlendirmeye almıolar:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
bence elınden geldıı kadar tadını cıkarmaya bak
sonucta kıcımızı yırtsak sistemi deiştiremıoruz bu şartlarda
o yuzden eğlenmene bak
olduu kadar :)[signature][hline]Briq
Mesaj tarihi:
ahh keşke angelfire ama o yok öle bişi..de şimdiden alışsaydın keşke askerde napcan?!?[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
haha ardeth banamı yazdın
ben hayatımın kazığını yedim o konuda
ahahah depreştirme anılarımı
sonrada tam ... oldum zaten yapmak istemeyeceğim şeyler yaptım[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
aha
necro ne diyosun hoca
konuda okulu özlediniz mi dönelim artık diyolar
ben ona itiraz ediyorum istemiyorum diyorum
sende sistemi değiştirmeyiz ya alışcan diyosun
yok kardeşim zorundayım ama
isteyerek gitmiyorum yani
benim devamsızlıklarım full dur hep
özlemedim de dönmeyyim okulada[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 16 Ağustos 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
okul sistemin bizi koyunlar olarak yetiştirdiği bir tımarhanedir bence.

eğer sen bunun farkındaysan senin için sorun yok demekki sen diğer insanlara bunu göstermeye uğraş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
eh diyorum işte yaşanan şeylere bağlı değişebilir herkesin düşünceleri....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 16 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
aha
necro ne diyosun hoca
konuda okulu özlediniz mi dönelim artık diyolar
ben ona itiraz ediyorum istemiyorum diyorum
sende sistemi değiştirmeyiz ya alışcan diyosun
yok kardeşim zorundayım ama
isteyerek gitmiyorum yani
benim devamsızlıklarım full dur hep
özlemedim de dönmeyyim okulada

ok aga donme ya aman.[signature][hline]Briq
Mesaj tarihi:
sonuçta sosyal ilişkiler ayrı bişi ardeth
bende aynı natural gibi yönetilişimize karşıyım
kardeşim bu çağımızda bütün karakteristik özelliklerimiz bastırılıyo
düşünceler kısıtlanıyo
hep monoton tek cins bir yaşama hazırlanıyoruz[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya madem farkındasınız bunu ozaman kendi kendinizide geliştirmek için zaman harcayın okul zamanı olmadıysa okul bitince buda bahanemi size okuma yazma öğretmişler tek ihtiyacınız olan bu düşünmeyide onlar öğretmeyecek ya. Birde bazı sosyal ilişkiler sadece okulda hergün bir araya geldiğiniz için sürüyor emin olun okul bitince o ilişkilerden kopan çok olacak. yurt dışımı dersin şehir dışımı dersin vs[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bilmiyorum
ama okuldaki sahte ilişkileri ( ağır oldu ama bi bakıma öle)
ve istemeyerek yönetildiğim bi yere gitmem gerektiği için özlemediğimi belirtiyorum
çok kısıtlıyorlar beni olayın özü budur
hatta haklarıma tecavüz edildiğini bile düşünüyorum
ama işte -18 yiz hakkımız hukukumuz yok şimdilik
az kaldı bitcek[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben bi tek lise kızlarını özlüyorum.
"liselii vardı yaaa aah o liseliii..."

onun dışında oh kurtuldum ondan, 2 senedir ayrıyım, görüşmüyoruz negzel..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Ağustos 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayrıca yapman gereken bir şeyi ondan nefret ederek yaparsan daha çekilmez olur emin ol lise3 yıllarını çok daha çekilebilir hatta özlenebilir hale getirmenin yolları var (kendimden biliyorum :p)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
lol aklın fikrin oda :)
bone bu arada koymuş noktayı konuşulmaz bunun üstüne
ama gnede özlemedim liseden başka yerde daha çekilir şeyler buluyorum ben ya ardeth :)
hem daha kolay götürüyorum aman tanışıyorum[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eh ne diyeyim lisede nasıl seneler geçirdiysen ona bağlı değişir abi iyi anıların sıkıcı olanları geçip geçmemesi bende orta senelerinden nefret ederim mesela :)

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 16 Ağustos 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
ya madem farkındasınız bunu ozaman kendi kendinizide geliştirmek için zaman harcayın okul zamanı olmadıysa okul bitince buda bahanemi size okuma yazma öğretmişler tek ihtiyacınız olan bu düşünmeyide onlar öğretmeyecek ya.

dediğin şeyleri yapırum zaten merak etme,ben durumun farkındayım başka insanlara göstermeye çalışmasam öyle bi msg atmam sanırım?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
walla okul ortamnı ozlemis bulunmaktayım ogretmenler harıc ve dersler euhee nese walla ozledm yaws yazda baydı artık bıtek pc basındayım sımdı su 3 hafta boyunca pc ve bn varzı hos annem bıraz ders calıs dıor ama nese=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ne liseyi ne de şindi üni yi hiç bişekilede özlemedim özlemem. canım sıkılıyo ya derste[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
  • Yeni Oluştur...