Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 pvp kaçıncı levelda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 birde pvpde ne kazanılıyor ne kaybediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ohoo tamam alacaz premium ama daha level 7 de ota boka premiuma geç yap falan diyor resmen. craft hall diktim.sonra temple learn yaptım.sadece tek hakkım varmış sdfdsf diğerleri için premium istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 pvp de bilmem ne coin kazaniyorsun. muhtemelen greek icin sparta sehrinde bi vendoru vardir harcamaya. hani ne bileyim kolay beğenmeyen pati ahalisi bu oyuna nasıl bu kadar sardı anlamadım. grafikler leş. animasyonlar tatlı ama modellerin ayakları artık bildiğin kutu, fena kötü grafikler. suda gemi kontrolleri çok kabız. build menusu, ekrana çoklu seçim için mausela çiziğimizi kare resmen baştan savılmış. o kadar çok şey var ki daha bu tip eksik, yarım, yapılmamış şey. ayrıca f2p lerde çok sövdüğümüzü para vermeyen ölsün kafası köküne kadar var bu oyunda. bana questten bilmem ne binası blue print'i veriyor ama premium üye değilsen kullanamıyorsun. e peki razıyım ama bunu satamiyorsun, atamiyorsun, trade edemiyorsun. ufacik inventorymde 1 slot boş yere heba oldu. önce postta yazmıştım eu/us ayrımı yok. us serverında oyuna denk gelirsen 1 saniye delayle kıvranıyosun oynayım diye. match making sistemi çok saçma 7 lvl ken 35 lvl eşleştirdi bana. alman serverlarına gittim incin top oynuyor. ne pvp ne co-op için adam bulabiliyorum. belki sürekli eu serverlarına denk gelirim diye düşünmüştüm. lfg ekranında quest ismi yazıyor bu güzel ama o quest nedir, bende varmıdır, lfg mesajı yazan adam lvl kaçtır, quest lvl kaçtır hiç bir bilgi yok. tıklayınca dire partiye alıor. bakıyorsun adam düşük çıkıyorsun falan. oyunu sinlge olarak ele alınca vakit geçirtiyor questlerle, bazıları zevkli. ama genel olarak şahsi görüşüm fail bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 o network problemine çözüm bulunamadı hadi eyvallah, şimdi de burda yazanlardan gaza geldim bi daha install ediyim dedim granny2.dll missing hatası veriyor. nette yazdıkları herşeyi denedim gene olmadı. gerçekten age of empires online oynamamı istemiyor kozmos :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 varsa benim levellarda biri co op yapalım falan pvp yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 level kacsin? benim 8, gerci ben USA'deyim saatler uymaz herhalde ancak 2 saate filan evde olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 saatimiz uyar ya ben sabah 5-6 da uyuyorum.ztn az uyumaktan snaırım tansiyon falan pert bende level 7 yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ekledim benide ekleyin diğer arkadaşlar nullco nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ekliyore şindik, bi login olim.. hmm offlineken eklenmiormuş dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 dün lvl 15 bi türkle co op yapalım quest dedim ama lvl 7 bariz yetmiyor. bide bunun pvpsini düşün adam bi rushta tokatlar quest tayfası ezdi beni resmen 4 tane adam yolladı benim spearmanleri 2 atışta aldılar lag ise çok çok kısa bi delay vardı onun harici temizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 lvl 20 oldum dün rahatladım ohh, kaldı 20 level, tech tree açıldı herbişiyi sonunda, ana senaryoya devam ettikçe haritada da yeni yerler açılıyor gidecek. bide o en alttaki premium süper techlere puan verecekseniz tüm o ağacı almanız gerek, öle tek çizgi halinde gidince olmuyor malesef :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bende 20 oldum bi resetledim treeyı aldım güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 level 9 oldum bende quest yapmak bayıyor böyle yok mu aynı levellarda bi arkadaş co op yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bayagi eglenceli oyun gunde 1-2 saat felan takiliyom lvl 15 oldum co-op felan yapiyorsaniz benide ekleyin syrvan nick bide fil gene biraz imba olmus gibime geldi ama bilmiyorum greek te ona yakin bi asker varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ben oynuyoruz bari tam oynayalım greek premium alıcam cunku bir sürü item oldu premium istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 online var mi su an co-op icin level 11 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 level 9 um kurtarır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kurtarir nolcak simdi msirvan la girdik ayni realm da olmak gerekiyormus, Abydos'a transfer ettim 2 dakka filan surdu free, sende oraya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 45 dk lik co-op questten sonra 2 war-leaderi kuccuk haritada bulamadik, bug oldu sanirim ve ciktik. yine de single oynamaktan kat kat zevkli. elite quest denemeye yeltenmemek bile lazim bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 evet elite denedik 2 kere de 4 tane axeman gelip herseyi silip supuruyo temiz is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ben englishlerden birindeyim ama unuttum ismini war leaderlar kaçıyor sanırım ya.gördün mü öldürücen. bende 2-3 defa baştan başlattım questi bildiğin 3 tane war leader önce vardı sonra kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 elit questler çogiyi ehueheu bende 10 peasant varken adam 20 elit baltalıyla gelio, fil falanda dinlemiyorlar kesiyorlar, armored elephant advisorunu almam lazım artık :p ama eşşek gibi xp bırakıo her npc 120xp kelle başı, 1-2 görevde numarasını buldum, diğerlerine de bakıcam, lvl 23üm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Para vermeden oynamak mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 mümkün, son levela kadar parasız gelinebilir ama ne derece zevkli olur bilemem, muhtemelen inventory darlığından kafayı yedirtir zaten level 40tan önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar