Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Aciklandi microsoftdan geliyor. http://www.ageofempiresonline.com Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oha ins hayal ettigim gigi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi grafiklere bakarak farmville kitlesi icin yapilmis diyorum, umarim yanilirim ayrica nasil olcak ki anlamadim ben bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Nasıl olacak şehir kurup, ordu basıp milletin şehirlerine dalıp vergiye mi bağlayacaz? Yoksa age of köylüsü hayatı mı yaşayacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Travian vs gibin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 çemberi daralttık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 tatlı gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://www.ageofempiresonline.com/ hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 off sereg online yazısından uyansaydın bari. http://forum.paticik.com/read.php?42,5038384 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 mmo degil ki tam olarak ? pvp ve co-op var diye mmo mu oluyor hemen? anlayamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Online olması yeterli, ayrıca burada olay konunun açılmış olması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 benim icin olay da yanlis yere acilmis olmasi o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Buna sam karar verecek dostum, mod lar arası çatışma çıkarmaya çalışıyorsan başarılı olamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://www.ageofempiresonline.com/beta/ said: In this approachable online RTS game,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 iyi web based yapıp harcamamışlar en azından konsepti. Alayını full browser çıkartıyor son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 dreagloth said: Buna sam karar verecek dostum, mod lar arası çatışma çıkarmaya çalışıyorsan başarılı olamayacaksın. Quake Live neden FPS'deyse bu da burada olmali diye dusunuyorum. bu da benim 2 gp'im lordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 2 başlık olmuş, MMO tarafında da açılmış. Zaten MMO bu :D. Neyse, baya güzel grafikler, settlers, travian karışımı bir şey, bence gider :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 massively multiplayer online real time strategy game buraya acilabiliyorsa eger, kalidirilsin mmo bolumu, sonucta her mmorpg istersek single player solo seklinde de oynanir. :P my 4,8 p sonra gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sam gelince atar konuyu birleştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 |Joker| said: 2 başlık olmuş, MMO tarafında da açılmış. Zaten MMO bu Kanuni said: massively multiplayer online real time strategy game buraya acilabiliyorsa eger, kalidirilsin mmo bolumu bu oyunu "massively multiplayer" şeklinde mi oynuyoruz? aynı haritada 100-150 kişi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ya galiba mmo deil lan bu Seregline baya yüklendik ama böle coop işte onlien oynaynıp sadece devamının geldiği arkadaşınla ya kapıştığın ya da bereaber görev yaptığın bi oyun bu galiba hani 1000 lerce kişiyle böle hayvan gibi bi dünyada takılmıoruz anladıım kadarıyla features kısmından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 e sereglin de onu anlatmaya çalışıyormuş. ama topiği açan kanuni bölümün modu da dreagloth olunca, bilgisayar oyunları bölümüne açtığı için sereglinle dalga geçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 çok ayıp olmuş seregline! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar