Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En buyuk keyif...

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Bursaya 3 atip kupayi aldiktan hemen sonra ankarayada 2 sallayinca TSL yi nasil iple cektigimi anladim.

Boyle net galibiyetlerden sonra gece eve gelip yalniz basina salona gecip, kanapeye boxerla uzanip, klimayi da acip, onunede kavununu karpuzunu serip butun yorum programlarini tek tek zaplayip "YORUMLAYIN ULAN TAKIMIMI" diyerekten o kanapede uyuya kalmayi nasil ozlemisim anlatamam.

Mustafa denizli olsun ridvan dilmen olsun takimimi ove ove bitiremedikleri gunlerde aldigim haz harbi paha bicilemez.

ohh paylastim dahada keyifledim... liverpooldan 4 yemeden once net keyfimi yasiyorum bozmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon iyi yolda, artı Şenol Güneş'le çoğu kişinin sempatisini kazandı, sessiz sakin işini yapıyor adam..Trabzon'un tek sorunu iyi transfer yapamaması,bütçesinden bağımsız olarak,3 büyükler gibi dış transfer yapamıyor Trabzon,ama yine de çok değişik oyuncuları kazandırdı Süper Ligde,havayı yakaladılar mı iyiler..Mesela Şenol Güneş'in 1-2 tane istediği Koreli oyuncu vardı olmadı sanırım..Ben Trabzon'u seviyorum açıkçası,Liverpool maçına da gitmeyi düşünüyorum hatta:)..
İyi bir Trabzon her zaman lazım Süper Lige..
Sosyal ağlarda paylaş

ben de acaip özlemişim ligi.
geçen gs-sivas maçından önce spikerlerden birisi şey dedi. ligimiz tabii ki bir premier lig değil ama artık şu son transferlerden sonra bir isveç ligi, bir danimarka ligi kalitesinin üstündedir. yavaştan fransa ve almanya ligi kalitesine yaklaşıyoruz.
lan bu ne demek, heralde isveç ve danimarka liginden üstünüz nasıl bir kıyaslama bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha hakkaten o ne demek yahu?...İsveç,Danimarka buralardaki ligler hakikaten leş,hayatımda bir futbol maçının devre arasında çıktığım ilk ve tek maç İsveç Ligi olmuştu,ki ne maçlar da izlemişimdir...Tabi orada Olympic Stadion'un kötü bir futbol stadı olması da vardı...
Fransa liginin hemen altındayız bence,kalite olarak çok iyi değiliz belki ama mücadele olarak birçok ligden çok daha iyiyiz,hele son yıllarda...
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:
Boyle net galibiyetlerden sonra gece eve gelip yalniz basina salona gecip, kanapeye boxerla uzanip, klimayi da acip, onunede kavununu karpuzunu serip butun yorum programlarini tek tek zaplayip "YORUMLAYIN ULAN TAKIMIMI" diyerekten o kanapede uyuya kalmayi nasil ozlemisim anlatamam.

Mustafa denizli olsun ridvan dilmen olsun takimimi ove ove bitiremedikleri gunlerde aldigim haz harbi paha bicilemez.

(tu) budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon başkanına hayranım. Sadi Şener müthiş zeki bir adam. Trabzon taraftarı sabretsin bu adam kulübü çok çok iyi yerlere getirir.
Trabzon'un taraftarınında biraz olsun özgüveni oturdu mu yerine daha bir sakin maç izler yönetime karşı daha sabırlı olur. Kulübün en büyük dezavantajı şehrin kötü olması. Mesela Sadi Şener, dünya yıldızıyla anlaştık ancak çocuklarını düşündüğü için trabzon'da yabancı dil eğitimi veren bir okul olmadığı için getirtemedik dedi. Bu önemli ve bu adam bunu bile düşünüyor şimdi trabzon'a yabancı dil eğitimi veren kolej yaptırmaya çalışıyor.

Trabzon iyi oldu taraftar yeter ki sabretsin. Başkanı şu an ligdeki en iyi başkan. Hayranım o adama.
Sosyal ağlarda paylaş

Mascherano zaten oynamayacak heralde, adam Arsenal maçında yoktu geçen hafta, ya ciddi bir sakatlığı var ya da satılmak üzere, bir de Torres oynamasın yeter Trabzona. Gerard'ı threat olarak bile görmüyorum ben aslında, Onur heralde Cech'in beyin kanaması geçirmeden önceki overpowered halinden beri cephe şutlarındaki en iyi kalecilerdendir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...