Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP Teknik Servis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şikayet topiği falan değil :)

Harika bir teknik servis mekanizmaları var. Çok merkezi bir kere. Teknik elemanlarla muhattap olmuyorsunuz, arıyorsunuz güzel bir bayan sesi size yardım teklif ediyor; sitenizden denedim olmadı servise vermem lazım diyorsunuz tamam diyor servisi tarif ediyor. İlinizde bulunan servisin telefonunu vermek yerine adresi veriyorlar ve arayacağınız bir şey olursa bizi arayın (çağrı merkezini) diyorlar. Ki zaten Ankara dışında teknik servis aslında yok, bunun yerine resepsiyonlar var.

Bu resepsiyona gittiğinizde yine hava alanındaki bilet kesen hoş bayanlardan çıkıyor karşınıza. 5 dakika içinde 3-5 soru sorduktan sonra ürününüzü alıyorlar. Arıza giderildiğinde SMS atacağız, 3 gün içerisinde gelip almazsanız telefon edeceğiz diyor.

Tamam diyip bırakıyosun.

Kimbilir kaç günde hallolacak derken daha 5. iş gününde cebinize müjde geliyor: "Onarım tamamlandı ürününüzü teslim ettiğiniz resepsiyondan alabilirsiniz."

Benim laptop açılmıyordu mavi ekran hatası veriyordu işletim sistemi kaynaklı sanmıştım ama becerememiştim format atmayı düzeltmeyi vs. Harddisk göçmüş. Pil de arızalıydı ayrıca bununla ilgili burda bir yerde konu açıp sormuştum hatta teknik servisle uğraşmak istemediğimden pilsiz idare etmeye devam etmiştim tabi hdd göçünce teknik servis şart oldu.

Servisten yeni hdd ve pil ile geldi laptop.

Tüm önyargılarımı yıktılar valla.

Özetin özeti: HP Teknik Servis gayet de iyi :)

Hep soru, sorun, şikayet topiği açılıyor ben de bir tane memnuniyet topiği açmış olmak istedim.
Mesaj tarihi:
peh basligi gorunce sikayet zannettiydim bende.

evet harika bir teknik servis mekanizmasi var, kardesimin laptopu sarj almiyordu, dedim boyle boyle telefonda

ertesi gun kargocu geldi aldi laptopu bi guzel paketledi, 15gun sonra da kargo ayni sekilde eve teslim etti. arada aradigimda istediginiz parca yurtdisindan geliyor, su an gelicegi yerden cikis yapmis gozukuyor vs diye bilgilendirdi bide.

adamlar yapmis yani, darisi diger firmalarin basina.
  • Yeni Oluştur...