Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Racta, aynen dediğin gibi. Telnet ile evden çotank diye bağlanıyorum iki porta da. Okuldan bağlanmıyor. Outlook olsa da bişey farketmicekmiş yani. Neyse yine web-gui'ye kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 şimdi farkettim de, aynen dediğim gibi değilmiş =P "telnet" komutunu iliştirmeyi unutmuşum mesaja =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nasıl farketmeyecek yaf? Ben hep aynı sorunları yaşadım ama outlook'da huzuru buldm. hoş exchange'e geçmemle de alakalı bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ahaha. calisirsa farkeder belki de adamin derdi port'larin acik olmamasi sebebiyle mail client'larini kullanamamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 BiTcH_oFBaT said: nasıl farketmeyecek yaf? Ben hep aynı sorunları yaşadım ama outlook'da huzuru buldm. hoş exchange'e geçmemle de alakalı bu durum olm şu anda iletişim protokolleriyle ilgili tüm kuramları çöpe attın ve client tarafında haberleşme işini hallettin =P "ben attım oldu" gibi bişey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hahaha ben mirage'ın yazısına karşılık yazmıştım. bilmiyorum nasıl anlaşıldı ama çok öyle anlamamda. sadece mantıken bişeyler diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Racta da benim yazima yazdigin karsiliga karsilik yazmis iste hehe. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Alakasiz bir soru ama thunderbirda bagli emaillerin pcde ne kadar yer kapladiğını nasıl görebiliyorum. Baya bir email birikti farklı adreslerden temizlemekte istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ractamainus said: BiTcH_oFBaT said: nasıl farketmeyecek yaf? Ben hep aynı sorunları yaşadım ama outlook'da huzuru buldm. hoş exchange'e geçmemle de alakalı bu durum olm şu anda iletişim protokolleriyle ilgili tüm kuramları çöpe attın ve client tarafında haberleşme işini hallettin =P "ben attım oldu" gibi bişey ^^ adsdsadsaadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 GEd said: Alakasiz bir soru ama thunderbirda bagli emaillerin pcde ne kadar yer kapladiğını nasıl görebiliyorum. Baya bir email birikti farklı adreslerden temizlemekte istemiyorum. documents and settings klasöründe thunderbird profilin var. ordan bak, işletim sistemine göre yeri değişiyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar