BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Selamlar, Bugün thunderbird ile baya cebelleştim ama başaramadım mailleri almayı. İş yerinde kullandığım gmail hesabım için bu tip alternatif bir programa ihtiyacım var.. Önerilere açığım. Dipnot olarak şunu söyliyim, pc değil mac kullanıyorum iş yerinde... Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Thunderbird ile niye başaramadın ? Gayet güzel program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 thunderbird demeye gelmiştim ama bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 acc ile devamlı sorun yaşadım. Mailleri almayı başaramadım. burdaki internette dünyalar kötüsü. sözde türk telekom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Gmail için thunderbirdde : Giriş : pop.gmail.com Port : 995 SSL/TL GİDİŞ : smtp.gmail.com POrt: 465 SSL/TLS Kullanıcı adlarını falan yazıcaksın olucak biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bunların hepsini denedim... Neyse yarın sabah gene denerim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Gmail ayarlarından POP3 kullanımını aktive etmen gerekiyor önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mail.app idare eder is goruyor bende. ama bir iki aya outlook for mac geliyor office 2011 ile, onu bekliyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mum_Chamber said: mail.app idare eder is goruyor bende. ama bir iki aya outlook for mac geliyor office 2011 ile, onu bekliyorum acikcasi. e entourage vardı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 entourage ile outlook arasinda daglar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 cidden mi? aynı işlevleri görüyolardı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mirage said: Gmail ayarlarından POP3 kullanımını aktive etmen gerekiyor önce. o kadar n00bmuyum ben? naptın abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bilgisayarin fisi takili mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 modemin ışığıda yanıyor. paso timeout oluyor işte. alamıyor mailleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 opera nın dahili eposta istemcisini dene istersen ben kullanıyorum ayarlamalar vs. çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Sorunu çözebildin mi? Laptop'a Thunderbird 3 kurdum ben de. Mail'leri IMAP ile rahatça alabiliyorum. Sync de düzgün oluyor. Mesela okuduğum ya da draft'a attığım mail'ler gmail'de de o şekilde işaretleniyor. Ama SMTP ile mail atamıyorum. Timeout oluyor. SMTP ayarları sitede yazanlara göre doğru aslında. edik: Gmail bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sorun ofisteki internet sanırsam, çünkü thunderbirdle evde gmail acc'm çok şukela çalıştı. Ama ofiste sorun oldu hep. En son office 2011 ile ona geçiş yaptım ki zaten gmail mailime gerek kalmadı, yeni mail aldım :p office 2011 mac içinde ilk defa outlook çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Hmm. Ben de sadece okulda denedim. Evde de deniyeyim bari bakalim bir sey degisecek mi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 genelde evlerde çalışıyor :D ofislerde sıkıntı var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Aha hakkaten çalıştı evde. E napcam ben şimdi. Bu sorunun olmadığı başka bir düzgün (bedava) e-mail client var mıdır ki? Ya da Thunderbird 2 falan mı yüklesem? Onda yokmuş galiba bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 evet thunderbird 2 daha sorunsuz. valla ben bulamadım bi program, outlook çıkınca da işime geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Thunderbird 2 ile de atamadım okuldan mail. Toptan sildim gitti. Windows Live Mail kullanmış olan var mı? Outlook Express yerine koymuşları şeyi ya da adı neyse artık. System tray'de dursun, mail gelince çığırsın istiyorum. Google talk kullanıyorum gerçi ama mail client daha bi rahat oluyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Windows Live Mail'i de denedim. O da gönderemiyor. Sanırım email client'ından çok okuldaki network'deki firewall ile ilgili bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ondandır evet. o tip ortamlarda sadece outlook çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 start > run > cmd open smtp.gmail.com 465 (ya da 587) connect olamıyorsa, smtp'ye bağlanamıyorsun, mail client ile ilgili bir problem yok demek.. evde de bir deneyin isterseniz. evden oluyorsa, ağ'da bitiyordur iş.. (telnet feature'unu aktif etmeniz lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar