Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Outlook tarzı bir program...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Bugün thunderbird ile baya cebelleştim ama başaramadım mailleri almayı. İş yerinde kullandığım gmail hesabım için bu tip alternatif bir programa ihtiyacım var..

Önerilere açığım. Dipnot olarak şunu söyliyim, pc değil mac kullanıyorum iş yerinde...

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
Gmail için thunderbirdde :

Giriş : pop.gmail.com
Port : 995

SSL/TL

GİDİŞ :

smtp.gmail.com
POrt: 465

SSL/TLS

Kullanıcı adlarını falan yazıcaksın olucak biticek.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sorunu çözebildin mi? Laptop'a Thunderbird 3 kurdum ben de. Mail'leri IMAP ile rahatça alabiliyorum. Sync de düzgün oluyor. Mesela okuduğum ya da draft'a attığım mail'ler gmail'de de o şekilde işaretleniyor. Ama SMTP ile mail atamıyorum. Timeout oluyor. SMTP ayarları sitede yazanlara göre doğru aslında.

edik: Gmail bu arada
Mesaj tarihi:
sorun ofisteki internet sanırsam, çünkü thunderbirdle evde gmail acc'm çok şukela çalıştı.

Ama ofiste sorun oldu hep. En son office 2011 ile ona geçiş yaptım ki zaten gmail mailime gerek kalmadı, yeni mail aldım :p

office 2011 mac içinde ilk defa outlook çıkardı
Mesaj tarihi:
Aha hakkaten çalıştı evde. E napcam ben şimdi. Bu sorunun olmadığı başka bir düzgün (bedava) e-mail client var mıdır ki? Ya da Thunderbird 2 falan mı yüklesem? Onda yokmuş galiba bu sorun.
Mesaj tarihi:
Thunderbird 2 ile de atamadım okuldan mail. Toptan sildim gitti. Windows Live Mail kullanmış olan var mı? Outlook Express yerine koymuşları şeyi ya da adı neyse artık. System tray'de dursun, mail gelince çığırsın istiyorum. Google talk kullanıyorum gerçi ama mail client daha bi rahat oluyor yine de.
Mesaj tarihi:
start > run > cmd
open smtp.gmail.com 465 (ya da 587)

connect olamıyorsa, smtp'ye bağlanamıyorsun, mail client ile ilgili bir problem yok demek..

evde de bir deneyin isterseniz. evden oluyorsa, ağ'da bitiyordur iş..

(telnet feature'unu aktif etmeniz lazım)
  • Yeni Oluştur...