Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sokakta yaşıyan çocuklar, hayatlarından çok mutlu. onlara para veren elbette çıkıyor. ayrıca küçük çocuklardan zorla haraç kesiyorlar.. bu tip örgütlenmelerde bulunanlar zaten "sokaktaki çocuklara para vermeyin, bizden kaçıp sokağa dönüyorlar o yüzden" diyor.. onlar halinden mutluymuş..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 İş ebeveynde bitiyor bence. Sonuçda o çocukların daha aklı ermiyor çoğu şeye her hoşuna gideni örnek alıyolar[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 benim yaptığım birşey yok. senin bahsettiğin o koruma derneğindeki insanların söylediği birşey bu..[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Öne çıkan mesajlar