di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Burada kalacagin ay basina 900-1000 pound kadar bir para gosterdiginde pek bir sikintin olmuyor. Ek olarak okula kabul belgeni ve okulun parasini odedigini gosterir belgeyi sunuyorsun. Okulun parasini odemeden basvurduysan onu da hesabinda bulunduruyorsun. Dil okulu icin boyle en azindan. Sen direkt burda bir universiteye gideceginden durum farkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 geçen kasımda new york şubesinden 6 aylık vize almıştım ama gidememiştim kardeşime vermedikleri için 3 günde yollamışlardı pasaportumu geri, kardeşim 1.5 ay beklemişti red için Türkiye'de fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bu arada UWE gidersen baya yakın oluyoruz senle sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Fiyatı bayağa düşük diğerlerine göre + olarak sıralamalar felan idare eder bence. Msc Finance için 12k pound, 2k pound scholarship verseler ne güzel olmaz mı queen teyze 16k diyor üzüyor beni, kingston zaten bir yer garanti olsun diye yazmıştım. Birmingham ve Leeds çok güzel reddetti, plymouth ve northrumbia dan cevap bekliyorum ama uew olur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAHTSIZ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 tier 4 vize için banka hesabıma para yatırdım. Bu hesaptaki para 28 gün beklerken yatırım yapabiliyor muyuz yoksa hödük gibi bekleyecek mi o para orda ? repo tahvil vadeli m. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Cardiff'ten selam olsun! Bu taraflara gelen haber eylesin, gorusuruz. Bir Londra bulusmasi fln. olursa da siz haber eyleyin, atlar gelirim. Raki sofrasini - muhabbetini ozledim cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Arkadaşlar Cardiff üniye şöyle bi internet üzerinden eksik meksik başvurdum geyiğine. Sonra admissions office ve istediğim bölümden bir prof. la konuştum(PhD için bunlar), işte belgeleri yollayın işleme alalım eksik belgeleriniz var dediler.Çok sallamadım 2-3 defa daha mail attılar.Ulan yoksa başvursak alacaklar mı :) Ama okul parasını karşılamam mümkün değil çünkü senelik 15000 pound... Parasızlığın gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ingilterede her universite parasını verdikten sonra kabul eder tek baktıkalrı şey işte ortalama irfan universiteisnden mezun ol 3.5 ortalama ile atiorum her universiteye girersin verip 20.000 poundu hehe o yüzden cardiff uni sana mail atio paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Yazıklar olsun abi paranın gözü kör olsun işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ünilerde özel firmalar gibi. yönetici kadrosu, çalışanları, müşterileri vb var. öğrenci gelmezse nereden para kazanacaklar? özellikle ab dışından gelen öğrenciler üniversitelerin asıl gelir kaynağı. son yıllarda öğrenci sayısını aşağı çekmek için İngiliz hükümetinin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde de okulların öğrenci sayısı çok düştü. bu nedenle de şu aralar özellikle üniversitelere girmek daha kolay diyebilirim (parayı veren herkesi alma durumundalar iyice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Sonrası için vize vermiyorlar işte. Pis herifler:)...İş bulmak zor iş valla Londra'da şu an, merak ettiğim; sponsor olabilen şirketler zaten büyük ve isimli olan şirketler bu yüzden buraları baya competitive TR vatandaşı olunca da sizi işe almaları daha zorlaşıyor, e diğer yerlere de sponsor olmadıklarından veya baştan direk work permit olmadığından başvuramıyorsunuz. Ne yapmalı sence Dynamick? Vize bitene kadar part-time bir iş bulunabilir, ama ya sonrası? PSW de olmadığına göre artık yine üstteki kısır döngüye girmiyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Gidene kadar part time takilabilirsin. Sonrasinda da ankara anlasmasi yapip calisma vizeni alip kendi isini kuruyorsun. en temizi bu sekilde. bir firmanin sana sponsor olup ise almasi olayini unut. zaten oyle bir ihtimalin olsa elini opuyor olurduk burada. allah gibi adamsin derdik. :) o kadar kastiran bir sey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 samimi noob sorusu: HND ile BSc(Hons) arasındaki fark nedir? HND anladığım kadarıyla ön lisans trzı bişey oluyor, 2 yıllık eğitim, üstüne lisans programına geçip 3 yıla tamamlanabiliyor. doğrumu? aslında biraz daha açık konuşmak gerekirse, topiği üşenmedim okudum hepsini. mortisin hikayesinde kendimden pek çok bölüm buldum. benim de yurt dışı girişimim olmuştu bir ara, herşey hazırken bir anda iptal ettim vazgeçtim falan fistan neyse uzatmimde, topiği okurken baya gaza geldim, Uni.Northampton Computing(Graphics and Visualisation)-undergraduate- programını gözüme kestirdim HND ve BSc(Hons) olarak iki farklı degree var 6000paund ve 8500p olarak. merak ettiğim nokta topikte sıkca bahsedilen vize-20h/w çalışma izni konusu. Bu HND şeysi bahsi geçen vizeye uygunmudur ve diğerinden ne gibi farklılığı vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bildigim kadari ile HND = level 5 level 5 ve ustu haftada 20 saat calisma hakkina sahip. level 5 alti bir universite programina yazilirsan da haftada 10 saat calisma hakkin oluyor. hnd yapmak yerine BSc her daim daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Lopeth said: birmingham a başvurdum bende ama sanırım ülkenin en kalabalık üniversitelerinden biri ben orda master degree in engineering icin scholarship almaya calısıyorum meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 dyna tesekkur ederim cevabin icin. aralarinda suanki kur ile yaklasik 7k tl fark var. burs imkani bulursam cok sukela olur da, bu northampton uniyi nasil bilirsiniz? giden-gelen var midir patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben araştırıyorum ingilterede yuksek icin burs imkanı ama pek bir sonuca varamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ciddi aramaya basladım bu ara ingilterede okul kontrol mühendisligi üzerine master yapmak istiyorum,fakat bir sekilde maddi bir imkan lazm,işi bırakıp gidicem burs imkanları biraz kısıtlı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 baris ben baktım çok ama dediğin gibi burs imkanları yok. Çatır çatır okul ücretini alırlar, sana burs çıkıp para verse bile. Bi de işin kötüsü yabancı olduğun için work permit haftada 20 saat(iş bakımından).Bi sıçışta oradan. Paran yoksa gitme ingiltereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 "nutella yerim" said: ben araştırıyorum ingilterede yuksek icin burs imkanı ama pek bir sonuca varamadım henüz İrlanda'ya gelin abi. burs imkanı var, ben burslu hukuk masterı yapıyorum burda. üstüne mezuniyet sonrası çalışma izni veriliyor. vize alması ingiltere'ye göre çok daha kolay. okulun ücretini peşin yatırmanız gerekmiyor. para birimi euro türkiye'den para aktarıcaksan daha hesaplı. İngiltere ile aralarında da dışarıdan gelen biri için pek bir fark yok. gaelic sporlar, tabelalarda irish kelimeler falan dışında eve gidince bbc, itv, skysports izliyorsun. yine her köşe başında chipper, indian, chinese bulabiliyorsun vs. vs. ben irlanda'daki insanları daha çok seviyorum kişisel olarak misal. ha ayrıca piyasada acaip Türk işgücü aranıyor. beyaz yaka özellikle. Londra'ya gidip binlerce Türk arasında rekabet etmektense Dublin'de, Galway'de, Cork'ta falan efsane işler bulabilirsiniz. MEB'in de 1 veya 2 kişiye bursu var bildiğim kadarıyla yüksek lisans için İrlanda'da. bir de biri yukarılarda demişti, radikal islamcı araplar, hintliler ve pakistanlılarla değil irish, aussie, new zealanderlarla okuyorsun askjha İngiltere'ye çok gitmek istersen, Dublin-Belfast tren bileti 20 euro. onu alıp UK konsolosluğuna gidiyorsun, 100 pound mu ne verip 5 yıllık visit vizeni alıyorsun. ha Belfast'a gitmek için vize almana gerek yok pratikte ama günübirlik gidiyorum deyip UK'de hotel rezervasyonu falan ayarlamana gerek kalmıyor. en azından bi incelemenizi tavsiye ederim. ilgilenen varsa bana danışabilir her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Merhabalar, konuya yazılmayalı epey olmuş ama bu konuyla ilgili derin bir araştırmaya girdim, yaptığınız yorumlar gayet mantıklı, aklı selim birisi olduğunuz belli.Şu anda yüksek lisansı bitirdiniz mi yoksa hala devam mı ediyorsunuz? Yani iş bulma safhasına geldiyseniz,iş piyasası gerçekten de tasvir ettiğiniz gibi mi onun için soruyorum.İngiltere'de gerek üniversiteye girişte gerekse iş bulmada çok yüksek bir rekabet olduğunu yazılan yazılardan okuyorum ama benim de merak ettiğim bu kadar çok talebin olmasının nedeni nedir, herkeste bir Londra sevdası var ama çalışma vizesi zorluğu varsa insanlar bu kadar büyük bir yatırımı neden yapıyorlar sizce? Bir de yüksek lisansta İrlanda'dan burs almak için üniversitelerle mi iletişime geçmemiz gerekli yoksa genel anlamda burs veren bir kuruluş var mı Türk öğrencilere, çünkü bazı Avrupa ülkeleri o şekilde çalışıyor bir başvuru havuzu oluşturuyorlar Türk öğrencilerden ve ordan seçim yapılıyor,işte o sene kaç kişiye vereceklerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Senin mesajindan once 48*20 tane mesaj atilmis, zilyon kisi zilyon tane sey yazmis. Birinin mesajina gore yaziyosun da kime neye yaziyosun cok havada. Bi alinti falan bisey yapiver. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Su an cok yazamiycam da burs imkani bolume okula gore degisiyor. Ben hukuk yuksek lisansi yaptim okulun bursu vardi notlarimla degil ama cv mle aldim bursu. Jean monet bursu var misal ab nin ama 2 sene sigortali calisma veya hala ogrenci olmak istiyor Once okul bolum tercihini yapip sonra arastirin Garanti tek soleyebilecegim irlandada okul sonrasi direk vize alabileceginiz ve vergi oranlari sebebiyle it sektorunun dublin de konuslanmasindan dolayi londraya gore daha az rekabetle daha rahat is bulabileceginiz Benim kiz arkadasim londraya tasindi simdi. Cuma aksami isten cikip 45 dk ucusla gatwicke gidiyorum. Islignton da hatunun evde olmam isten cikinca totalde 2-3 saat suruyor. Pazartesi sabah da ayni sekilde ise gidiyorum. Masraf yaklasik 80 euro veya 60 pound oluyor Londra ve ingiltere sevdaniz buyukse boyle de yasayabilirsiniz dublinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 vay arkadaş, benim burda okuldan eve gelmem 2 saat sürüyo lan akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Oski said: Su an cok yazamiycam da burs imkani bolume okula gore degisiyor. Ben hukuk yuksek lisansi yaptim okulun bursu vardi notlarimla degil ama cv mle aldim bursu. Jean monet bursu var misal ab nin ama 2 sene sigortali calisma veya hala ogrenci olmak istiyor Once okul bolum tercihini yapip sonra arastirin Garanti tek soleyebilecegim irlandada okul sonrasi direk vize alabileceginiz ve vergi oranlari sebebiyle it sektorunun dublin de konuslanmasindan dolayi londraya gore daha az rekabetle daha rahat is bulabileceginiz Benim kiz arkadasim londraya tasindi simdi. Cuma aksami isten cikip 45 dk ucusla gatwicke gidiyorum. Islignton da hatunun evde olmam isten cikinca totalde 2-3 saat suruyor. Pazartesi sabah da ayni sekilde ise gidiyorum. Masraf yaklasik 80 euro veya 60 pound oluyor Londra ve ingiltere sevdaniz buyukse boyle de yasayabilirsiniz dublinde. Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler.Bir de size şunu sormak isterim,ilk İrlanda fikri sizde nasıl oluştu,yani o kadar Avrupa ülkesinin içerisinde oraya nasıl karar kıldınız? Okumak istediğiniz bölüm orada çok iyidi onun için mi yoksa İngiltere'ye kıyasla saymış olduğunuz avantajlar dolayısı ile mi? Ben de İngilizce konuşulan bir ülkede Master yapmak istiyorum, yani opsiyonlara açığım ancak karar vermek de güçlük çekiyorum ve başvuru aşamasında bir danışmandan yararlanıp mı başvuru yapayım yoksa kendim mi yapayım bilemedim.Bu işle ilgilenen uzmanlar var ancak çok yüksek ücret talep ediyorlar, sizce ne kadar gerekli olur bir danışman başvuru aşamasında? Lisans için yurtdışına çıkan birçok arkadaşım var,sonrasında keşke danışmanla gitmeseydik yorumları yaptılar ama yüksek lisansa yurtdışına giden birebir tanıdığım olmadığı için konuları sadece internetten araştırabiliyorum.Kusura bakmayın böyle biraz her daldan yazıyorum çünkü kafamda çok fazla soru işareti var.Temel anlamda hangi ingilizce konuşulan ülke? iki danışmana gerek var mı? üç okul sonrası otomatik çalışma vizesi alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar