Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mortis said: bi de öle bi arkadaş grubunun içine düştüm kietrafımdaki bütün herkes danimarkalı alman hollandalı vs. kimsenin vize derdi yok bana empati kuracak adam yok etrafımda. Herkes aa vize mi gerekio ya ne kadar da garip falan dio hehe adam symphaty sexin dibine vurmuş belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kimse beni anlamıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 akila senden de 3 çocuk bekliyoruz ülke olarak, bi zenci, bi ginger, bi iskoçyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bella erkek arkadşaının kız kardeşi ablası falan varsa güzel bana ayarlarsın çifte düğün yapalım kurtulalım alınca vatandaşlığı boşarız ^_^ halay falan da çekeriz hem ama yok ben horon teperim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 evlen tabi daha iyisini mi bulacan. ha ailen gavur istemeyiz derse bilemem sdfs. sor bakalım sünnet olur muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 2 kız kardeşi var ikisi de birbirinden taş, görsen dibin düşer sdfsd fakat sevgilileri var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ayırırız sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 CAPS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mortis said: bi de öle bi arkadaş grubunun içine düştüm kietrafımdaki bütün herkes danimarkalı alman hollandalı vs. kimsenin vize derdi yok bana empati kuracak adam yok etrafımda. Herkes aa vize mi gerekio ya ne kadar da garip falan dio hehe evvelden benzer durumda idim bende. kariyer basamaklarinda tirmaniyorken vize bitti tukendim dondum askerligi yaptim sonra geri donmeyi dusunmuyorken bir anda sevgili + evlilik derken tekrar istanbul'dan londra ya geldiydim. simdi oturum hakkim var. 2 sene sonra da vatandaslik.. Ogrenci iken ankara anlasmasi yaparak is kurup halen daha okumaya devam edip bir yandan da oturum-calisma hakki alarak devam edebilirsin Ingiltere'de yasamaya. ya da eger ingiliz veya eu vatandasi bir kiz arkadasin olursa evlenmeyi de dusunurseniz en temizi. ha sirf burda kalmak icin kolpa evlilik olayina girmek ne kadar mantikli? onu bilmem. ben oyle bir sey yapma geregi duymadigim icin mutluyum halimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ahapahJegNo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 büyük ihtimalle 5nisan'da yates's de başlıyorum ^^ oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 en azından dandirik iş buldum şimdilik =) bugün erkek arkadaşım iş görüşmesine gitti, 4 saat sürdü yuh lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ha pardon yanlış okumuşum hayırlı olsun ^^ kaç saat çalışcan haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hadi hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 proper job değil ya. yates's ünlü baya, cambridge'de yok mu? restaurant-bar. yates's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 son görüşme 5 nisan'da umarım bir problem çıkmaz. herşey o zaman belli olcak bana kalsa baya boş zamanım var sdf teşekkür ederim ^______^ en azından dandirik de olsa iş buldum tez zamanı kalırım diye düşünüyorum şimdi. sen de yap öyle o sırada düzgün işlere başvurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 isin properi, improperi olmaz, girin calisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 cambridge'de yok o yüzden bilemedim sonra googleladım bütün ingilterede varmış bi cambridge'de yokmuş nerdeyse hehe proper dediğin , ne iş yapıcaksın ki barmenlik falan mı yapıcan orda? proper iş işte cillop gibi öğrenciye uygun. benim zatne 20 saat işim var, hani bundan fazla çalışamam saati 8 pounddan 640 pound aliorum ayda. bundan daha fazla alabileceimi sanmiom part time işle fakat yine de yetmez bana 400 pound kira veriosun en azından geri kalan 240 pound ile sırf evde yemek yaparak yaşarım, ama hayatım olmaz hehe zaten seneye ocakta diplomamı alana kadar da iş vizesi alma ihtimalim olmadığı için, sadece part time çalışıp ocağa kadar vakit geçirmem gerke, bneim manitam olmadığı için ingilterede tutan bişey yok bnei, yazın zaten her yer boşalio cambridge öğrenci şehri olduğu için millet memleketine dönüo ^^ sıkıcı olabilio cambridge öğrenci yokken. senin tezin ne zamana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 vay be zaman ne cabuk akip geciyor. tee 5 sene once mortis ile ayni durumdaydim. :p part time is. gerci ilk basladigimda benim saat basina aldigim ucret cok berbatti. her 3 ayda bir zam alip 9p/h + komisyon yaptiydim. en baslarda cepten yerken son bir kac ay para biriktirebilmek cok sevindirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mortis said: zaten seneye ocakta diplomamı alana kadar da iş vizesi alma ihtimalim olmadığı için, sadece part time çalışıp ocağa kadar vakit geçirmem gerke, bneim manitam olmadığı için ingilterede tutan bişey yok bnei, yazın zaten her yer boşalio cambridge öğrenci şehri olduğu için millet memleketine dönüo ^^ sıkıcı olabilio cambridge öğrenci yokken. tezini teslim ettikten sonra full time çalışabiliyosun öğrenci vizenle diye biliyorum ben Mortis. öyle bişey yapmayı düşünüyosan bi araştır istersen. hatta "Imperial - Int'l Office" said: International students with a student visa are permitted to work up to 20 hours per week during term time, and full time during vacation times, including the time between the end of your course and the end of your student visa (up to a maximum of four months). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 September 2012'de bende aranızdayım hayırlısıyla. Bugün MBA başvuru kabulüm geldi, sevindirik oldum biraz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ne güzel, tebrikler Hangi okullara başvurdun ? Kaç günde döndüler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Cardiff Uni. Business School MBA. 2 haftada döndüler. Geçen Cuma yetkili ablayla görüşme vardı, ondan sonra geldi kabul. Business/Management master düşünenler burayı listelerine alabilirler zira MBA için work experience şart değil, diğer üni.lere göre fiyatı daha uygun ve UK Top 5'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 University of West of England ve Queen Mary University of London dan kabul geldi ve büyük ihtimal Uwe ye gidebilirim master eğitimi için. Türkiyede Tier 4 vizeye başvururken büyükbabamın banka hesabıyla başvurmamın bir olumsuzluğu olur mu ? Aynı hesapla 5 yıllık amerika + amerikanın içinde 6 aylık ingiltere öğrenci vizesi almıştım. Bi de dikkat etmem gereken ekstra ne var ? Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Öncelikle hayırlı olsun. Vize için bana söylenen okul parası + Londra dışı için 7200£ para, pound şeklinde kendi adına olan hesapta 28 gün durmalı. Gidenler onaylarsa bunu daha iyi olur gerçi. Sen zaten daha önce almışsın vize, bir sorun yapacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar