yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ehueh hakgaten haberi de yok işte nasip kısmet şanslıyım falan diye seviniyor gariban aman tikat et gızım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://www.beerintheevening.com/pubs/s/10/1020/Yatess/Leicester_Square bura mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 attik tuttuk simdi bi de dyna cikiyomus o adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok be, ben gidip bi guinness icerim diye sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyla cok alakali degil de hizli bir sorum olacak. Taksi kac kurus orda ? 10-15 mil gitmek istesem ne oderim ? Metro otobus falan var biliyorum ama diyelimki bir suru agir bavulla geldim ugrasmak istemedim vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 İlk sayfadan sonrasını okumadım, başkası uyarmışsa bilmiyorum ama. bildiğim kadarıyla eğitim kredisi, mezun olduktan sonra ödenen bir şey değil. parayı aldığın gibi ödemeye başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ehe ehe. 10-15 mil mi ? 38 milmis lan sehir merkezi havalimanindan. 52-70 pound fiyat verdi web sitelerindeki hesaplayicilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 riglous said: İlk sayfadan sonrasını okumadım, başkası uyarmışsa bilmiyorum ama. bildiğim kadarıyla eğitim kredisi, mezun olduktan sonra ödenen bir şey değil. parayı aldığın gibi ödemeye başlıyorsun. hehe evet zaten normal kredi aldım şimdilik ablam saolsun ödüyor ben ona geri ödeyeceğim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 di said: Konuyla cok alakali degil de hizli bir sorum olacak. Taksi kac kurus orda ? 10-15 mil gitmek istesem ne oderim ? Metro otobus falan var biliyorum ama diyelimki bir suru agir bavulla geldim ugrasmak istemedim vesaire. havaalanindan taksiye atlayip da sehir merkezine gidiyorsan evet 50+ pound tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bir seferlik verecegiz sanirim yapacak bir sey yok. Ucak parasi kadar taksi parasi ediyor yalniz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 + bahşiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 67 falan tutarsa yukari yuvarlarim da 61-62 tutarsa hic sansi yok. =P Gerci daha aylar var, kim olur kim kalir o zamana belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 metroya binin abi neden taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mortis said: metroya binin abi neden taksi Abi simdi devasa ikiser tane valiz alsak hatunla. Ustune laptop/sirt cantalari falan. Metroyla/trenle epey zor olur gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 zor olmaz yav havaalanındaki metro giriş çıkışları direkt zaten koca bavullara göre dizayn edilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Gerisi de gelir bi şekilde :p bence çekeceğiniz zahmet karşılığı cepte kalacak 50 sterline değer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Coachlar var onlara bak istersen daha ucuz onlar. Onlarla şehre inip, ordan da minicab falan tutsan daha ucuza gelir sanki. Gerçekten çok para yani o değmez gibime geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Abi o kadar esyayla otobuse metroya trene binerken "hop birader" demiceklerse hava hos esasen. Hic olmadi ararim gelirken bi el atarsiniz. =P Yalniz o couch muhabbeti nedir ogrenmek isterim esasen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Heathrow'a mı geliyosun? Önceden söyle sen, müsaitsem gelirim ben ayıp ediyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Eheh eyvallah. =) Bir aksilik cikmaz da gelebilirsek Stansted'e inicez. Biletleri baya baya onceden almistik ucuza geldigi icin zamani falan belli ama vizeler yok daha ortalikta. Onumuzdeki hafta icinde basvurucaz hatunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 standsted ise taksiyi bosver. http://www.nationalexpress.com/coach/airport/london-stansted-airport.aspx http://www.easybus.co.uk/london-stansted indiginiz yerden eve cok mesafe varsa taksi durdurur biner gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DynamicK said: http://www.beerintheevening.com/pubs/s/10/1020/Yatess/Leicester_Square bura mi? Leicester square o, ben Londra'da değilim, Sheffield'dayım. bu arada adam hala aramadı, ben sormadım ki o teklif etti araması lazım :( ilk iş denemem hiç güzel olmadı umarım ikincisi daha düzgün olur.zor işlermiş bunlar ya. nerde manyak var ben buluyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bu arada metro kullanın ben geçen sene 2 kocaman bavulla tek başıma gayet halletmiştim. bir iki kişi yardım etti etmedi valla, türkiyede olsa 100 kişi yardım ederdi. öyle bir sürü insan var sorun etmezsin zaten hangi havalimanından gelirsen gel direkt metro ya da stansted den geliyosan da otobüse ya da trene atlarsın direkt sorun olmaz ya. 50+ taksi çok, evlat acısı. ben bi kere 40 verdim hala içimde acısı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ben 12-17 Aralık'ta Londoro'doyom! Görüşelim mi hep beraber?!^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 xmas shopping? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yok abi, keşke. mezuniyete geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar