Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuyla cok alakali degil de hizli bir sorum olacak. Taksi kac kurus orda ? 10-15 mil gitmek istesem ne oderim ?

Metro otobus falan var biliyorum ama diyelimki bir suru agir bavulla geldim ugrasmak istemedim vesaire.
Mesaj tarihi:
İlk sayfadan sonrasını okumadım, başkası uyarmışsa bilmiyorum ama.
bildiğim kadarıyla eğitim kredisi, mezun olduktan sonra ödenen bir şey değil. parayı aldığın gibi ödemeye başlıyorsun.
Mesaj tarihi:
riglous said:

İlk sayfadan sonrasını okumadım, başkası uyarmışsa bilmiyorum ama.
bildiğim kadarıyla eğitim kredisi, mezun olduktan sonra ödenen bir şey değil. parayı aldığın gibi ödemeye başlıyorsun.

hehe evet zaten normal kredi aldım şimdilik ablam saolsun ödüyor ben ona geri ödeyeceğim ^^
  • Admin
Mesaj tarihi:
di said:

Konuyla cok alakali degil de hizli bir sorum olacak. Taksi kac kurus orda ? 10-15 mil gitmek istesem ne oderim ?

Metro otobus falan var biliyorum ama diyelimki bir suru agir bavulla geldim ugrasmak istemedim vesaire.

havaalanindan taksiye atlayip da sehir merkezine gidiyorsan evet 50+ pound tutar.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

metroya binin abi neden taksi

Abi simdi devasa ikiser tane valiz alsak hatunla. Ustune laptop/sirt cantalari falan. Metroyla/trenle epey zor olur gibime geldi.
Mesaj tarihi:
zor olmaz yav
havaalanındaki metro giriş çıkışları direkt zaten koca bavullara göre dizayn edilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Gerisi de gelir bi şekilde :p
bence çekeceğiniz zahmet karşılığı cepte kalacak 50 sterline değer yani
Mesaj tarihi:
Abi o kadar esyayla otobuse metroya trene binerken "hop birader" demiceklerse hava hos esasen. Hic olmadi ararim gelirken bi el atarsiniz. =P

Yalniz o couch muhabbeti nedir ogrenmek isterim esasen ?
Mesaj tarihi:
Eheh eyvallah. =) Bir aksilik cikmaz da gelebilirsek Stansted'e inicez. Biletleri baya baya onceden almistik ucuza geldigi icin zamani falan belli ama vizeler yok daha ortalikta. Onumuzdeki hafta icinde basvurucaz hatunla.
  • Admin
Mesaj tarihi:
standsted ise taksiyi bosver.

http://www.nationalexpress.com/coach/airport/london-stansted-airport.aspx

http://www.easybus.co.uk/london-stansted

indiginiz yerden eve cok mesafe varsa taksi durdurur biner gidersin.
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

http://www.beerintheevening.com/pubs/s/10/1020/Yatess/Leicester_Square bura mi?

Leicester square o, ben Londra'da değilim, Sheffield'dayım.

bu arada adam hala aramadı, ben sormadım ki o teklif etti araması lazım :(

ilk iş denemem hiç güzel olmadı umarım ikincisi daha düzgün olur.zor işlermiş bunlar ya. nerde manyak var ben buluyorum cidden.
Mesaj tarihi:
Bu arada metro kullanın ben geçen sene 2 kocaman bavulla tek başıma gayet halletmiştim. bir iki kişi yardım etti etmedi valla, türkiyede olsa 100 kişi yardım ederdi.

öyle bir sürü insan var sorun etmezsin zaten hangi havalimanından gelirsen gel direkt metro ya da stansted den geliyosan da otobüse ya da trene atlarsın direkt sorun olmaz ya. 50+ taksi çok, evlat acısı. ben bi kere 40 verdim hala içimde acısı :/
  • Yeni Oluştur...