Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

riglous said:

İlk sayfadan sonrasını okumadım, başkası uyarmışsa bilmiyorum ama.
bildiğim kadarıyla eğitim kredisi, mezun olduktan sonra ödenen bir şey değil. parayı aldığın gibi ödemeye başlıyorsun.

hehe evet zaten normal kredi aldım şimdilik ablam saolsun ödüyor ben ona geri ödeyeceğim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
di said:

Konuyla cok alakali degil de hizli bir sorum olacak. Taksi kac kurus orda ? 10-15 mil gitmek istesem ne oderim ?

Metro otobus falan var biliyorum ama diyelimki bir suru agir bavulla geldim ugrasmak istemedim vesaire.

havaalanindan taksiye atlayip da sehir merkezine gidiyorsan evet 50+ pound tutar.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

http://www.beerintheevening.com/pubs/s/10/1020/Yatess/Leicester_Square bura mi?

Leicester square o, ben Londra'da değilim, Sheffield'dayım.

bu arada adam hala aramadı, ben sormadım ki o teklif etti araması lazım :(

ilk iş denemem hiç güzel olmadı umarım ikincisi daha düzgün olur.zor işlermiş bunlar ya. nerde manyak var ben buluyorum cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada metro kullanın ben geçen sene 2 kocaman bavulla tek başıma gayet halletmiştim. bir iki kişi yardım etti etmedi valla, türkiyede olsa 100 kişi yardım ederdi.

öyle bir sürü insan var sorun etmezsin zaten hangi havalimanından gelirsen gel direkt metro ya da stansted den geliyosan da otobüse ya da trene atlarsın direkt sorun olmaz ya. 50+ taksi çok, evlat acısı. ben bi kere 40 verdim hala içimde acısı :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...