Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sitem acilmiyor evet. Hosting firmasi ile iletisime gectim. Sorun cozulur umarim kisa bir sure icinde. ABD'den SVV basvurusu yapilabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Dandik yerlerden hizmet aliyosun, bana gelmiyosun, ondan oluyor bunlar Dyna. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 asinanyavuz said: di said: =) Ev isini halledebildiniz mi ? Nerede ne fiyatla nasil bir evde kaliyorsunuz diye sormak istiyorum. hallettik hallettik, kuzeyde 2. zone da bi yerde kalıyoruz. Emirates Stadyumuna baya yakınız. 3 oda bi mutfak salon birleşik dairedeyiz, ana cadde üzerinde metroya 10 dakika yürüyüş mesafesinde, 395 pound per week veriyoruz. Ev küçük kutu gibi onu diyim, ama gelen tüm arkadaşlarımız beğeniyo falan sfdhkja. Ve faturalar dahil değil. Henüz hiç fatura ödemedik o yüzden ne kadar olcak bilmiyorum onlar. Bi de londrada 3 bedroomlu ev bulmak çok zor, büyük bi ihtimalle senin ihtiyacın olmicaktır da söyliyim dedim :) 395 pound. Ohs. Gerci 3'e bolunce normal ama genel olarak fena. =) Nereden kiraladiniz peki ? Gumtree ustunden falan mi yoksa boyle geze geze mi buldunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 @Di: Valla genelde iyi idi de bu son 2 aydir sapittilar. @Accolade: Buyur UKBA'in ABD'den vize basvurusu yapacaklar icin olan sayfasi: http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/countries/usa/?langname=UK%20English Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bana bi de ucuza şöyle 3 aylık bir pre mba kursu tavsiye edebilir misiniz ? Bi sürü advanced sertifikam + 100 toefl score um var, yeter sanırım pre ler için. mucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 PRE MBA sadece dil egitimi icin ise onerebilirim de onun disinda MBA de gorecegin moduller icin on hazirlik ise bilgim yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şu tarz bişey sanırım http://lsbf.learnhub.com/lesson/18896-pre-mba-slash-pre-masters-programme-at-lsbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yardimci olamayacagim o konuda. Senin yapabilecegin arastirmayi yapmam lazim cevap vermem icin. Kisisel bir tecrubem yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bu programlar zaten ocakta felan başlıyormuş hep, o zaman 2 ay en az ing kursuna gitmem gerekecek ocağa kadar kalmak istiyorsam. İlk etapta iki aylık kurs, sonrasında pre mba yapmak istediğim için 11 aylık vize almam gerekecek sanırım. Başvururken böyle mi başvurmalıyım yoksa, pre mba i ortaya koymadan 2 3 aylık kursa geleceğim diye mi başvurmalıyım acaba. Kafam karıştı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yarın sabah Sainsbury's ile interview'ım var merkezdeki storeda General Assistant olarak iş başvurus yaptım. raflara ürün yerleştir, etrafı temizle, müşterilere yol göster tadında görevler. Fakat böle markette çalışma işine göre fazla formal bir işe alım süreçleri var, önce internetten başvurdum, internette böle 20-30 dakkalık bi test yaptılar. Sonra mail geldi şu numarayı arayın diye, aradım orda 10dakka soru falna sordular benle ilgil. Sonra da mülakat randevüsü verdiler Mülakatta da, önce dvd izleticeklermiş onla ilgili sorular yorumlar yaptıracaklarmışi. Sonra da managerla interview yapacakmışım. Gören de sainsbury'sin brand manager'ı olacam sanacak :) saat başına da 6,5 pound, totalde 20 saat shiftim, işte 130 pound bişey haftalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Pakistan ve Hindistan'li epey arkadas edinirsin. :) Urun ve kampanya etiketi yapistirirken sen de Fulham broadway station icindeki sainsbury's gibi hata yapma: -Sene 2008 sainsbury's e girdim. Peynirlere bakarken gozume takilan: 1 for 2:30£, 2 for 4:60£ kampanyasi cok cezbedici idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ediniyim, resmen burda doğuluya hasret kaldım bütün arkadaşlarım batılı, italya danimarka fransa almanya kanada vs. Geçen hadi dubline gidelim haftaya falan diye muhabbet döndü 20 kişi arasında sadece benim vize almam gerekiyordu. resmen şaşırdılar "ne vize mi" diye haha. biraz otantik hava istiyorum . bugun gittim sainsburye zaten önceden bi göriim ortamı diye, etrafta öle ürün yerleştiren tipler vardı bi tane kız böle etiketi nereye yapıştıracam diye araniodu falan , haha dediin hata orda da olabilir yani :) neyse umarım olur iş de, para kazanırsam ço krahat yaşarım burda çünkü resmen gideirm yok dayım saolsun. SAdece alkole para harcıyorum dışarı çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Gir gir iyidir. Ne kadar kisa surede calismaya baslarsan o kadar iyi. Yaptigin isi cok yadirgama. Mesleginle ilgili is yapmayacak isen ne is yaparsan yap ayni kapiya cikar. Zamanla maasini da artirirlar zaten. 6.5£ baslangic maasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 DynamicK said: Pakistan ve Hindistan'li epey arkadas edinirsin. :) Urun ve kampanya etiketi yapistirirken sen de Fulham broadway station icindeki sainsbury's gibi hata yapma: -Sene 2008 sainsbury's e girdim. Peynirlere bakarken gozume takilan: 1 for 2:30£, 2 for 4:60£ kampanyasi cok cezbedici idi. E yalan degilmis ama, 2 tanesi 4.60 ediyor. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Arkadaşlar kısa dönem öğrenci vizesi için ne tür belgelere ihtiyacım var acaba ? Mail attığım zaman şu şu diye cevap veremeyiz, kafanıza hangisi yatarsa onları yollayın diyorlar direk. 10 aydır amerikadayım, 2 kredikartı ile harcıyorum herşeyi, sonra büyükbabam ödüyor. Büyükbabamın varlığını gösteren belgeler + kredi kartı ekstreleri + diploma + uçak bileti + pasaport + i-20 + foto + kayıt olduğum okuldan gelecek belgeler. Elimde bunlar var, bunların dışında, şu olmazsa gıcıklık yaparlar dediğiniz birşey var mı acaba ? 3-4 ay gidip döneceğim zaten, ilerde bir mba programına kabul olursam adam gibi tier4 ümü alırım zaten. Çok sağ olun, bıdı bıdı soruyorum ama gerçekten internetten bilgi bulamıyorum worldbridge dahil. Kardeşim de türkiyeden başvuruyor bir danışman vasıtasıyla. Ordan biraz kopya çekmeye çalışcam ama sizlerde bayağa bilgilisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 onlar yeterli olur , formda zaten büyükbabanın karşılayacağını belirtip bi de onun evraklarını verirsen okdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sağ olun efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 normal turistik vizeeye başvutrunca zaten 1 hafta kalacak olsan bile sana 6 ay veriolar. daha az vermiolar. annem bu yaz gitti şu an kaldığım yere geldi dayıma, düğün vs nedeni ile, tüm dökümanları dayımdan verdik tapudur gelirdir onlar kaşılıcaktı çünkü yolu masrafları 3 hafta kalacaktı, 6 ay verdiler vizeyi, hatta şimdi annem kasım arlık gibi beni tekrar ziyarete gelecek 1 haftalığına vizesi kapsamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu arada golondra fena patladi. hosting firmasi halen daha onaramadi serveri. Sali sabahindan beri gocuk site. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 çok okumak istiyorum ben halledin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 di said: 395 pound. Ohs. Gerci 3'e bolunce normal ama genel olarak fena. =) Nereden kiraladiniz peki ? Gumtree ustunden falan mi yoksa boyle geze geze mi buldunuz ? yok bi günde 29 tane emlakçı gezdik. 2 tane viewing ayarlayabildik. ilk gördüğümüz ev buydu ve tuttuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bu londra için craigslist gibi bir site var mı ev felan bakmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Accolade said: bu londra için craigslist gibi bir site var mı ev felan bakmak için ? bana burda güzel tavsiyeler vermişlerdi sağolsunlar, sana da faydası olabilir http://forum.paticik.com/read.php?23,5584395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pek şukela, thanks craigslist gibi demişim, uk içinde varmış ahah craigslist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Başvurdum şimdi, 18inde gidip parmak izi vercem chula vista ya. Ebesinin üzgün yerlerinde yer :/ Sonra ailem belgeleri yollayınca yollicam hemen Newyorka. Worldbridge e 150 dolar verince 48 saatte hallediyorlarmış ama sitelerine bakınca 4 günde ortalama herşeyi hallediyorlarmış. Acelem var çünkü 7 sine biletim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar