Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Atla gel rahat ol. O filmi izlemedim der güldürürsün görevliyi. Tamam geç der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 evet çektirmedim film falan ^^ yarın akşam biniyorum uçağa bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 DynamicK said: Atla gel rahat ol. O filmi izlemedim der güldürürsün görevliyi. Tamam geç der ingilize nasıl öyle bi espri yapçan abi. "x-ray cihazından geçtim ya bavullarla çekmedinizmi" olur en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Onu da orda dusunsun artik. Neyse bosver simdilerde coktan gelmis olmasi lazim adaya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Atla cuma Londra'ya gel la! Buluşalım içelim hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Daha sesi cikmadigina gore multeci kampina aldilar herhalde. Artik oraya gideriz icmeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hahah geldim geldim dün gece 1 saniye sürdü borderdan geçmem çünkü öncesinde bi kadına yardım ettim ingilizce bilmeyen sonra sıra bana geldi kadın saol yardımın içi dedi bastı onayı geçtim ^^ şimdilik şehiri tanıma gezileri vs yapiom dayım gösterio etrafı odama tam yerleşmedim bavulum falan duruo öle hala, yarın da oryantasyon var okulda cuma londraya gelebilrisem yarım sölicem onu size kesin bişey diemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 adam npc evente denk gelmiş. utanmasa sınırdan airduct tan gecicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Cuce said: adam npc evente denk gelmiş. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 side quest almis yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hahaha çok ii bi çalışma tebrik ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bariz lvl up :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 okulda sürekli uzak doğulu doğu avrupalı vs olur diye düşünüyordum 2 tane falan mı ne türk var 1-2 yunanlı gördüm, asyalı çok az görüorum hep batı avrupalı çıktı, alman fransız italyan danimarka falan bira falan filan 1,5-2 pound içiosun 4-5 bira totalde 10 pounda çıkıosun gece sevidm bu işi, türkiyeden daha ucuz bence türk lirasına vursan bile bi de bisiklet kaptım gidip geliorum okula, partilere fakat baya yorucu ya resmen kondisyon yokmuş bisiklet için. iyice düzeni oturtunca da bi restorana girip çalışıp pound bazından 2-3 kuruş kazanırsam efsane olacak. güzel yer KEYMBİRİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bende çok gelmek istiyorum, san diego aşırı pahalı. Oralarda kiralar, ulaşım, eğlence vs nasıl fiyat olarak ? En dandik odaya bile 800 900 dolar para istiyorla ev kiraları böyle 1600 2000 dolardan başlıyor 1 oda 1 banyo Master yapıyorum ve ayda şu kadar para harcıyorum okul hariç diyebilecek kimse var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mortis hayırlı olsun, ben son sayfaları takip etmedim hangi okula/programa yerleştin şimdi acaba? brighton'da stella'lar gece 12'ye kadar 1 pound'du adam akıllı bir gece klubunde. hakkaten içmek daha ucuz uk'de sanırım. Bizde alkol hala lüks onlarda sıradan ihtiyaç olduğundan heralde. Bir tek o daha ucuz zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 cambridgedeki anglia ruskine marketing programına girdim abi ya yemekde ucuz aslında, böle ucuza kıyafet vs de alabiliosun aşırı pahalı olan şey ulaşım ve konaklama, ki ikisne de para vermiyorum şuanda o bakımdan rahatım millet inanılmaz kiralar utility faturaları veriyor ya şaka gibi. harbiden başka universiteye gidemezmişim onu anladım buraya gelince :) okul bi başlasın programım otursun sonra bir restoranda çalışıp para kazanıp gezmeye başlıcam ya Schengene ingiltereden başvurunca bi rahatlık oluyor mu hani uk de öğrenci olduğun için, yoksa yine türkiyedeki gibi aynı prosedürlerden geçio musun, yok işte tapudur ıvır zıvırdır, çünkü bi zaman sonra avrupayada böle gidip gelmek isteyebilirim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 haydin hayırlı olsun bakalım. ben benim gideceğim yerde geçerli olan şeyi yazıyorum ama herhalde ingilterede de aynıdır permit of stay almak için önce sadece ülkende geçerli olan uzun sürekli bir vizeye başvuruyorsun (2-3 senelik falan). Bunun için de şart olmasa bile sorun çıkmaması için mali güvence faydalı olabiliyor. Ben de gideceğim yerde okul bana burs vermesine rağmen benden mali güvence istediler. Herhalde her an ülkene dönebilecek durumda olman hoşlarına gidiyor sdf. Ondan sonra sana sadece gideceğin yerde geçerli olan 2 senelik bir vize veriyorlar. Sonra gittiğin yerde, orda kalacağını gösteren şeylerle beraber (mesela bir kira kontratı falan olabilir ya da herhalde ev sahibinin yazdığı bir dilekçe) orda polis merkezlerinin altında göçmen ofisine gidip alıyorsun şengen vizesini sdf gitmişin bile zaten sen sana anlatmadılar mı bunları vize ofisinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kyk yurtdisi burslari ne kadar bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yani ben ingilteredeyken, şu an kaldığım yerden bi yazı vs alıp şengen vizesine mi başvuruorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Gideceğin ülkenin konsolosluk sayfasına gir orda hangi dökümanlar gerekiyor listesi var. Başvuru daha az sıra beklediğinden daha rahat. Okulundan öğrenci belgesi alman lazım. Onun dışında gideceğin ülkeye uçak/tren bileti gidiş dönüş. Kalacağın yer hakkında bilgi (tercihen yer ayırttı isen çıktılarını al ( ne kadar ödedin hangi hotel hangi tarihlerde vb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bugun danışmanımla konuştum ingiltereden shengen vizesi çıkartabilir miyim diye. benim aldığım ingiltere vizesiyle bu mümkün değilmiş. doğruluk payı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Schengen vizesi basvurusu yapmadan once Ingiltere'ye tekrar donerken sorun yasamayacak bir vizenin olmasi gerekiyor. Sorun cikacak ise kabul edilmez. Bu baglamda eger tek giris-cikis lik bir vizen var ise evet Schengen alamazsin. Multi entry yaziyor ise vizende o zaman schengen alabilirsin. Schengen vizesi basvurusu farkli ulkeler icin degisiklik gosterecektir. Bazilari Schengen'e basvururken UK'a geri donus icin minimum 3 aylik vizenin kalmis olmasi sartini ararken bazilarinda bu 6 ay. Pasaportunun da en az 6 ay gecerli olmasi gerek schengen vize basvurusu icin. Gidecegin ulkenin ingiltere konsoloslugu web sitesine girip gereken dokumanlara bak. Aklina takilan bir soru var ise email at 1-2 hafta icinde yanitliyorlar. Edit: bir kac yararli link ekleyim Kings college schengen vize bilgi sayfasi Litvanya konsoloslugu vize bilgi sayfasi not: Ogrenci iken schengen vizesi basvurusu yaptim. Sonradan da EU vatandasi esim ile ayricalikli kategoriden schengne aldim bir kac kere. Ayrica kardesime de cikarttim schengen vizesi (ingiltere'de iken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar