Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

çok tatlı bir okul bencem ^_^

guardian da sıralamada göremedim yeni okul mu?

universite değil bu yoktur sıralamada, wales'in diplomasını veriyor, master programı ama diploma/sertifika falan değil. ucuz da değil aslında fakat türk öğrenciler için yarı fiyat uygulaması varmış ondan araştırıyorum.

sheffield hallam için başvuru yaptım bu arada güzel şeyler okudum internette hep. hem de uea ve essex'e göre daha ucuz :(
Sosyal ağlarda paylaş

evet UEA falan felaket ya ben sırf o yüzden gidemedim, hani belki cambridgeden norviçe trenle giderdim de 14K nedir :)

ben anglia ya 8700 verdim totalde.

neyse umarım bulursun çok kafanı takma derim kuzeyde olmasını vs onlar çok sorun olmuyor her türlü gitmek istediin yere gidersin okul ortamı bu zaten yurt vs öel takılıosun.
Sosyal ağlarda paylaş

sheffield 10.200

14.00den iyidir ya.

ulan ağustos ayı ben hala başvuru yapıyorum, haftaya da karar vermem lazım. paranın süresi dolcak bankadaki vize başvurusu yapacağım.

londra'dan uzaklaşmak istemiyorum birkaç arkadaşım oraya mastera gidicek bi de o senin konuştuğun arkadaşım vardı ya essex mezunu onun yüzünden sdfg hem de kuzey çok soğuk.

o yüzden 2 gündür full okullara bakıyorum sapık gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum dün baktık onla işte, allahım tren zaten çok çılgın tek gidiş 62 pounddan başlıyor falan böyle ve 2.30 saat. otobüs daha ucuz ama 4.5 saat falan.

london school of business and finance'de marketing'e başvurmuştum. işte üniversite olmaması düşündürüyo çok, gerçi akademik kariyer hedefim yok ama.
Sosyal ağlarda paylaş

roehampton'a bakmadım hiç çok aşağılarda değil mi ya o.

dynamick birşey sorcam, ben mba bulmuştum iş tecrübesi istemeyen baya düşünüyodum da bir sürü öğrenciyle konuştum luton hakkında hep kötü şeyler söylediler işte suç oranı yüksek, tecavüzler oluyomuş falan. uk crime map'ten de baktım pek iç açıcı değil orası. sen daha iyi biliyosundur gerçi? çok mu kötü orası?

gerçi bedfordshire da iyi bir okul değil bence ama mba buldum diye düşünüyodum bi de diğer mba ler gibi uçuk değil fiyatı. tamamını ödersen 10.000'e geliyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

roehampton ne ya. yurtdışına gitcez diye gittiğiniz ülkenin haliç üniversitesine de gitmeyin allasen sdf

ben öle yapıyorum anglia ruskine gidiyorum

ama benim başka seçeneğim yok ya dayımın yanında kalacam ya da gidemicektim ^^ gitmeyi tercih ettim , belli eğitim standartı var ingilterede türkiye gibi değil pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

suç heryerde var da orda tecavüz falan oluyomuş daha fazla. tırstım yani.

bi de bi kızla konuştum orda okuyan, part time iş nasıl bulunuyo mu kolay falan diye, ben kaç senedir burdayım bulamadım, bi arkadaşım striptizci oldu falan dedi ahah

Is var siz begenmiyonuz. Bak negzel striptizci olmus. adasads
Sosyal ağlarda paylaş

ya o belli standart işi bence bütün üniversitelerin komün olarak beraber çalışabildiği paris gibi bölgelerde oluyor. ingilterede var mıdır bilmem. ben olsam ingilterenin kötü bir üniversitesine gideceğime başka daha ucuz bir avrupa ülkesinin iyi üniversitesine giderim daha iyi (sezar gibi söz ettim valla)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Burda da var kotu unilerden. Standart var diye avunmayin. Gidin gorun 6 ay sonra zaten fikriniz olusur sizinde. :)

Ha kotu de olsa isim olarak cv de daha iyi gozukuyor nedense..

En yetersiz ogrenci bile rahatlikla coffee shop da is bulabiliyor. Stritizci oldu ise amac farkli. Saatine 35-40 pound kazanmak istemistir o kisi. Coffee shop da saatine 6-7 pound arasi verirler. Bazilari 8 de veriyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...