Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mortis said: çok tatlı bir okul bencem ^_^ guardian da sıralamada göremedim yeni okul mu? universite değil bu yoktur sıralamada, wales'in diplomasını veriyor, master programı ama diploma/sertifika falan değil. ucuz da değil aslında fakat türk öğrenciler için yarı fiyat uygulaması varmış ondan araştırıyorum. sheffield hallam için başvuru yaptım bu arada güzel şeyler okudum internette hep. hem de uea ve essex'e göre daha ucuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hem de ben westminster ve brighton uni için başvuru yapmıştım onlardan iyi ve ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ama çok kuzeyde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ruşkin beybiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evet UEA falan felaket ya ben sırf o yüzden gidemedim, hani belki cambridgeden norviçe trenle giderdim de 14K nedir :) ben anglia ya 8700 verdim totalde. neyse umarım bulursun çok kafanı takma derim kuzeyde olmasını vs onlar çok sorun olmuyor her türlü gitmek istediin yere gidersin okul ortamı bu zaten yurt vs öel takılıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sheffield 10.200 14.00den iyidir ya. ulan ağustos ayı ben hala başvuru yapıyorum, haftaya da karar vermem lazım. paranın süresi dolcak bankadaki vize başvurusu yapacağım. londra'dan uzaklaşmak istemiyorum birkaç arkadaşım oraya mastera gidicek bi de o senin konuştuğun arkadaşım vardı ya essex mezunu onun yüzünden sdfg hem de kuzey çok soğuk. o yüzden 2 gündür full okullara bakıyorum sapık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yalnız sheffield baya uzakta londradan sen en iisi o london school of business and economics miydi ona yardır ^_^ wales diploması böle karizma olur gallerce falan yazar altında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bella duyduguma gore fena degil orasi. Bathory orada okuyordu yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 biliyorum dün baktık onla işte, allahım tren zaten çok çılgın tek gidiş 62 pounddan başlıyor falan böyle ve 2.30 saat. otobüs daha ucuz ama 4.5 saat falan. london school of business and finance'de marketing'e başvurmuştum. işte üniversite olmaması düşündürüyo çok, gerçi akademik kariyer hedefim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 aa güzel güzel, sorayım ben ona, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ne kadar MSC programı o okulda? baktımda 11K pound olarak gösterio ama türk indirimi ne kadar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 tren fiyatlari fena evet. ustune zam gelicek simdi tonla zam yapicaklar. tren yerine haftalik arkadaslarinla limo kiralayin sampanya icerek falan gidin daha ucuza gelir! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 marketing 6.500 finance 7.500 ya peki mesela böyle aylık tren kartı falan gibi bişi var mı sheffield'dan londra'ya? çok pahalı daha ne zammı yapıyolar yuh lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 londra dediğim de tam londra değil, hornchurch romford falan oralar essex civarı? gerçi orası daha pahalıdır herhalde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 roehamptona baksana madem o 9500 pound civarı fix 2000 pound burs veriyor 7500 civarı falan olyor madem londrada istiosn hem de universite , hem de kampüsü var hem de yurdu da baya ucuz benim arkadaş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yapacagin en mantikli sey okulun nerede ise en yakin yerde oda kiralaman. trenle falan ugrasma hem vaktin yolda gecicek hemde para suyunu cekicek uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 roehampton'a bakmadım hiç çok aşağılarda değil mi ya o. dynamick birşey sorcam, ben mba bulmuştum iş tecrübesi istemeyen baya düşünüyodum da bir sürü öğrenciyle konuştum luton hakkında hep kötü şeyler söylediler işte suç oranı yüksek, tecavüzler oluyomuş falan. uk crime map'ten de baktım pek iç açıcı değil orası. sen daha iyi biliyosundur gerçi? çok mu kötü orası? gerçi bedfordshire da iyi bir okul değil bence ama mba buldum diye düşünüyodum bi de diğer mba ler gibi uçuk değil fiyatı. tamamını ödersen 10.000'e geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Luton tarafini cok bilmiyorum havaalani disinda. Suc heryerde var. Turkiye'dekinden daha ozgur dolasabilecegin icin cok sorun degil bizim acimizdan. En azindan Manchester'dan iyidir be.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 roehampton ne ya. yurtdışına gitcez diye gittiğiniz ülkenin haliç üniversitesine de gitmeyin allasen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 suç heryerde var da orda tecavüz falan oluyomuş daha fazla. tırstım yani. bi de bi kızla konuştum orda okuyan, part time iş nasıl bulunuyo mu kolay falan diye, ben kaç senedir burdayım bulamadım, bi arkadaşım striptizci oldu falan dedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ardeth said: roehampton ne ya. yurtdışına gitcez diye gittiğiniz ülkenin haliç üniversitesine de gitmeyin allasen sdf ben öle yapıyorum anglia ruskine gidiyorum ama benim başka seçeneğim yok ya dayımın yanında kalacam ya da gidemicektim ^^ gitmeyi tercih ettim , belli eğitim standartı var ingilterede türkiye gibi değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bella said: suç heryerde var da orda tecavüz falan oluyomuş daha fazla. tırstım yani. bi de bi kızla konuştum orda okuyan, part time iş nasıl bulunuyo mu kolay falan diye, ben kaç senedir burdayım bulamadım, bi arkadaşım striptizci oldu falan dedi ahah Is var siz begenmiyonuz. Bak negzel striptizci olmus. adasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ya o belli standart işi bence bütün üniversitelerin komün olarak beraber çalışabildiği paris gibi bölgelerde oluyor. ingilterede var mıdır bilmem. ben olsam ingilterenin kötü bir üniversitesine gideceğime başka daha ucuz bir avrupa ülkesinin iyi üniversitesine giderim daha iyi (sezar gibi söz ettim valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ok bi daha ki mastera senin dediin gibi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Burda da var kotu unilerden. Standart var diye avunmayin. Gidin gorun 6 ay sonra zaten fikriniz olusur sizinde. :) Ha kotu de olsa isim olarak cv de daha iyi gozukuyor nedense.. En yetersiz ogrenci bile rahatlikla coffee shop da is bulabiliyor. Stritizci oldu ise amac farkli. Saatine 35-40 pound kazanmak istemistir o kisi. Coffee shop da saatine 6-7 pound arasi verirler. Bazilari 8 de veriyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar