Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 asinanyavuz said: Ben bi vize sorusuyla geldim. Letter from a bank confirming funds olayı var ya, bunun örneği olan var mı kimsede? Neler istediklerini maintenance guide da yazmışlar ama bankaya gidip ne yazalım derlerse aha bunları içeren bişeyler dediğimde peki derler mi şüpheliyim şahsen. benim param hsbcdeydi oraya gittim zaten onlar biliyor ingiltere vizesi için ne gerektiğini aynen şöyle yazan bir referans mektubu verdiler bu arada 60 tl veriyorsun bu kağıt için "This letter is given upon the request of our client Mr. AD SOYAD We confirm that our client has totally TUTAR on his own account with our bracn, on TARİH VE SAAT. The funds can be utilized at anytime by our client vs vs imza bilmemne bir de şey cümlesi var. 28 gün boyunca bu tutardan aşşa inmemiştir. . FAKAT bu son cümle standart olrak yok ingiltereye başvuracam 28 gün şeyini ekletin de. ben çünkü normalde bu yazısız aldım kağıdı gittim böle tam karşıya geçecem metrobüsle aradılar şubeden. geri döner misiniz işte 28 gün vs yazısnı da eklicez yoksa kabul etmiolar dediler geri döndüm eklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hah bi de hesap defterini iste fakat işletmeyi unutma yani diyelim 28 gün önce atıyorum 20.000 pound koydun hesabına sen bugun gelip hesap defterini isteyince sadece tek kalem olarak 28 gün önceki tarih -- 20.000 pound yazıyor o kadar o yüzden 1 pound al yatır hesabına orda o gün bugunun tarihi ile altında 20.001 pound yazsın ki hesap defterinde bi hareket görsün adamlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bu teminatlari ne kadar sure tutmak gerekiyor bilginiz var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 paranın 28 gün durması gerekio hesabında işte. bu tier4 öğrenci vizesi için bu arada ingilteredeki, diğerleri için ne gerekiyor bilemiorum, yaşama, çalışma vs izinleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 O tamam. Belgeleri verdikten sonra ya da vizeyi aldiktan sonra yiyebiliyo muyuz parayi hemen ? =) Baska bi konu acip oraya yazmistim, milyon tane teminat gerekiyor benim durumumda. Hepsi icin ayni parayi kullanabiliyo muyum diye merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vizeyi alınca yiebiliosun die biliorum onu kontrol etmiolar artık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Supermis. Digerlerinde de oyledir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 mortis çok teşekkürler elimde bununla gidiciim bankaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bugun vizem geldi ^_^ rahatladım Dyna, bak yarın sabah çekiyorum tüm parayı bankadaki sana güvenip! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ne harcican butun parayi cekiyosan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 okul param ayrı yerde duruyor, dayımın yanıda kaalcağım için o kadar paraya ihtiyacım olmayacak. danışman da ok sorun olmaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hayırlı olsun mortis ^^ Kaç günde çıkmış oldu toplamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Geldiginde Londra'ya ugrarsin kutlariz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 asinanyavuz said: Hayırlı olsun mortis ^^ Kaç günde çıkmış oldu toplamda? 26 Temmuzda başvurdum 9 Ağustosta ben aldım pasaportu (8 ağustosta vermişler vizeyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 DynamicK said: Geldiginde Londra'ya ugrarsin kutlariz artik. oo tabi ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ehe teşekkürler Mortis, yarın gel al pasaportunu diye haber geldi biraz önce bana da :) Bakalım sorunsuz çıkmıştır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 oo çok heyecanlı bişey o ben böle pasaportu açtım o kargo poşetinden çıkardım açıyorum vize sayfalarını yok! bi baktım ortaya koymuşlar vizeyi adamlar pasaportun ortasına koyuolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 haha ondan sonra 15 tane falan vizen olunca pasaportta bulacam diye ugrasıyor memur. kafayı yiyorlar arada sana sorarlar vizen nerede? diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 asinanyavuz said: Ehe teşekkürler Mortis, yarın gel al pasaportunu diye haber geldi biraz önce bana da :) Bakalım sorunsuz çıkmıştır umarım. ne oldu vizen aldın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mortis said: bugun vizem geldi ^_^ rahatladım ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mortis said: ne oldu vizen aldın di mi evet evet çok karizmaymış vignette :) turist vizesinden çok çok daha karizma olduğu kesin. police registration var di mi sende de mortis? yoksa ben kazana mı düştüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 evet evet 7 gün içersiinde polise register etmesi gerekiyor bi de work permit 20hrs/per week tadında bişey yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Once banka hesabi actir, sonra police registration yap. Bir iki hafta kadar sürüyor çünkü ve banka pasaportsuz hesap açmıyor. Okuldan letter for banking facilities diye bir döküman alıp pasaportunla açtırıyorsun hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 güzel bi tip oldu bu teşekkürler ^^ banka tavsiyeniz de var mı? her bankanın int'l student hesabı var gibi durmuyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 şimdi arkadaşla konuşuorum xelee , adam ingilterede Natwest diyor, bütün öğrenciler natwest ten hesap açıyormuş çünküü böle açarken hesabı para yatırmana veya fee ödemene gerek yokmuş diğer bankalarda varmış ama, bu daha öğrenci friendlymiş http://www.natwest.com/personal.ashx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar