fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 o eklemiştir beni ona sor :D şaka lan şaka. kimse kimseyi ellemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 eklemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 fede said: kim lan senin sevgilin. ben kız eklemiyorum facebooka prensiplerim gereği Hayatını kaya gibi prensiplere kurmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 o değilde sevgilim dediğin şahsa baktım. sen sevgilinden daha güzelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 adam taylan yayı diyomuş ekledi diye. taylan ben değilim. kim lan taylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ya şimdi hepiniz yaziosunuz ahmetin manitaya kabul edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 allah için güzel kız. ama bana 95 li gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 25 yaşında. <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 xunn said: Ardeth said: zun açtığın her konuda seviyesizlik baş gösteriyor. halkın sağlığı için seni banlememiz gerek Evet bro başını çıkarmışsın yine. bir buçuk saat bunu demek için mi düşündün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Yok baktım oha ayar vermemişim dedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bunu fark etmen bir buçuk saatini mi aldı? diye devam edebilirim bence vaz geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Gece rahat uyumanı saglıcaksa ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar