Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolia (Alliance) Migrate Tavsiyesi ! ve Oyuncu alımı


kozlowski

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar herkeze sevgiler saygılar .Anatolia guildi olarak Frostwhisper serverından migrate düşünüyoruz . % 3 aly % 97 horde gibi bir oran oldu serverda adam bulamaz olduk.

Sizden ricam cataclysm de bize katılmak isteyen arkadaşlar ile birlikte geçebiliceğimiz Aly /Horde dengesinin ve oyuncu kalitesinin iyi olduğu server önermek.

bizim aklımızdakiler ; Ravencrest ,Frostmane...

Guildimiz hardcore değildir ancak düzenli olarak raid yapma çabası içindeyiz ..Haftada 3-5 gün raid yapıyoruz .Bunun dışında çoğu arkadaşımız arena yapıyor. Hem pve hem pvp yapmak isteyen arkadaşları aramızda görmek isteriz .

Server tavsiyelerinizi bekliyoruz .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmaw'da Horde oynuyorz..Bg'ler cok dengeli hani kişisel becerinle bile cevirebilcegn konumlara gelebiliyorsun..
WG'de horde %80 %85 elinde tutuyor kaleyi...Geçen hafta en büyük Ally guildi Pacfism horde oldu.. sali günü bile icc10 25 puglayan adam bulmak mümkün.. türk sayisi da yeternce tatmin edici.. adamlarini dogru secersen puglar kaliteli..Pacifism üyeleri disinda cok fazla asmis adam yok.. onlar 6.4 - 6.6 arasi gs'e sahipler diger oyuncularda 5.8-6.1 gibi ortalamalar war..
0 bekleme süresi 0 serwer kaynaklı lag.. merak ettign seyleri burdan sorabilrsn yada oyun içinden Blaxis olarak ulaşabilrsin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ravenholdt ; random BGlerde wsg ve arathi basin hordeda sürekli , 2-3 iyi oyuncu gelirse gerçi ally alıyor ama geneli böyle.. sota alterac valley gibi hem savunma hem hücum yapılan BGlerde ally alıyor yine genellikle.

serverda PVP olarak ally üstün durumda , %70-80 WGbizim elimizde oluyor. Serverda en büyük eksiklik casual raiding guildinin olmaması. oynayanlar ya 5.9k gs ve 10 boss kesmeden içeri almayan hardcore guildler , ya da 80den sonra guild leave çekilen levelling guildler. Bayram sonrası serverda 6-7 arkadaşla (en azından) 10 man lich king kesmek için çalışmalara başlıycaz.

Yani demem odur ki , casual şekilde raid yapma amacıyla (tabii "sadece türk olsun" demeden) ravenholdtta bi çalışma yaparsanız , başarılı olmanız gayet mümkün. Hardcore oynamayan ama gayet kaliteli 10larca adam guild beklentisi içinde , kendi friend listimden biliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...