Dddbb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://img227.imageshack.us/img227/7254/gaufi.jpg Girne Amerikan Üniversitesi - GAU Yeri: KKTC / Girne Eğitim Dili: İngilizce Türü: Özel Öğrenci Sayısı: 8000 civarı Akademik Personel: 1000 civarı Kuruluş Yılı: 1985 Neden GAU ? Avrupanın en büyük Amerikan Üniversitesi 68’i aşkın ülkeden gelen öğrencilerle bir arada eğitim görme fırsatı Yüzde 80’ni Doktoralı, birçok farklı ülkeden gelen yüksek kalitede akademisyenler Kampüsünün Kıbrısın en güzel yeri olan Girnede bulunması İngiltere, Amerika ve Singapurda da kampüsleri bulunan dünyaca tanınmış bir üniversite Anlaşmalı olduğu ABD üniversitelerininde diplomasını alıp çift diploma ile mezun olabilme Dünyadaki üniversiteler arasında ilk bine Türkiyede ilk beşe girmiştir Kuruluşundan bu yana inanılmaz bir hızla gösterdiği gelişimide söylemeden geçmemek gerekir. Sadece 7 öğrenci ile başlayarak bu gün dünyanın dört bir yanındaki kampüsleriyle binlerce öğrenciye hizmet vermektedir. Gelişme hızınıda düşündüğümüzde GAU son derece akıllıca bir tercih olacaktır. Ayrıca Kıbrısta okumanın avantajlarını saymama gerek yoktur herhalde. Eğer Kıbrısı düşünüyorsanız tercihiniz GAU olmalıdır... alıntı [hr] var mı gaü de okuyan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 arkadaşım var çok memnun her gün akıyoruz diyor kumarhane striptiz klübü falan ama okul eğitimi nasıl onu konuşmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Türkiyede ilk 5te mi? iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 baya iyi diyolar burayı okuyanlar vın yurt dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Odtü, Bilkent, Boğaziçi, Koç, İTÜ ilk 5 bunlar diye biliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 GERGE said: Odtü, Bilkent, Boğaziçi, Koç, İTÜ ilk 5 bunlar diye biliyordum ben. Sıralama aynı kalmıyo ondan olabilir. Ama öyle sanmanın sebebi büyük ihtimalle sıralamaya kıbrısın dahil edilmemesidir. Neticede Türkiye sıralamasında başka ülkenin ne işi olur di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kıbrıs içinde bile ilk 3 e anca girer. daü o kadar sıkıntılarda olmasına rağmen son zamanlara kadar hala ilk sırada. yakın doğu nun sahibi deli gibi para harcadığı için eskiden daü nün daha iyi olduğu bölümlerde daü yü solladı (misal hukuk fakültesi). odtü kuzey kıbrıs kampüsü nasıldır onu bilmiyorum ama sonuçta odtü, şimdi iyi değilse bile bir 5 sene içinde zirveye oynar kıbrıs ta. girne amerikan bunlardan sonra gelir. ukü den fln iyidir anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 GERGE said: Odtü, Bilkent, Boğaziçi, Koç, İTÜ ilk 5 bunlar diye biliyordum ben. kimbilir hangi kategoride ilk 5 de arkadaşın dedigi yayın mı ogrenci sayısı mı prof sayısı mı kampus alanı mı neye göre sıraladılar kimbilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://www.gau.edu.tr/turk/NewsDetails.aspx?NewsID=187 Türkiyede kaçıncı olduğu burda yazmıyor. yazamama nedeni: "Türkiye Üniversiteleri arasında ilk 5 arasına giren Girne Amerikan Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi itirazları sonrasında Kuzey Kıbrıs Üniversitesi olarak dünya sıralamasında ilk kez Doğu Akdeniz Üniversitesi ile birlikte yer aldı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar