Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Girne Amerikan Üniversitesi

Dddbb

Öne çıkan mesajlar

http://img227.imageshack.us/img227/7254/gaufi.jpg

Girne Amerikan Üniversitesi - GAU

Yeri: KKTC / Girne
Eğitim Dili: İngilizce
Türü: Özel
Öğrenci Sayısı: 8000 civarı
Akademik Personel: 1000 civarı
Kuruluş Yılı: 1985

Neden GAU ?

Avrupanın en büyük Amerikan Üniversitesi

68’i aşkın ülkeden gelen öğrencilerle bir arada eğitim görme fırsatı

Yüzde 80’ni Doktoralı, birçok farklı ülkeden gelen yüksek kalitede akademisyenler

Kampüsünün Kıbrısın en güzel yeri olan Girnede bulunması

İngiltere, Amerika ve Singapurda da kampüsleri bulunan dünyaca tanınmış bir üniversite

Anlaşmalı olduğu ABD üniversitelerininde diplomasını alıp çift diploma ile mezun olabilme

Dünyadaki üniversiteler arasında ilk bine Türkiyede ilk beşe girmiştir

Kuruluşundan bu yana inanılmaz bir hızla gösterdiği gelişimide söylemeden geçmemek gerekir. Sadece 7 öğrenci ile başlayarak bu gün dünyanın dört bir yanındaki kampüsleriyle binlerce öğrenciye hizmet vermektedir. Gelişme hızınıda düşündüğümüzde GAU son derece akıllıca bir tercih olacaktır.

Ayrıca Kıbrısta okumanın avantajlarını saymama gerek yoktur herhalde. Eğer Kıbrısı düşünüyorsanız tercihiniz GAU olmalıdır...

alıntı
[hr]
var mı gaü de okuyan ??
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Odtü, Bilkent, Boğaziçi, Koç, İTÜ ilk 5 bunlar diye biliyordum ben.

Sıralama aynı kalmıyo ondan olabilir. Ama öyle sanmanın sebebi büyük ihtimalle sıralamaya kıbrısın dahil edilmemesidir. Neticede Türkiye sıralamasında başka ülkenin ne işi olur di mi
Sosyal ağlarda paylaş

kıbrıs içinde bile ilk 3 e anca girer. daü o kadar sıkıntılarda olmasına rağmen son zamanlara kadar hala ilk sırada. yakın doğu nun sahibi deli gibi para harcadığı için eskiden daü nün daha iyi olduğu bölümlerde daü yü solladı (misal hukuk fakültesi). odtü kuzey kıbrıs kampüsü nasıldır onu bilmiyorum ama sonuçta odtü, şimdi iyi değilse bile bir 5 sene içinde zirveye oynar kıbrıs ta. girne amerikan bunlardan sonra gelir. ukü den fln iyidir anca...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gau.edu.tr/turk/NewsDetails.aspx?NewsID=187

Türkiyede kaçıncı olduğu burda yazmıyor. yazamama nedeni:

"Türkiye Üniversiteleri arasında ilk 5 arasına giren Girne Amerikan Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi itirazları sonrasında Kuzey Kıbrıs Üniversitesi olarak dünya sıralamasında ilk kez Doğu Akdeniz Üniversitesi ile birlikte yer aldı."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...