madcow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Evet, sorum şu duty free'de yeni rakı olduğunu hatırlıyorum ama yaş üzüm tekirdağ rakısı da var mıydı hatırlayamadım. Olup olmadığını bilen biri yazarsa çok sevinirim. Eğer yoksa da çantama atıp götürürsem sorun çıkıyor mu, daha önce hiç bu tür şeyler çıkartmamıştım yurt dışına. Teşekkürler şimdiden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Yanında uçağa sıvı alamazsın hiçbitürlü. Ancak bavula atabilirsin 3-4 tane kırılabilmesi haricinde sorun olmaz. Yaş üzüm tam hatırlamıyorum ama olması lazım, altın seri falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 freeshoptan alırsan ıçağa sokabiliyorsun. bi torba veriyorlar limiti var ona koyuyorsun. kilitli bir torba. evet yaş üzüm rakısıda var. her gemiye gittiğimde alıyorum yanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Çok teşekkür ederim =) Eskiden atu nun sitesinden sipariş verebiliyorduk alkol, ama alkol kısmı kalkmış ya da ben mi göremiyorum bilemedim oradan görsem içim daha rahat ederdi ama var diyorsanız tamamdır duty freeden alırım çantada ağırlık yapmam gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 CaNNi said: Yanında uçağa sıvı alamazsın hiçbitürlü. Ancak bavula atabilirsin 3-4 tane kırılabilmesi haricinde sorun olmaz. Yaş üzüm tam hatırlamıyorum ama olması lazım, altın seri falan vardı. Yanında uçağa sıvı alırsın. utyde aldığında seallayıp veriyolar poşette. Ayrıca gümrük kurallarına göre(türkiyede 1lt içki 2 karton sigara) değişkenlik göstererek ülkeye içki sigara sokabiliyorsun. Onun dışında zaten dediğim gibi havaalanı dutysinden aldığında seallayıp poşetle veriyorlar, sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Rotweiler said: CaNNi said: Yanında uçağa sıvı alamazsın hiçbitürlü. Ancak bavula atabilirsin 3-4 tane kırılabilmesi haricinde sorun olmaz. Yaş üzüm tam hatırlamıyorum ama olması lazım, altın seri falan vardı. Yanında uçağa sıvı alırsın. utyde aldığında seallayıp veriyolar poşette. Ayrıca gümrük kurallarına göre(türkiyede 1lt içki 2 karton sigara) değişkenlik göstererek ülkeye içki sigara sokabiliyorsun. Onun dışında zaten dediğim gibi havaalanı dutysinden aldığında seallayıp poşetle veriyorlar, sorun olmuyor. E zaten onu mantıklı düşünürsen duty freeden aldığın içkileri hava alanında içmek için veya parfümleri havaalanında kullanmak için almıyorsun. Kendi götürdüğün sıvılardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Valizine koyduklarına değinmek istedim. Onları da koyamassın valizine. Bian bakarsın, yer işletme loading sheeti getirdiğinde koltuğunu amire iletir ve kendini valizlerinle beraber gümrükte bulursun(bulabilirsin/kaptanın insiyatifine bağlı). Birşey anlattığımda tam çözemediysen neden öyle anlattığımı sorman daha yararımıza olur diye düşünüyorum. Zira steward'ım o yüzden anlatıyorum arkadaş ve okuyanlar sorun yaşamasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tk'da mı stewardsın ? Bu arada o içkiler o bagajlarda uygunsuz bagaj muhteviyatı adı altında patlar söylim. edit: kargo kompartımanında giderse tabi kabinden bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 balon said: tk'da mı stewardsın ? Bu arada o içkiler o bagajlarda uygunsuz bagaj muhteviyatı adı altında patlar söylim. edit: kargo kompartımanında giderse tabi kabinden bahsetmiyorum. Abi singapurdan birsürü içki sigara getirdim bavulda, kıbrıstan yılda 6-7 defa getiriyorum daha sorun yaşamadım. Babam hele yılda 2-3 kere çıkıyo uzak doğuya, avrupaya senelerdir. Giderken rakı gelirken viski neyin getiriyo, bi sorun yaşamadı. Size sorun mu çıkardılar da böyle diyorsunuz yoksa öylesine yazmış olmak için mi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Hayır ben o valizin inerken ve yüklenirken ki hallerini biliyorum ve fazlaca patlamış şarap şişesine bu raporu tutturdum o yüzden. Şanslıymışsın diyeyim. Yani baban da şanslıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Rotweiler said: CaNNi said: Yanında uçağa sıvı alamazsın hiçbitürlü. Ancak bavula atabilirsin 3-4 tane kırılabilmesi haricinde sorun olmaz. Yaş üzüm tam hatırlamıyorum ama olması lazım, altın seri falan vardı. Yanında uçağa sıvı alırsın. utyde aldığında seallayıp veriyolar poşette. Ayrıca gümrük kurallarına göre(türkiyede 1lt içki 2 karton sigara) değişkenlik göstererek ülkeye içki sigara sokabiliyorsun. Onun dışında zaten dediğim gibi havaalanı dutysinden aldığında seallayıp poşetle veriyorlar, sorun olmuyor. 1 litre icki deil 3 sise 70lik hard liquor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 BonePART said: Rotweiler said: CaNNi said: Yanında uçağa sıvı alamazsın hiçbitürlü. Ancak bavula atabilirsin 3-4 tane kırılabilmesi haricinde sorun olmaz. Yaş üzüm tam hatırlamıyorum ama olması lazım, altın seri falan vardı. Yanında uçağa sıvı alırsın. utyde aldığında seallayıp veriyolar poşette. Ayrıca gümrük kurallarına göre(türkiyede 1lt içki 2 karton sigara) değişkenlik göstererek ülkeye içki sigara sokabiliyorsun. Onun dışında zaten dediğim gibi havaalanı dutysinden aldığında seallayıp poşetle veriyorlar, sorun olmuyor. 1 litre icki deil 3 sise 70lik hard liquor Rakı, vodka falan 1 litre. Şarap tarzı alkolü azlarda 2 litre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 çikolata da 1 kilo bu arada. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bu arada duty free, pahali yani abartilacak bi yani yok. alinirsan gidilen ulkenin icinden bile alinir daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Aynen öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 turkiye'de parfum cok pahalı ya. ingiltereden gelirken ucaga max 100ml alabiliyoruz diye tek parfum aldım 27£'a. bi de ucakta aldım 100ml 26£'a. super oldu. iki sise parfum lazımdı, yoksa turkiye'de bayılacaktım tam 2 katını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar