hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bu topicten sonra Loaded clanının chronos olan birkaç maçını izledim. İlk oyunumda 16-1 :P Replay oyuncunun kendini geliştirmesinde çok büyük önem taşıyor.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Yoğun testlerden sonra Runed axe'nin Chronos için uygun olmadığını, sadece bash'in değil rewind'e de biraz paylaştırılıp ortaya karışık alınması gerektiğinin sonucuna varmış bulunmaktayım. Runedaxe gittiğimizi var sayalım. Ekmeğin dediği "elderli chronosun 90 damage vurmasındansa" lafı mantık olarak doğru ama uygulamada yanlış arkadaşlar. Elder+PT dakika max 20'de biterken, Runedaxe+PT 20'de bitmiyor arkadaşlar. Üstelik elderden sonra kill alma ihtimaliniz çoğalıyor çünkü Phyx'ın dediği gibi BASH proçluyorsunuz ve adam ultiden çıksa bile bir iki kere daha BASH yeme ihtimalinden öldürebiliyorsunuz. Runedaxe bitmeden ancak asist kralı olabilirsiniz ve hero kesemeden ağır ağır creep kesmeye devam edersiniz bu da size vakit kaybından başka hiçbirşey kazandırmaz. Ancak uzun vade de iş yapar ama ben tavsiye etmiyorum zaten Recommended kısmında olmamasınında bir nedeni bu.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 runed axe farmladıktan sonra mom dan 2 kat hızlı kasabiliyosun ama ancient stackleyip vs ayrıca mom açan 800 hp li chronos=lol
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Lord_Argos said: Yoğun testlerden sonra Runed axe'nin Chronos için uygun olmadığını, sadece bash'in değil rewind'e de biraz paylaştırılıp ortaya karışık alınması gerektiğinin sonucuna varmış bulunmaktayım. Runedaxe gittiğimizi var sayalım. Ekmeğin dediği "elderli chronosun 90 damage vurmasındansa" lafı mantık olarak doğru ama uygulamada yanlış arkadaşlar. Elder+PT dakika max 20'de biterken, Runedaxe+PT 20'de bitmiyor arkadaşlar. Üstelik elderden sonra kill alma ihtimaliniz çoğalıyor çünkü Phyx'ın dediği gibi BASH proçluyorsunuz ve adam ultiden çıksa bile bir iki kere daha BASH yeme ihtimalinden öldürebiliyorsunuz. Runedaxe bitmeden ancak asist kralı olabilirsiniz ve hero kesemeden ağır ağır creep kesmeye devam edersiniz bu da size vakit kaybından başka hiçbirşey kazandırmaz. Ancak uzun vade de iş yapar ama ben tavsiye etmiyorum zaten Recommended kısmında olmamasınında bir nedeni bu. hammerı gelmiş
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 laneing fazı bittikten sonra mid game de gank kovalıyorsanız zaten yanlış oynuyorsunuz.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Gangleyen ve pushlayan takımlar kazanıyor ama?
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi futbolda da gol atan kazanıyor ama kaleci karşı tarafın ceza sahasında dolaşmıyor değil mi?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Orası öyle. Daha geçen gün Phyx ile oynuyoruz ve Chronos pickledi. Orta gittiği için şartlar gereği runed gitmek zorunda kaldı. Runed + Pt + Elder 45 dakikada bitti. Onun yerine Savage gitseydi mesela, 10 dakika daha erken Savage'i mom ile beraber bitirebilirdi. Savage ile runed'ın zaten tartışması bile yapılmaz vslerde ama şunu savunuyosun anladığım kadarı ile runed giten bir Chronos'un olayı end game'de belli olur o vakte kadar asist krallığını sürdürsün diyorsan doğru diyorsun birşey diyemem. ((:
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 20. dakkada ayakkabı + runed axe + 2 3 tane dalın yoksa zaten bi esprisi yokki. maximum 25. dakkada yapman lazım
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Çok doğru söyledin. Rynza'nın verdiği replayi izledim 2 meleenin olduğu bir line'da range ile beraber farmlamış üstüne takımı kazanıyor + 5-6 kule üstünlüğü var ve Jera gibi epic bir support takımlarında mevcut. Tüm bu şartlar olduğunda 20. dakikada bitirebilmiş. 20 dakikada runed kasmak demek %10 şans ile böyle bir tablonun karşına çıkması demek sevgili Ekmek. Benzeri bir tabloda bende 20 dakkada kasmıştım. Bu tablo kaç oyunda bir gelir sen söyle bana Early game takımı ezilecek, line'ında 2 range demiyorum bak 1 range 1 melee olsa, 20. dakikada bitirebilen biri varsa paylaşırsa sevinirim gerçekten.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 elderla runed arasindaki tercihte ben genelde elderi seciyorum farmlamasi daha kolay diye runed yapmam abi demiyorum tabide daha hizli farmlaniyo iste takimdada ultimle is yapcak biri warsa ulti geldikce gang yaparim kalan zamanda farmlarim yane ne bilem voodoodur plaguedir corrupteddir
Amenquiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bu kadar konusmaya gerek yok BP kurun banlayin , kimse bi cacik kasamasin. Oyunun en patates herolarindan biri zaten. 40 dakika birilerine kendini yalatip paklat sonra hero kendisi oynuyor.
Öne çıkan mesajlar