Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://playseat.com/shop/eu/playseats-wrc.html Linkteki tipte bir koltuk satan Türkiye içinde, tercihen İstanbul'da ama istanbul dışı bile kabul edilebilir, bir dükkan bileniniz var mıdır? Yoksa son çare olarak kendim yaptırmayı da düşünebilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 buyur canıms http://www.mavishop.com/vitrin/index.php?cPath=73&ShptsiD=3f5bbc4bf60ee9ea0ee24ecac4118199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 rookie leri bestbuy larda satiyorlardi yanlis gormediysem . bi ara bende baktim ama su haliyle getirtmek cok pahali olacagindan grand tourismo 5 gelene kadar rafa kaldirdim. guzel fiyatli cozumler bulursan bana da haber ver lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 En güzel fiyatlı çözüm 400TL'den ucuza bir yarış koltuğu satın alıp demir aksamı da başkasına yaptırmak. Koltuk alınca da bitmiyor iş, lcd ekranı tutacak ekstra parçayı da istiyorum, Mavi'de o yoksa zaten custom made iş yaptırmış olacağım. Çözüm bulursam haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 acikcasi bende kazali bi arabadan on koltuk alayim, kizaklariyla birlikte, onun onune de direksiyon destegi ve pedallik kaynaklatayim diye dusunuyordum. hem ayarli koltuk olmus olur hem de oturakli olur diye dusunyordum ama hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Kazalı araba tırtıklamak fikri güzel de yarış koltuğu daha sevimli geliyor gözüme şu anda. Bakalım... Belki sarhoşken falan o kadar para vermeyi yer gözüm. Bu arada Mayhem'e teşekkür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 custom yaptirmak en guzeli sanki, hem el emegi goz nuru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tembel adamım, bi de nasıl izah edersem edeyim mutlaka bir yanlışlık olacağı ve canımın sıkılacağı korkusu var. Kısmet, düşüneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Abi, Avrupa'da falan o koltuk fiyatına araba alınıyo. Mesele simulasyonsa gidip gerçek araba sürülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Gerçek arabayı parçaladığımda babam kızıyo malesef. Aklımdaki bir diğer para saçma işi ise benzinli bir rc araç almak. Aslında yarış tipi istiyorum da, her ortamda süremeyeceğim için alırsam offroad bi zımbırtı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 almayın abi böyle şeyler içim karardı kendimi bunu satın almak isterken düşününce kaç bin lira para bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sen sus la fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Fakirim ulan! Büyük ihtimalle bu dalga da bikaç güne geçecek. 10 yıldır falan istiyorum hep bu tarz oyuncaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 500 euro çok pahalı değilmiş, ben 2000 euro falan olur diye bekliyordum. yarış oyunu delisi olsam ilerde alırdım sdf. ama değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ben de sanırım elektroworld de görmüştüm ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar