Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 http://fantezifutbol.ntvspor.net/ Bazı oyuncular olması gerektiği takımda değil, tello halen beşiktaşta gözüküyor. kadroyu kurdum, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 şöyle bir baktım da çok fail yapmışlar adamlar. Bir kere futbolcular arasında aşırı uçurum var. 100 puanlık takımda 15 puan vermezsin kimseye. Ayrıca ilk 11 çıkacak adamları sırf ilk 11 adamlarından bile seçsen para yetmiyor. Dengesiz olmuş. İlk 11 çıkma ihtimali olan adamın değerini 3 kat arttırmışlar hemen, haliyle as kadro elemanlarını bile toplayamıyorsun. Zaten ilk 11 adamları 7-8 milyondan başlıyoken hiçbi anlamı yok yani şu kadroları kurmanın. Oyuncularla ilgili uğraşmamışlar bile, kadrolara bakıp mevkisindeki ilk 4 adama 7-8 arası (3 büyüklerde 13-15 falan) vermişler kalanlara da kademe kademe düşürmüşler, herkesin fiyatı aynı. Ha bir de puanlama bi saçma, orta sahayla forvet arasında hiç fark yok, DMC'ler komple yalan oluyo yani. Tam fiyasko, kadro kuramya bile uğraşmadım bu ne ya diyip geçtim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 para yetmiyor evet, çok sıkıntı. bazı adamların değeri olduğundan yüksek. ve 14 tane minimum adam alman gerek. ben şöyle bir 11 kurdum: cenk gönen wederson - stepanov - rajnoch - mulemo - seric sapara - quaresma - pelé emenike - sestak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ligtvden oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 İyiymiş bu LigTV'ninki ben de kurdum bi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar