Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adana 'da kebapçı [biraz acil]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şehir merkezindeysen Ziyapaşa'da Yüzevler Kepapçısı var. bir de Sular'da dede miydi dedeler miydi (o dedeler diil sdfsjk) öyle bi yer vardı PTT binasının arka tarafında. 100. Yıl taraflarında da Kolcuoğlu ile Hasan Usta var. Eyvan da olabilir, bizim evin hemen aşağısı sdfds
Mesaj tarihi:
Mersin'den 6gibi çıkıcam. Adana havalanından 9.15te uçağım kalkıyo. Adana Merkez'de bir, birbuçuk saat vaktim var yemek için. Merkezin dışına pek çıkamam yani.

Kolcuoğlu'nu önerenler var, Bostancıda ki şubesinden daha iyi midir bu?
Mesaj tarihi:
Kolcuoğlu biraz ters kalabilir senin için, 6da mersinden çıkıp 9.15te uçağa bineceksen. gerçi şehir merkezinde şubesi var mı bilmiyorum. sen en iyisi ziyapaşadaki Yüzevler'e git. bu İstanbul Etilerdeki yer ile aynı. ama fiyatları daha uygun tabi.
Mesaj tarihi:
google maps kolcuoğlundan havaalnına 8dk diyo.

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Adana+01120,+T%C3%BCrkiye+(Kolcuo%C4%9Flu+Kebap)&daddr=37.002621,35.325766+to:Bar%C4%B1%C5%9F+Blv&hl=tr&geocode=FR-bNAIdKxgbAiGBYwNhwy3BGg%3B%3BFfJiNAIdWpoaAg&mra=dvme&mrcr=0&mrsp=1&sz=14&via=1&sll=37.002758,35.325251&sspn=0.03578,0.084543&ie=UTF8&ll=36.998097,35.323706&spn=0.017891,0.042272&t=h&z=15

Bi de hiç bilmediğim bi yer olduğundan tarif ederseniz makbule geçer. Gelmişken en sağlam hangisiyse ona gidelim.
Mesaj tarihi:
hmm gazipaşada varmış kolcuoğlu. mersinden gelince atilla altıkat köprüsünün oraya servis vardır, ona bin. sonra oralarda ismet inönü parkı vardı. onun önünden gazipaşaya giden turuncu otobüsler var onlara bin. gazipaşada iner toros caddesini sorarsın. zaten gösterirler yerini. varman 10 dakika sürer evet.
Mesaj tarihi:
ahahaha haklısın galiba. taksi de çok pahalı ama ya.

bu arada mapteki yol en iyi yol değil, d400 de algeçit çalışması vardı en son gittiğimde. aylardır bitiremediler.
Mesaj tarihi:
10tl olsun bişey diil.

Bir arkadaşa sordum diyo ki, şusi adında yoğurtlu bir kebapı olan süper bi yer vardı ama adını unuttum diyo. Belki biliyosunuzdur?

edik: mekan Onur kebapmış. İtirazı olan yoksa burayı deniycem.

Herkese teşekkür.
Mesaj tarihi:
lol, başarılı bi typo olmuş.

Efendim dediğim yere gittim, suşi dediği baya beytiymiş, üstünde yoğurt olan. Güzeldi de istanbuldakilerden farklı değildi pek.
sonra yolda kolcuoğlunun yerini gördüm, baya büyük bahçeli falan güzelmiş.

Halen sturbucksta takılıyorumi vakit bolmuş, saolsun pegasus da 20dk rötar mesajı attı.

herkese teşekkür tekrar
Mesaj tarihi:
Bittus said:

hmm gazipaşada varmış kolcuoğlu. mersinden gelince atilla altıkat köprüsünün oraya servis vardır, ona bin. sonra oralarda ismet inönü parkı vardı. onun önünden gazipaşaya giden turuncu otobüsler var onlara bin. gazipaşada iner toros caddesini sorarsın. zaten gösterirler yerini. varman 10 dakika sürer evet.

olum asmaaltında yiyecektin lan. merkezde böyle.
kolcuoğlu da iyidir kankut ama.

atilla altıkattan 10 tldir evet.
adana'yı özledik hieyt.
Mesaj tarihi:
Ulan topiği geç görmüşüm...

Güzel yere gitmişsin ama bidahaki gidişinde dörtyol/çakmak caddesi girişinin bi solunda(elektrikçiler caddesi diye de geçiyo) hemen başında kebapçı şeyhmus var. Zaten görürüsün çok ses çıkartırlar... Orası şahanedir. Akşamları tezgahı sokağa taşıyolarki, ordan geçipte yememek elde değil...

Ha onun dışında eğer vaktin olursa Hasan usta'dan şaşmayacaksın. T.Özal daki şubesi harika... Hem ordan havaalanına daha yakın...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İstanbul'da yaşayanlar için:

Levent'de kazancılar kebapçısı açılmış. ilk fırsatta gidin yiyin. eve 1 porsiyon kebap siparişi verdim, sipariş koli ile geldi öyle diyim.
Mesaj tarihi:
tam yerini bilmiyorum fakat adana otobüs terminaline ortalama 1km kala bi kebapçı var tesadüfen keşfetmiştim, terminalde beklemekten feci sıkıldım çıkıp geziyim az Adanayı dedim otobüsün kalkmasınada 4 saat vardı o esnada çok aç olduğumdan yoldaki ilk kebapçıya daldım, doğal olarak adana söyledim bakalım Adana'da nası oluyo bu işler diye, sonuç: 2.5 porsiyon yedim kalktım çok da komik bi hesap ödedim yediklerime göre ve dayılar hiç bi şekilde masayı boş birakmiyolar ezme bitince ezme lavaş bitince lavaş sogan salatası ikram da feci yani anlıycağınız adını sanını bilmiyorum ama zaten salaş esnaf lokantası gibi bi yere benziyo öle çok ihtişamlı şaşalı bir yer değil sonradan Adanalı arkadaşlara sordum ''yiyebileceğin en iyi yerde yemişsin sen zaten daha iyisini arama'' dediler...
  • Yeni Oluştur...