Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Kitaplari okumyaya basaldim suan Ik1zlerin savasi 1-2-3 okuyorum bir suru kitap var hangisi okumaliyim dl yi anlamak icin yoksa yanl1s yerden m1 baslamm1s1m :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Birleşik yazılıyor ehe. Ben sevmem...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bırak onları forgatten realmsı oku=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 biraz yanlış başlamışsın,önce ejdera mızrğı destanı var,3 kitaplık,güz,kış,iljkbhar ejderhları 2.nesile kafam gire sturm yönetir [signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 10 Ağustos 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: DoGMeaT, 10 Ağustos 2004 19:35 tarihinde demiş ki: 2.nesile kafam gire Hmm. Tekli yetmez.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 chroincles'in ilk kitabı (güz alaca karanlığının ejderhaları) bence serinin en güzel kitabı. oradaki birlik ve yolculul hissi diğer hiçbir kitapta yok. ha sonraki kitaplarda dumura uğratan "fikir"ler olabilir ama duygusal anlamda bu ilk kitaba yaklaşamaz bence.[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu bahsedilen 3 kitabı oku sora ikizlerin 3 lemesini oku. sora araya bi raistlinin 2 kitabını sıkıştır. sora 2. nesili ve yaz alevinin k3nklerini oku. sonra war of souls 3 lemesini oku. ilk 2 si çewrildi sanırım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 arada Elminster oku=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 elminster okuma. böyle yalan olmaz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ii ii bitirince oku=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: DoGMeaT, 10 Ağustos 2004 19:35 tarihinde demiş ki: sturm yönetir Oh yeah! Millet gidiyor Raistlin'e tapıyor ya! Bunlar yarın şeytana da tapar.[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 *!arabulucu ayağına yatar* elminster'ın ingilizcesini okusun:-) türkçesi çok kolpaydı ingilizcesi güeldir belki:P (pek umudum yok ama olsun elminster çok kolpa bi karakter zaten:))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 elminster adam diil. ballı piçin teki ayıptır söylemesi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Sly-One, 10 Ağustos 2004 23:09 tarihinde demiş ki: elminster adam diil. ballı piçin teki ayıptır söylemesi. bn su an okuyorm onu sonua geldm harbi bal herif ama okumak icin okuyorm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bende okumak için okudum da bu kadar da bal olmaz hakkaten:horace:[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Neresi bal ya? Mystra peşinden ayrılmıyor ki. Her kırık kılıç taşıyan kahraman olacaksa ben bi demirciye gideyim.[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 spoil etmeye gerek yok da mystranın peşinden ayrılmaması bal işte neyin muhalefetini yapıosun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bal değil, kader :)[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 :tebrikz:[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Sly-One, 10 Ağustos 2004 23:09 tarihinde demiş ki: elminster adam diil. ballı piçin teki ayıptır söylemesi. elminister-lame drizzt- lame blackstaff-iğrenç insan+lame hepsini uyuz oluom.eski bir şiiride koyuyorum buarya hiç anlamam neden bu kadr sevilirsin tutuğun palalar birtarafına girsin[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bence yeri karalama defteri değil masaüstü ama neyse böyle bir takdirde bulunulmuş[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Drizzti açıkçası ben de ilk başta çok sevmiştim. Ne de olsa lotr dan önce okuduğum bir kitaptı. Salvatore'nin araya koyduğu Drizzt'in ağzından yazılan şeyler falan. Drizzt'in acıların çocuğu modelarında dolaşması açıkçası etkilemişti beni ta ki Dragonlance Chronicles'ı okuyana kadar. Sturm Brightblade de Drizzt'in şeref sevgi vs vs laflarının vucuda gelmiş bir timaslini tanıdım. Tanis'de bir p.ç olduğu için toplumdan dışlanmanın ne demek olduğunu gördüm. Caramon'un kayıtsız şartsız sevgisine tanık oldum. Ayrıca gerçekten yolculuk hissini ben de uyandırabilen tek kitaptır Dragonlance. Yani anlacağınız Drizzt denen zıbıdının şöyle bir ucundan değindirdiği şeyleri Dl yaşattı bana sağolsun. P.S. Dl de yaşadığım en büyük dumur Sturm'un ölümü ve onun canlanmaması oldu. Malum Drizzt te herkesi öldürüp ertesi kitapta diriltmek moda oldu malum..[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 drizztte laf yoq iide sadece kafada metal plaka var oraya bn 34 Ra 1475 kazittiracam=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bakınız avatarım: AD&D kitaplarını çok severim ama DragonLance serisi favorimdir. Ne Raistlin, ne Sturm, ne Tanis, yaşadıklarıyla yaptıklarıyla herkese ibret olacak, kibiri yüzünden tanrılarca lanetlenen Lord Soth 1 numaradır, gerisi yalan. Helcaraxe çok orta bir yerden başlamışsın. Sana tavsiyem aşağıdaki gibi: 1. Dragons of Autumn Twilight 2. Dragons of Winter Night 3. Dragons of Spring Dawning 4. Time of Twins 5. War of Twins 6. Test of Twins (Bu araya Raistlin Chronicles'dan sırayla The Soulforge u ve Brother in Arms ı koyabilirsin.) 7. Second Generation 8. Dragons of Summer Flame (Bu araya da Dragons of a New Age serisini sırayla koyabilirsin: The Dawning of a New Age, The Day of the Tempest, The Eve of the Maelstrom.) 9. Dragons of a Fallen Sun 10. Dragons of a Lost Star 11. Dragons of a Vanished Moon Bi de tavsiyem imkanın varsa kitapları ingilizce okuman, ingilizceleri çok ağır diil, sıkıntı çekmezsin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Drizztin bence tek güzel kitabı(diğerleriyle yarışabilecek)Kara Elf Üçlemesiydi oda karanlık altının yapısını ve o yapıya paralel sosyal yapıyı derinlemesine ve çok güzel anlatması.Bu arada Buz Yeli Vadisinin daha önce yazıldığını ve en başta Salvatorenin düşündüğü jönün wulfgar olduğuu daha yeni öğreniyorum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar