Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Database

OmeN

Öne çıkan mesajlar

hmm güzel database yapmışlar, daha oyun çıkmadan bütün questler reveal oldu herkese gerçi, o biraz kıl bi durum.

edit: negzel etkileşimli site :) talent tree yi falan doldurabiliyorsun oh oh sevdim ben bunu :)
[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 15 Ağustos 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten süper yapmışlar siteyi adamları tebrik etmek lazım ileride çok işimize yarıyacak.Bide adamlar program yapmışlar oyunla etkileşimli (tam anlamadım ama sanırım norakta bunu diyordu)...
:tebrikz:[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

mhm oha şöle bi inceledim sadece warrior u.
aman aman baya uğraşıcaz, üstüne kitap bile yazılır valla, talentlerin hemen hepsi skilllerle bağlı artı zaten ladder sistemi ile birbirine bağlı olanlar ve bağımsız olanlar var

maximum kaç tane talent pointimiz olduğunu bilmeden tahmini bi talent tree yapmak baya bi zor şimdiden. ben 3 ağaçta yaptım en iyi yetenekleri falan ekledim, 98 tp etti ama bakalım var mı 98 talent puanı toplamda :=)

karmaşık ama güzel bi sistem olmuş.

skiller zaten paralı alınıyor, neyseki aldığımız gibi geri de verebiliyoruz, tabi parayı geri veriyomu vendor bilemiyorum.

ama dikkatinizi çekiyorum 60. leveldaki bir skill 5 altın 90 silver. yani level 40 ta 100 gp verip binek almak falan hayal önceden dediğim gibi, goldun değeri çok yüksek. zaten bandaj dı potiondu silahtı zırhtı derken tonla para gidecek.

anca imece falan yapıp 10 kişi 1 kişinin atını alır ehe. yani şöle diyelim 100 altın standart bi lise öğrencisi için 100 milyar TL gibi bişi oluyor oyuna göre.

vala bi beta çıksada oyunu öğrensem, anca öğrenirim valla ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

+ o talent ağaçlarına daha eklenecek olan slayer talents olması lazım, undead, dragon, giant demon vs vs slayer olabiliyorsunuz :)

eğer tp toplamı 60 puan ise 4 ağaçta 2 tane full yapılabiliyor hemen hemen.

ayrıca karakter database var sitede, beta ve pvp serverlarında oynayanları, levellarını, itemlarını falan gösteriyor. gayet güzel.

dehşet itemlar var oyunda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

256k adsl ankara -- ama blizzard ın kendi installer ı ile çekiyoruz sanırım parça parça olursa azerusla falan paylaşır parçaları çekeriz ahah.

NOT: Gaza getirdin benide daha çıkıp çıkmadığı kesin değil beaa patlamıyak durup dururkene :)

[Bu mesaj OmeN tarafından 15 Ağustos 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Toplam 59 talent puanı gelicek lvl 60a kadar. Ve sanırım Hero levellarda talent puanı gelmeyecek çünkü sistem ilk ortaya çıktığında 2 ağaçta birden über güçleri (yani 30 puan verilerek açılacak en son güçleri) açmak mümkün olmayacak diye açıklamıştı blizzard.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

doğru, 59 olacak, forumlarda milletin karakter tahlillerini falan inceledim orda herkes 59 puana göre yapmış talentleri.

protection warrior, fury/arms warrior çeşitleri olmuş. ama bir tree de 20-25 point anca verilmesi lazımki diğerinde düzgün birşey çıksın, baya kazık genede, ben biraz saat kastım dün gece ama tam olarak istediğim gibi bi tree yapamadım.

ayrıca bu sabah hatırladım insan ırkı ekstradan talent point alacaktı galiba racial bonuslardan öyle bişiydi, Warcry dan Loren e sordum oda doğruladı. ayrıca magic resistance ve slayer talents hala blizzardın üstünde çalıştığı şeylerdenmiş.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 16 Ağustos 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
Gerçekten sitenin tümünü incelemeyi şimdi bitirdim ama hunter yok ya :( neyse artık yakından update ederler yakında onuda okuruz.Bu arada siz paylaşın tümü bittiğinde bende sizden alırım:)

sitedeki itemların ve spell tanımlarının hepsi beta testerların kişisel bilgileridir. her daim güncelleniyor onnarda, hunter class ı daha aktif olmadığı için oyunda onun hakkında bi bilgi gönderilmemesi normaldir. bu hafta içi çıkıcak olan patch le birlikte hunter oynıyanlar bilgileri göndermeye başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...