OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Adamlar yapmış bizde gene takdir edelim :), gerçekten güzel düşünülmüş ve hazırlanmış bi olay buyrun bilmiyen arkadaşlarımızda gezsin. Gerçi yarın büyük gün olucak gibi forumlarda bu hafta sonu en geç hafta başı denmişti. Herkesin kazası mübarek ossun .... :tebrikz: World of Warcraft Database Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Niye büyük gün forumlarda?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 avrupa betasının başlangıcı için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hmm güzel database yapmışlar, daha oyun çıkmadan bütün questler reveal oldu herkese gerçi, o biraz kıl bi durum. edit: negzel etkileşimli site :) talent tree yi falan doldurabiliyorsun oh oh sevdim ben bunu :) [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 15 Ağustos 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Gerçekten süper yapmışlar siteyi adamları tebrik etmek lazım ileride çok işimize yarıyacak.Bide adamlar program yapmışlar oyunla etkileşimli (tam anlamadım ama sanırım norakta bunu diyordu)... :tebrikz:[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 mhm oha şöle bi inceledim sadece warrior u. aman aman baya uğraşıcaz, üstüne kitap bile yazılır valla, talentlerin hemen hepsi skilllerle bağlı artı zaten ladder sistemi ile birbirine bağlı olanlar ve bağımsız olanlar var maximum kaç tane talent pointimiz olduğunu bilmeden tahmini bi talent tree yapmak baya bi zor şimdiden. ben 3 ağaçta yaptım en iyi yetenekleri falan ekledim, 98 tp etti ama bakalım var mı 98 talent puanı toplamda :=) karmaşık ama güzel bi sistem olmuş. skiller zaten paralı alınıyor, neyseki aldığımız gibi geri de verebiliyoruz, tabi parayı geri veriyomu vendor bilemiyorum. ama dikkatinizi çekiyorum 60. leveldaki bir skill 5 altın 90 silver. yani level 40 ta 100 gp verip binek almak falan hayal önceden dediğim gibi, goldun değeri çok yüksek. zaten bandaj dı potiondu silahtı zırhtı derken tonla para gidecek. anca imece falan yapıp 10 kişi 1 kişinin atını alır ehe. yani şöle diyelim 100 altın standart bi lise öğrencisi için 100 milyar TL gibi bişi oluyor oyuna göre. vala bi beta çıksada oyunu öğrensem, anca öğrenirim valla ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 her levelda bı poınt alınmıyomuydu yanı 60 lvl da 60 poınt olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tek point olacağını sanmıyorum level up ekranının oyuncuyu düşündürebilen bir yapısı olmalı :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ben gece gunduz calisip yinede binek alacagim. O duyguyu cok merak ediyorum. Off of, omrumu curutsede alacagim :)[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 talent sistemi diablo skill ağacına benziyo biraz. ağacın birindeki en iyi talent'i almak için tüm ağaca belli bir puan harcamak zorunda kalıyorsunuz, bu durumda diğer ağaçlara pek yüklenemiyosunuz.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 + o talent ağaçlarına daha eklenecek olan slayer talents olması lazım, undead, dragon, giant demon vs vs slayer olabiliyorsunuz :) eğer tp toplamı 60 puan ise 4 ağaçta 2 tane full yapılabiliyor hemen hemen. ayrıca karakter database var sitede, beta ve pvp serverlarında oynayanları, levellarını, itemlarını falan gösteriyor. gayet güzel. dehşet itemlar var oyunda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benim tek annamadığım olay, pvp ve beta diee nie ayırmışlar. beta serverda oynıyan adam aynı karakteri ile pvp de oynamıyormu zaten !!?? pvp de kullanılan bilen itemlar die ayrı bişimi var yoksa benim bilmediğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hayır 2 si ayrı serverlar zaten, farklı karakter açmak zorundasın. oyun çıktığında ayrı bir pvp serverı olacak bunun gibi, normal serverlar dışında yani.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ayrı serverlar olabilir ama benim bildiğim kadarıyla kalima nickli arkadaşımızda söylüyordu aynı char ile 2 serverda da oynuyordun. pvp serverında sıfırdan karakter yaratmak baya kasıcı olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 valla poınt olayı lvl basına bı tane cunku forumda elemanlar skıll dagıtımlarını soyle anlatıyolardı mesela mage 35/ fire 15/cold 15/ arcane 5 gıbıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 derler ya hani gavur yapıyo bu database de öle birşey[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 heyt nooluo wow a 1 mage e 2 arcane e 5 ayar verir gibi :P ayıp :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 arcane e az verıyolar ama :)[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 millet forumda dört gözle yeni patch i bekliyo ahah, bıraksalar birbirlerini yiyecekler ama bu gece çıkmıcak gibi yarın sabah için hayır duvalarımız kabul olur inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 madem o kadar yakın, 512 ve üstü arkadaşlar bi adım öne çıksın şimdiden planlamayı yapalım :)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 256k adsl ankara -- ama blizzard ın kendi installer ı ile çekiyoruz sanırım parça parça olursa azerusla falan paylaşır parçaları çekeriz ahah. NOT: Gaza getirdin benide daha çıkıp çıkmadığı kesin değil beaa patlamıyak durup dururkene :) [Bu mesaj OmeN tarafından 15 Ağustos 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Toplam 59 talent puanı gelicek lvl 60a kadar. Ve sanırım Hero levellarda talent puanı gelmeyecek çünkü sistem ilk ortaya çıktığında 2 ağaçta birden über güçleri (yani 30 puan verilerek açılacak en son güçleri) açmak mümkün olmayacak diye açıklamıştı blizzard.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Gerçekten sitenin tümünü incelemeyi şimdi bitirdim ama hunter yok ya :( neyse artık yakından update ederler yakında onuda okuruz.Bu arada siz paylaşın tümü bittiğinde bende sizden alırım:)[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 doğru, 59 olacak, forumlarda milletin karakter tahlillerini falan inceledim orda herkes 59 puana göre yapmış talentleri. protection warrior, fury/arms warrior çeşitleri olmuş. ama bir tree de 20-25 point anca verilmesi lazımki diğerinde düzgün birşey çıksın, baya kazık genede, ben biraz saat kastım dün gece ama tam olarak istediğim gibi bi tree yapamadım. ayrıca bu sabah hatırladım insan ırkı ekstradan talent point alacaktı galiba racial bonuslardan öyle bişiydi, Warcry dan Loren e sordum oda doğruladı. ayrıca magic resistance ve slayer talents hala blizzardın üstünde çalıştığı şeylerdenmiş.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: dreagloth, 16 Ağustos 2004 04:16 tarihinde demiş ki: Gerçekten sitenin tümünü incelemeyi şimdi bitirdim ama hunter yok ya :( neyse artık yakından update ederler yakında onuda okuruz.Bu arada siz paylaşın tümü bittiğinde bende sizden alırım:) sitedeki itemların ve spell tanımlarının hepsi beta testerların kişisel bilgileridir. her daim güncelleniyor onnarda, hunter class ı daha aktif olmadığı için oyunda onun hakkında bi bilgi gönderilmemesi normaldir. bu hafta içi çıkıcak olan patch le birlikte hunter oynıyanlar bilgileri göndermeye başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar