Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bazi arkadaslar bir ara forumlarda piercing in %100 str ye bagli olduklarini soylemisti,dun yaptigim bir test var,soyle aktarayim sizlere :) henuz herseyim capped degil,ToA yuzunden halen arti vs isleriyle ugrasiyorum,soyle bir sonuc cikti: baslangic weapskill(DMG yi belirleyen sey bu biliyorsunuz) 968 75 Dex/qui Bufftan sonra(qui onemsiz bildiginiz gibi weap dmg icin) 1105 75 str/const bufftan sonra 1248 dex qui ile 137,str const ile 143 artti,buradan soyle bir sonuc cikarabiliriz,piercing dmg yi etkileyen faktorler %51-53 str,%49-47 dexterity dir[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 benim bildigim, piercing %50 str, %50 dex e dayalı. slash ve crush tamemen str bazlı.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Pardon zaten sende aynı seyi soylemissin sonuna kadar okumamıstım:) evet aynen öle testin doru bence ama quinin de bi sekilde dmg yi etkiledigini gladric solemisti. ben bilmiyorum olayıda bi arastır onuda.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bazi arkadaslar %100 str iddia etmislerdi de,dogru olabilirmi diye merak edip test ettim,%50 %50 cikmadi ama :)[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yani testlerde belki tam o sonucu vermeyebilir.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 %100 str olsa etrafta luri piercer lar göremezdik zatn :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Luri bladelerde çok iyi iş yapar. Alacan ele battler-malice, süper.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar