Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ya ben level 15'im nerede kassam bulamıyorum. Kaçıncı levelde nerde kasılır falan anlatan bir site varmı bildiğiniz? Muire iyi dğeil benim için ranger olduğumdan geniş alan lazım muirede doğru dürüst bow kullanamıyorum :([signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1-20===> /level 20-24==> thidranki(bg) 24-29==> spraggon den 30-34==>Wilton(bg) 34-50==>Coruscating mine 1-20 arası hiç bilmiyorum ama albiondaki olay ı yapabilirsin sanırım SI a gidiyosun Grove of donmannden uzaklaştıkça yaratıkları levelları artıyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1/9 arasi duz ardee cevresinde idare edersin.. 9/15 muire 15/24 grup kuracaksin,yada grup bulup sprag den e gideceksin 24/30 arasi DF yada bazaar(ardee yakinlarindaki koprunun yaninda) cevresinde pookha ve lucradun(yanlis hatirlamiyorum umarim..) var,onlarla ilgilen 30/40 arasi CM nin tozlu madenlerinde surunmen gerek,grup kur,rangeri kimse kolay kolay gruba almaz :) 40/50..bu yerden sonrasi sana kalmis,ya ben finliath gibi bu kadar sacmaligin oldugu sacma bir olaya girmem deyip grup kurup mis gibi glimmer warshade/glimmer knight grubu kuracaksin/katilacaksin(animist grubu kurma da,ne yaparsan yap,balanced bi grup cikarmaya calis) fins e katilirsan saatlerce bos bos oturursun..hatta liste nedense bazen degistirilir LK tarafindan esrarengiz sebeplerle,o yuzden beladir..umarim yardimci olur bu yazdiklarim :)[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ranger olarak ben 20-24 arasını 1 siege içinde aldım 4 tane ranger dehşet saçtık keepin üstünden wilton da aynı şekilde bg ları tercih edersen hem sıkılmazsın hemde iyi exp kazanırsın[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 20-24 arası 50-60 kişilik savaşlar oluyo mu?[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 oluyor ama 50 kişinin 40 albion[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Levellamak bir yerden sonra sorun olmuyor. Seni serverdakiler tanıdıkça daha kolay grup bulmaya başlıyorsun. Ben 2-3 kere denk gelip grp olduğum adamları friend liste ekledim, her online oluşlarında grplar kurduk level aldık. Ama dün ML7 grup steplerini yaparken BG lideriyle yaptığım kavga yüzünden serverda bir daha oynamama kararı aldım. Zaten 2-3 güne oyunu dönüş süresini bilmediğim bir zamana kadar bırakıyorum, dönüp dönmeyeceğimide bilmiyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 after platinleri bana ver:-P biliyorum igrencim ama... :)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bu arada albnionun sevdigim tek yanı lvl 50 olması baya kolay. 40 giriyosun ac ye her zaman grupta buluyorsun kısa surede 50 oluyosun ama hiblerde sanırım hala finlerde liste olayı devam ediyo eskide kalmıs onlar hala:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Soth, 16 Ağustos 2004 09:46 tarihinde demiş ki: after platinleri bana ver:-P biliyorum igrencim ama... :) Halamı doymadın plata?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 750 gp lazım bana bana ver :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Soth, 16 Ağustos 2004 09:49 tarihinde demiş ki: Bu arada albnionun sevdigim tek yanı lvl 50 olması baya kolay. 40 giriyosun ac ye her zaman grupta buluyorsun kısa surede 50 oluyosun ama hiblerde sanırım hala finlerde liste olayı devam ediyo eskide kalmıs onlar hala:) Hibernia'ya çok haksız davranmışlar bence. albiondaki AC veya Midgarddaki Modernagrav gibi güzel bir SI dungeonları yok. Hala çoğu Coruscrating Mines ve Fins grpları oluşturuyorlar. Mythic bi işi düzgü yapsa şaşardım zaten.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Afterdeep, 16 Ağustos 2004 12:32 tarihinde demiş ki: said: Soth, 16 Ağustos 2004 09:46 tarihinde demiş ki: after platinleri bana ver:-P biliyorum igrencim ama... :) Halamı doymadın plata? İnsan paraya doyar mı? gercek olsun sanal olsun para heryerde herseydir:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ulam DF kaç gün bizdeydi gidip kasmadın. Şimdi zor açılır diyosun ne adamsın be :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o zaman kimse taktik solememisti hehe aslında dusundum tek gitmeyi bot la ama usendim:) bi paladin olsa giderim simdi :-P Hem paraya ne doyacam uctu gitti para yedim kızlarla dansoz falan oynattım. camelotta bi bar var bodrum katta gizlice yapıyolar bunu benden duymamıs olun:-P[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Soth, 16 Ağustos 2004 13:47 tarihinde demiş ki: o zaman kimse taktik solememisti hehe aslında dusundum tek gitmeyi bot la ama usendim:) bi paladin olsa giderim simdi :-P Hem paraya ne doyacam uctu gitti para yedim kızlarla dansoz falan oynattım. camelotta bi bar var bodrum katta gizlice yapıyolar bunu benden duymamıs olun:-P Yanlış işler bunlar git RvR yap..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar