Sonradan_Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 :-) Natural_Jedi'n arkadaşıyım aslında imzaya bakmayın :) kanıt olarak yukarıdaki resmi koyuyorum. Onun tavsiyesiyle geldim. Ayrıca Diab ben alihan resimdende anlarsın geldim renkli bir hoşgeldin partisi bekliyorum senden :P[signature][hline]:DAnti-Natural_Jedi:D :rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hosgeldın[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 naturun arkı benim arkımdır,hojgeldin :)[signature][hline]Less talk,more glock! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hoşgeldin baba[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ehe nickini sevdim :) imzanda yalnız degılsın dunkı muzık muhabetınden sonra antı natural cıyım :-p $aka bi yana ho$geldin..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonradan_Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Pyr0, 16 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ehe nickini sevdim :) imzanda yalnız degılsın dunkı muzık muhabetınden sonra antı natural cıyım :-p $aka bi yana ho$geldin.. Açıkçası anti-natural dğeilim o sadece geyik kısmı olayın bu böyle biline. Bu arada müzik konusunda aynı kafayızdır onla.Farklı değiliz yani[signature][hline]:DAnti-Natural_Jedi:D :rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ho$Geldn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Sonradan_Jedi, 16 Ağustos 2004 02:16 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 16 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ehe nickini sevdim :) imzanda yalnız degılsın dunkı muzık muhabetınden sonra antı natural cıyım :-p $aka bi yana ho$geldin.. Açıkçası anti-natural dğeilim o sadece geyik kısmı olayın bu böyle biline. Bu arada müzik konusunda aynı kafayızdır onla.Farklı değiliz yani anladım $akasına dedim ztn :) muzikte aynı kafadaysanız ben anti jedi olcam ehe[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hoşgeldin ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nebubukele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hoşgeldin arkadaşım:)[signature][hline]www.mesajat.com Türkiye'nin En Genç Portalı... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.