Tron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu akşam eve giderken SAMSUNG 24" B2430H model monitör almayı düşünüyorum. Fakat kafamı kurculayan bir nokta var! monitörlerde 2 ile 5 ms farkı gözle görülebiliyor mu? yukardaki modelin tepki süresi 5 ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Hayir farketmiyorsun, farkediyorum diyenin de ya monitoru bozuktur ya da atiyordur. Monitor cok guzel bir monitor. Iki tane birden almistim hatta lakin sorunlu cikinca ve sifiri kalmayinca firmada birini iade etmek zorunda kaldim. Alacaksan Mediamarkt Optimum'dan alma bu arada =P Alirsan da kutusunu acip bi bak jelatini falan duruyor mu diye. Ordaki B2430'larin hepsini tek tek elledim cunku. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 2ms fiyatını artıran vga yanında hdmi dvi vs çıkışlarının olması o monitörlerde genelde. sen al monitörünü paşalar gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 LCD monitörler yeni yayılırken 15-20ms arası bir şey almıştı babam bana sormadan etmeden, oldukça sıkıntı çekip iade etmiştim, kursağında kalmıştı adamın :p Aslında 2-5ms arasının çok farkedileceğini sanmam ama o süreler hep en hızlı geçiş türü olan gray-to-gray geçişinin süresi oluyor, GTG'de bile 2ms'ye düşemeyen monitör diğer renklerde gözle görülür sıkıntılar yaratabilir, yüksek FPS'de özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 aleti almaya gidiyorum. hep crt monitör kullandım. Umarım o ölü pixel olayı çıkmaz. Saolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Samsung 226BW kullanıyorum, monitör menüsünden açılıp kapanan bi ayarla 2ms veya 5ms olarak çalıştırılabiliyo. Genel olarak pek fark yok gibi 2 ile 5 ms arasında. Ama WoW'da Tanaris'e gidince aradaki fark çok beligrinleşiyo. Özellikle her tarafın çöl olduğu kısımlarda yürürken kumun üstünde bariz ghosting oluşuyo 5ms iken. 2ms'de de oluyo ama 5 kadar değil. Ama dediğim gibi aşırı bi fark yok. Zaten aradaki farkın göze batabilmesi için uzun süre 2 veya 5 ms kullanıp da bi diğerine geçmek lazım. Öbür türlü CRT'den LCD'ye bile geçsen aradaki ghosting göze batsa da o monitörün yenileme sıklığına alışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bende var bu monitor, ve tek kelimeyle harika. Fakat olu pixel cikabiliyor, almadan one actir ve bak aldigin yerde. olu pixel bulma programlari var onu kullan 25kb filan oluyor bunlar. ben goturup deistirmekle ugrasmistim, 3 ayri 0 urun actilar ancak 3. saglam cikti. simdiden hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 herkeze selamlar tekrardan, monitöre monitör diyemiyorum. Ayrı bir şey almışım :D Ölü piksel olayı çıkmadı. fakat eve geldiğimde çin malı markasız bir bağlantı kablosu çıktı. ne dvi, ne de hdmi kablosu çıktı. Şİmdi vatanı arayıp durumu anlatıcam. Ama sizede sorayım! Ürünün içinden ek parçaların çıkmama gibi durum olabiliyor mu? Çünki, kullanım klavuzun da paketin içinde bu, şu parçaların yer alması gerekiyor diye yazılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bazen mağazalar çıkartabiliyor, vatanı arayıp iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bence direkt degistir onu acilmis urunu niye alasin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hdmi kablosu cikmiyorda dvi cikmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Halen tam standart hale gelmediği için HDMI kablosu genelde tuzlu mönitör veya tv'lerden çıkıyo ki, onu da genelde ürünü satan mağaza promosyonla veriyo. Bu tv'yi alana altın kaplamalı uçlu HDMI kablosu falan diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Sadece VGA kablosu cikiyor. Cevirici bile bulunmuyor. Bosuna arayip heder etme kendini cunku oyle saniyorum ki distributorlerin bok yemesi bu. 8-10 liraya bi tane VGA TO DVI cevirici alip kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar