hat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mümkün müdür? 5th gen. ipod bu arada, touch falan değil. gerçi windowsdaki itunes'da açamadım flac şarkıları, ama maclerdeki ituneslarda flac şarkıların çalıştığını okumuştum. o yüzden, acaba direk ipod'a atabilmem mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Yok, mümkün değil. Apple Lossless'a çevireceksin. Ses kaybı olmaz. Ama iyi bir kulaklığın yoksa hiç lossless dinleme. (iyiden kastım en aşağı bir Sennheiser CX300) Aslında Rockbox yüklersen mümkün ama ne olduğunu bilmiyorsan hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 buyuk eksiklik aslinda, internete giren muzik calar yapiyorsun ama flac oynatamiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 internete giren flash desteklemeyen cihazlar üreten bir firmadan bahsediyosun yalnız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar