yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 İzmir'den Antalya'ya gidecem, gündüz 13'te binsem yine normal 6-7 saat içerisinde ulaşır mıyım antalya'ya yoksa her şehirde yolcu alıp bırakcağımızdan bu süre 10-12 saate bile çıkabilir mi? Nilüfer'le gidecem gibi ama bilemedim işte.. Çünkü tam neresiydi hatırlamıyorum istanbul-izmir arası olsa gerek, gündüz yolculukları baya bir fazla ve işkence gibi sürüyordu yanındaki koltuğa 3-4 farklı kişi oturabiliyordu vs.8-) Yarın akşama yetişmem gerek ona göre uykumdan feragat edip 10'da binecem ama hiç istemiyorum, 13'te bineyim 21'de konyaaltına gidebileyim istiyorum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sabah 8'e alarm kurayım da nilüferi arayıp sorayım bari artık 10 tane boş koltuk dolmaz heralde gece gece dedim bi pati'ye sorayım 1-2 uyanık vardır cevap verir ama napalım canınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 uçakla git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kaç tl'dir şimdi uçak hiç bakmadım direkt pahalıdır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 pamukkaleyle git otobüs içi servisi nilüfere 10 basar. hiç değilse istanbul-izmir arası öyle. saat konusuna gelince hiç bilmiyorum ama yazhane de ki insanların söyledikleri saat tutuyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ben kurayım saati kalkayım 8'de baktım kafam iyi olmadı basar giderim 10 otobüsüyle baktım uyku basıyo ararım yazaneleri artık sorarım pamıkkaleyi de yazdım kenara hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ucak fiyatları neredeyse aynı artık uzun seyehatlar icin yurticinde. cok bi fark yok yani ama yaz sezonu oldugu icin simdi ertesi gune ucuz bilet bulamazsın. bi de havaalanı transferi geriyo beni. sehir icine gitmek icin para ver, vakit harca, bavul tası falan. 1-1.5 saat oncesinden orda olacan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar