Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Archangel_ said: Aldarion said: 1 paket makarna 2 tl olsa salça da 3 tl olsa... 1 paket makarna 2 tl mi :S nerede yaşıyorsunuz siz ya :) evet fazla demişim. barilla lar bile 1 lira lan... bu muhalefet olanların cimriliğini daha da beter hale getiriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Aldarion said: 1 paket makarna 2 tl olsa salça da 3 tl olsa... ama olmaz. en son ne zaman markete gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Viktor said: siaysi parti diil STK add, haliyle devletten secim yardimi filan alman gibi bir terbiyesizlik yapmiyor, veya devletin imkanalrini kullanip dagitamiyor buzdolaplarinia adsfasdf bence de budur yani kendi imkanlariyla birseyler yapan stk ile devletin imkanlarini kendine yontan siyasi partiyi bir tutmamak lazim ha belki etik degildir yardim pakediyle propaganda yapmak, ama sonucta bu dagitim yapilacak, arada kendi gorusunu yaymasi cok abuk degil ben de uzundur begenmiyorum addyi ama bu olayda oyle cok yuklenilecek birsey de yok kanaatimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Redeagle said: İyi yaf o zaman. Hep böyle referandum, seçim falan olsunda biraz bizde söğüşleyelim adamları. soguslemiyorsun iste onalr zaten senin vergilerinle alinmis seyler, vatandasin vergisi ile alinip, vatandasin vergisi ile tasinip vatandasin evrgisi ile dagitiliyorlar evine kiz istemeye gelen cocugun bahcendeki gulleri yolup paketliyip sana getirmesi gibi birsey veya anneler gununde annenin kredi kartindan ona hediye almak gibi bisey karsindakia adamin parasiyla hediye alip BEN COK SUPERIM AL BAK SANA NE GETIRDIM demek ile ayni sey birebir, karsindaki salaksa ve bunu yerse super oluyorsun yemesse rezil oluyorsun vergi kavramninin gelismedigi, vatandasin gelirinin %53 unu dolayli vergilerle devlete geri odedigini veya akaryakita %120 mi ne vergi verdigini bilmedigi bir ulkede ise yariyor ama etikmi? degil ama mustahak milletler hakettikleri gibi yonetilir, bu millette her biri digerinden kotu olmayi basaran siyasi partilerini hakediyor iste, al birini vur otekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Farinal said: zaman said: Atatürkçü Düşünce Derneği, siyasi parti gibi 'referanduma hayır' çalışması yapıyor. ne alaka sivil toplum örgütü anayasa hakkında fikir belirtemez mi? Belirtebilir, ancak bunu halka -hele ki şehit ailelerine- yaptığı yardımlar sırasında "bak biz sana yardım ediyoruz sende hayır oyu ver" gibi bir dayatmada bulunamaz. Hadi bunu geçtim bir elin verdiğini öbür elin görmemesi gerekirken o ailelere yardım edip bunları kameralar karşısında, flaşlar patlarken yapmaları ayrı bir rezillik. Madem yardım ediyorsun, o aileleri orda mahçup etmeye, ezmeye ne hacet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sinad said: CaNNi said: Komurun zamani, sicakligi olmaz madem olmaz neden her dağıtım seçimler ve referandum öncesine geliyor? Hacı ne bileyim dağıtana sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 deniz fenerinden ogrenmislerdir yardim ettikleri aileleri TV ye cikarip afise etme, poster yapamnin oncusu fenerciler gerci bu ulke neler gordu secim oncesi duduklu tencere dagitip kapagini secim sonrasi veren adamlarin oldugu yerde bu cok masum sdffds yanniz su son birkac ayda yasananlar siyasetin merkez-cevre kuralini oyle guzel izah ediyorki AKP iktidarinin ilk yillarinda CHP lilerin kullandigi argumanlari artik AKP liler, AKP lilerin kullandigi argumanlari CHP liler kullaniyor masa yavas yavas donemeye basladi, cevre tam anlami ile merkeze yerlesti ve eski merkezde cevreye dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 4 paket makarna ve 1 kiloluk salçaya oy mu atılır lan, ne cimri bu add'liler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hala fakir ve memur edebiyatı hey allam, böyle konularda kalender olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 salcali makarna seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 salca yerine makarna sosu verselermis aslinda daha guzel olurmus. evet diyebilirdim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 speedy21 said: Belirtebilir, ancak bunu halka -hele ki şehit ailelerine- yaptığı yardımlar sırasında "bak biz sana yardım ediyoruz sende hayır oyu ver" gibi bir dayatmada bulunamaz. Hadi bunu geçtim bir elin verdiğini öbür elin görmemesi gerekirken o ailelere yardım edip bunları kameralar karşısında, flaşlar patlarken yapmaları ayrı bir rezillik. Madem yardım ediyorsun, o aileleri orda mahçup etmeye, ezmeye ne hacet ! isteyen oy da vermez tvye de çıkmaz, kafalarına silah dayamamışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ellerine anlaşma dayamış olabilirler ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 senko said: salca yerine makarna sosu verselermis aslinda daha guzel olurmus. evet diyebilirdim o zaman.salça>makarna sosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Red said: başka türlü olmaz ztn bu işler.en çok makarna veren akzanır BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar