Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Paket Makarna ve 1 Kiloluk Kutu Salça = ?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

siaysi parti diil STK add, haliyle devletten secim yardimi filan alman gibi bir terbiyesizlik yapmiyor, veya devletin imkanalrini kullanip dagitamiyor buzdolaplarinia adsfasdf

bence de budur

yani kendi imkanlariyla birseyler yapan stk ile devletin imkanlarini kendine yontan siyasi partiyi bir tutmamak lazim

ha belki etik degildir yardim pakediyle propaganda yapmak, ama sonucta bu dagitim yapilacak, arada kendi gorusunu yaymasi cok abuk degil

ben de uzundur begenmiyorum addyi ama bu olayda oyle cok yuklenilecek birsey de yok kanaatimce
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

İyi yaf o zaman. Hep böyle referandum, seçim falan olsunda biraz bizde söğüşleyelim adamları.

soguslemiyorsun iste
onalr zaten senin vergilerinle alinmis seyler, vatandasin vergisi ile alinip, vatandasin vergisi ile tasinip vatandasin evrgisi ile dagitiliyorlar

evine kiz istemeye gelen cocugun bahcendeki gulleri yolup paketliyip sana getirmesi gibi birsey

veya anneler gununde annenin kredi kartindan ona hediye almak gibi bisey

karsindakia adamin parasiyla hediye alip BEN COK SUPERIM AL BAK SANA NE GETIRDIM demek ile ayni sey birebir, karsindaki salaksa ve bunu yerse super oluyorsun
yemesse rezil oluyorsun

vergi kavramninin gelismedigi, vatandasin gelirinin %53 unu dolayli vergilerle devlete geri odedigini veya akaryakita %120 mi ne vergi verdigini bilmedigi bir ulkede ise yariyor ama

etikmi?
degil

ama mustahak
milletler hakettikleri gibi yonetilir, bu millette her biri digerinden kotu olmayi basaran siyasi partilerini hakediyor iste, al birini vur otekine
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

zaman said:

Atatürkçü Düşünce Derneği, siyasi parti gibi 'referanduma hayır' çalışması yapıyor.

ne alaka sivil toplum örgütü anayasa hakkında fikir belirtemez mi?

Belirtebilir, ancak bunu halka -hele ki şehit ailelerine- yaptığı yardımlar sırasında "bak biz sana yardım ediyoruz sende hayır oyu ver" gibi bir dayatmada bulunamaz.
Hadi bunu geçtim bir elin verdiğini öbür elin görmemesi gerekirken o ailelere yardım edip bunları kameralar karşısında, flaşlar patlarken yapmaları ayrı bir rezillik. Madem yardım ediyorsun, o aileleri orda mahçup etmeye, ezmeye ne hacet !
Sosyal ağlarda paylaş

deniz fenerinden ogrenmislerdir

yardim ettikleri aileleri TV ye cikarip afise etme, poster yapamnin oncusu fenerciler

gerci bu ulke neler gordu
secim oncesi duduklu tencere dagitip kapagini secim sonrasi veren adamlarin oldugu yerde bu cok masum sdffds

yanniz su son birkac ayda yasananlar siyasetin merkez-cevre kuralini oyle guzel izah ediyorki

AKP iktidarinin ilk yillarinda CHP lilerin kullandigi argumanlari artik AKP liler, AKP lilerin kullandigi argumanlari CHP liler kullaniyor

masa yavas yavas donemeye basladi, cevre tam anlami ile merkeze yerlesti ve eski merkezde cevreye dustu
Sosyal ağlarda paylaş

speedy21 said:

Belirtebilir, ancak bunu halka -hele ki şehit ailelerine- yaptığı yardımlar sırasında "bak biz sana yardım ediyoruz sende hayır oyu ver" gibi bir dayatmada bulunamaz.
Hadi bunu geçtim bir elin verdiğini öbür elin görmemesi gerekirken o ailelere yardım edip bunları kameralar karşısında, flaşlar patlarken yapmaları ayrı bir rezillik. Madem yardım ediyorsun, o aileleri orda mahçup etmeye, ezmeye ne hacet !

isteyen oy da vermez tvye de çıkmaz, kafalarına silah dayamamışlar ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...