Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Selam; Şimdi bizim 20 yaşına yakın villamız var. 1 dönüm arazi içerisinde net 350 m2 lik dubleks bir ev. Burayı oturulacak hale getirelim dedik masraf üstüne masraf çıkıyor. Bir de yeni masraf eski masrafı işlevsiz kılıyor. Örneğin camların çerçevesi ahşap ve çürümüş. Şimdi evin camlarını pimapen yaptıralım desek bu sefer camlar sökülürken boyalar da kalkacak, yeni boyanan ev yeniden boyanacak falan... Bunun dışında pek çok irili ufaklı problemi de var. İzolasyon, mimarisinin zikikliği falan gibi... Dedim ki bunu komple yıksak baştan daha küçük ama daha kullanışlı bir villa yaptırsak. Temiz iş atölyesi olur bütün problemleri kökünden çözer. Evladiyelik bir ev olur. Böyle bir işe girişecek olsak benzer dubleks bir villa ortalama ne kadara mal olur? bir de yapın dedik kaç ayda tamamlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 iş gücüne göre yapım süresi kısalır ya da uzar malzeme kalitesine göre fiyat artar ya da düşer net olarak bir cevap alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 çok kısa sürede bitsin diyorsanız ahşap evlerin fiyatlarına bir bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yok ya. Adam gibi 1. sınıf dubleks villa. Örnek vericem de Ankara'dan olacak. İşinizi görür mü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 inşaat maliyeti olarak metrekare X 300-350$ civarında hesaplayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tabi taban fiyati o kadar hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 1. sınıf villa yaptıracak para var, varolanın tadilatını halledecek para yok mu anlamadım ben simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Tadilat daha pahalıya geliyor hakkaten. Yani maddi olarak olmayabilir ama yeni yapılmışın yerini tutmaz bi şeyler eksik kalır falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 20 yıllık binanın çökebilitesini de unutmamak lazım tabi babama sorarım ama villa çok anlıyor mu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 düzgün yapmışlarsa 50 yıl rahat gitmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 da tadilat yaparken evlerin özellikleçok eskilerinin bi türlü bitmeme huyu var gibi geliyo bana da mesela kuşadasında bi evimiz vardı senelerce yaşadık o kadar sağını solunu yaptırdık ama yapsan evi yıkmaya yakın şeler var, tuvalet borusu bodrumun ortasından geçiyordu tıkandığı için eskisi, elektrik tesisasında tamamen çalışmayan noktalar vardı, tuvalet fayanslarına kadar yıkılması gerekiyordu, her türlü su gideri yanlış yerdeydi yerlerin açıları yanlıştı su göletleniyordu sağda solda, duvarların düzgün sıvası yoktu ee ulan herşeyi söksen düzelticem diye, sadece tuğlasına kadar fayansları boyaları cephesi sökülmüş pencereleri olmayan çatısı olmayan, sanki inşa edilip daha pencereleri takılmamış ev haline gelcek, e elinde kalan duvarlara tasarıma taşıyıcı sisteme bakıyon çirkin ve eski, yıkasın gelir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 adamı gaza getirip ev yıktırıp masrafa sokucam müendiz yok mu gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 5-6 sene sonra inşaat müh. olacam inşallah. El birliğiyle hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Amerikan tipi prefabrik villa yaptirabilirsiniz, hem saglamlik konusunda hem maliyette hem de fiyat olarak memnun edicektir. ustelik kullanim alanlarini kendi istediginiz gibi cizip yaptirabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Neden uğraşıyorsun ki. Sat yeriyle birlikte git bir tane adam gibi apartman dairesi al. İnşaatla da uğraşmamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 daha dün emlakcı bir abi anlatıyordu 40bin lira civarı bir fiyata kalıcı prefabrik müstakil ev falan yapıracam diye. öyle birşey olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yenilemekmi yoksa yeniden yıkmakmı daha hesaplı oluyor diye görmek için metrajını yapmak lazım. ama bi inşaat şirketine falan gidip sorabilirsin onlara yaptıracakmış gibi. (en azından daha net bi fikrin olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 eğer ki evin arsası değerliyse iyi bi yerdeyse yıkıp yenisini yaptırmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben inşaat mühendisiyim kapalı alan metrekaresi X 300$ çıplak inşaat. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Fistan said: ben inşaat mühendisiyim kapalı alan metrekaresi X 300$ çıplak inşaat. bye boyle bi genelleme yok eger ciplak insaattan kastin kaba insaat ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 http://www.alomaliye.com/2009/emlak_55_eki.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 maliyeti ne istediğine bakar valla içine asansör bile koyabilirsin yani inşaatta lüksün sınırı yok gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ben&Jerry's said: Fistan said: ben inşaat mühendisiyim kapalı alan metrekaresi X 300$ çıplak inşaat. bye boyle bi genelleme yok eger ciplak insaattan kastin kaba insaat ise argadaşım inş mühendisiyim diyorum arkadaşa fikir vermesi açısından yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bende taahhut isi yapiyorum senin hesabina gore 1000 metrekare yerin kaba insaat maliyeti 300bin dolar oluyo yok boyle bi maliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 10 000 metrekare oluncada 3milyon dolar oluyor di mi? carpıyon hani... adam 1000metrekare dememiş konu 100-250metrekare arası ev oldugu için cevapta ona göre verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar