vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 geçenlerde okudum otomobil ihracatında 5. olmuşuz sahibi olmadığımız markaları başkaları adına üretip satıyoruz acaba bu ihracattan elde ettiğimiz gelir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 devlet açısından soruyorsan vergi, halk açısından soruyorsan iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Devletim muafiyetler istisnalat ve yabancı sermaye için koyduğu muafiyetler sonucu pekbi vergi geliri yok. Çalışanlarda asgari ücretle mesai ücreti almadan köle düzeninde çalışıyolar kimin kazandığı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 kendi otomobikl firmamızı kuralım DEDELER olsun ismi, yabancılar kolay söyler hem horsepower yerine TURKPOWER falan yazsın tanıtım föylerinde bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar