Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şl'ye kalan milan'a kimse gelmek istemiyor, garip. aston villa'ya gidiyor adam bana gelmiyor. zaten palermo dünya takımı gibi. oyuncuma baya iyi takımlar talip, sallamıyor onları ama palermo interest olunca çıldırıyor haaha
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Arshavin reis yaslanmaya basladı 30 oldu adam da sol acık lazım var mı önerisi olan 25 yas altı

bi de dual ekran kullanırken nasıl tek ekrandan görüntü alabiliyoruz ? (:
Mesaj tarihi:
Beyler selam. Yeni yükledim oyunu son yamalarını yaptım 11.2.1 mi ne. Galatasaray ile sezon açtım da taktik ne önerirsiniz ? birde ince konular üzerinden geçerseniz sevinirim kimi istesem bonservisi kabul ediyor klüp ama pezevenk oyuncu şartları çok yüksek istiyor kısaca anlatırsanız antreman koç ve taktik ( ince taktik ) olayı çok kafamı kurcalıyor. Bu menajerler hep bişiler öneriyor diğeri umursama diyor. Maçta yok biz böle iyiyiz diyor yinede yeniliyorum.
Mesaj tarihi:
o kadar kolaymı dediğin beşiktaşla 3 sene üstüste şampiyonlar ligi aldım 5 sene üstüste lig şampiyonu oldum 3 super kupa 2 club world champ 3 türkiye kupası 4 türkiye süper kupası kazandım

daha ne yapaydım

gerçi ben eksik bilgilendirme yapmışım da bence en büyük etken 3 sene üstüste şamp ligiydi ynai
Mesaj tarihi:
Edurus77 said:

Arshavin reis yaslanmaya basladı 30 oldu adam da sol acık lazım var mı önerisi olan 25 yas altı

bi de dual ekran kullanırken nasıl tek ekrandan görüntü alabiliyoruz ? (:

cCc Saivet Reis cCc
  • Yeni Oluştur...