Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bu taksit konusunda gerçek hayatla biraz alakalıysanız zaten artık araplar dışında kimseler öyle çat diye nakit para vermiyor. Örneğin Atletico Arda'yı istediğinde 4 yıl taksitle teklif yaptı Elano iki taksitle gitti yani artık dünya futbolu taksitle dönüyor kaldı ki bu ilk başta oyun hatası gibi dursa da takımın geleceğini borca sokmuş oluyorsun ha ben 4 sene kalmam diyorsan problem yok ama ileriki vade de çok fena patlayabiliyor.
Mesaj tarihi:
Ben tavşanlı linyit de bülent uygun tribine girerek bütün oyuncuları kovup yenilerini aldım sonuç 12 maç 12 puan sondan 1. yim kısacası Bülent Uygunluk yapmayın (her açıdan )
Mesaj tarihi:
Oyun buglandı bende 6 ay kontratı kalmış bir adama kontrat önerdim bi şekilde benim takıma geldi şu anda üstüne basınca benim takımda görünüyo. Oynatabiliyorum adamın değeri gorunmuyor kontrat yok. Make offer die seçenek var ama bende saçma sapan bişier oldu.
Mesaj tarihi:
Southampton maceram devam ediyor hem de 48 ay olayını kullanmadan çünkü zaten anca free agentları alabiliyorum:)
Ama yine de Enzo Maresca, Bernard Mendy, Diego Camacho, Abu Yakubu gibi önemli isimleri kazandırdım takımıma iyi gidiyoruz hadin bakalım.
Mesaj tarihi:
ahah. transfer edilmek istenen oyuncunun barcelona tarafından izlenmesi ve teklifin aynı zamanda yapılması gerilimini bende yaşadım 1 keresinde. Lavezziye methiyeler düzdüm aylar boyunca. Gelmem dedi, nazlandı bi önce, sonra mutsuz oldu satın beni dedi falan. Hemen teklif yaptım, benden sonra da Barca. Gerçi ben klübün(Dortmund) anahtarını verdim, geldi :P
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

abi ajaxtaki alderweireld in hastası oldum,adam yeni pique resmen.Ama alamadım barcelonanın elinden,ikimizde aynı anda teklif yaptık barçayı seçti tabi...

gsye almıştım ben mütiş oynuyor, saçma sapan hatalar yapmıyor en azından server ve neill gibi.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

abi ajaxtaki alderweireld in hastası oldum,adam yeni pique resmen.Ama alamadım barcelonanın elinden,ikimizde aynı anda teklif yaptık barçayı seçti tabi...

Ben almıştım onu 6 ay bir sakatlık geçirdi kullanamadım doğru düzgün, Pique kadar bir oyuncu değildi o ya.
Mesaj tarihi:
Yeni sezona başladım. Yine oyun başladı saçmalamaya. Dk 90da 2 gol yemeler, her 3 penaltının 2sini kaçırmalar falan inanılmaz şeyler oluyor. İnat ettim rage quit yapmıycam bu sefer.

Beşiktaş için yerli DC arıyorum millet var mı birileri ?

41212 oynatmaktan da sıkıldım. Daha dar bir 442 oynatsam diyorum. Ya da alternatif bir taktiğiniz var mı önerebilecek ?

Q7'den sol açık, inside forward falan hiç yararlanamadım sene sonunda satacağım sanırım.

Holoskoyu Celtice kiraladım sene sonu 5.5m satış opsiyonlu yerine genç Kikoyu aldım, adamın potential 4 yıldız gözüküyor. Onun dışında da transfer yapmadım. Hilbertin yedeği olarak tutuyorum şimdilik.

Tabatayı yollamaya çok kastım olmadı, seneye yollamaya çalışacağım artık.
Mesaj tarihi:
beşiktaş için 4-3-3 ya da 4-2-3-1 ideal gibi.

bu arada oyunda takasla transfer yapabilen var mı? Çok cazip teklifler sunuyorum, adamın DC ihtiyacı var diyo sağlam DC üstüne para öneriyorum ama kabul gelmiyo bi türlü. Ben mi denk gelemedim yoksa hakkaten takaslı transfer imkansız gibi bir şey mi?
Mesaj tarihi:
Bende kesinlikle takasla yapamıyorum transfer. Mesela sivokla milan, real falan ilgileniyo, teklifler yapıyo. Bi genç yetenek için sivok + para falan veriyorum, asla kabul etmiyolar. Sonra gidip verdiğim parayı sivok'un değerinden az parayla deniyorum o zaman oluyo. Nasıl bi mantığı var çözemedim.
Mesaj tarihi:
Holosko kiralanır mı ya? Baya iyi adam forvette. Çift forvetli sistemde potcher olarak tabi.

Ben city'ye 15 e mi 20 ye mi ne okuttum. Daha ilk sezonda tabi.

Bende bu dedikleriniz olmuyor hiç. Orjinalde huzur mu var acep :p

Ama oyun kolay yani. En azından Türkiye ligi kolay.

Bende 9. yabancı olan Riveros'u satmak için harekte geçtim de alıcısı yok.
Drogba feci sakatlandı ve 5-6 ay sahalardan uzak kaldı. Geri dönüşünde de pek iyi oynamıyor. Elden çıkarmaya da kıyamıyorum. Şamp liginde gruptan çıktım, orda bana lazım olabilir.

Bu arada 30 ve 31 yaşında ki oyuncuları hemen gözden çıkarıyor takımlar. Muntari var asıl satılık, onu almak istiyorum ama anlaşamıyoruz para konusunda. Defour vardı alsam mı almasam mı derken kaybettim sanırsam
Mesaj tarihi:
Ya bide benim en büyük sorunum olarak, mouse wheel çalışmıyo. Taktik ekranında falan alttan bi oyuncu çekicekken takıma acı çekiyorum resmen. Neden olabilir bu veya sizde de böylemi?
  • Yeni Oluştur...