Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011

tunch

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

Şu anki kadrom:

Hakan

koray arslan fazio sivok atila (Ersan & İsmail)

Necip(Ensar Baykan) Hargreaves Gökhan İnler (Ceyhun gürselam)

Jadson (Thiago Neves)

Boriello Drogba(bobo & Necid)

Trabzon ile süper kupa maçında pek pozisyona giremedik ama alışınca oyuncular sisteme yardırırz gibime geliyor.

Ama şu 8 yabancı olayı can sıkıcı bir şey. Riveros da durabilirdi, takılırdı. biri sakatlanınca hemen girerdi ortama.

Yalnız oyun cidden alıştığımızın dışına çıkmış. Ülkemize gelen yabancılarında etkisi çok tabi. Eskiden 150k maaş veremezdim, şimdi 650k önerebiliyorum aylık.

Zhirkov şu an takımsız ve bana önerilebiliyor, aynı şekilde Kolarov. Kompany efsane oyuncularımdandı 2 sene önceki oyunda, gene satılık ama defansım iyi diye almıyorum. Ayrıca yabancı sıkıntısıda var. Drogba 34 yaşında bile gelmezdi beşiktaşa heralde.
Baya bir yıldız boşta yani. baptista her transfer dönemi öneriliyor bana filan. komedi

Ensar oyun başladığında 18 yaşında. ben mc oynatıyorum ve iş yapıyor da.

türkiye liginde gerek yok bu kadar defansif kadroya.. anchor man oynayabilecek tek bir dmc onların önüne koyacağın 2 mc (box to box) + advanced playmaker 2 winger (1'i inside forward) + 1 striker'la her maça favori çıkıyosun ve çok zor yenilmen..
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

@BiTcH_oFBaT
defansındaki Fazio, Sevilla'daki yedek dimi? ben satmaya kıyamadım onu kulüp satmak istiyordu ama tuttum yine de. Nasıl oynuyor ortalaması falan? kaç tackle yapıyor maçta? ben DMC olarak oynattım biraz sadece o yüzden soruyorum.

bundan öneki 2 oyunda fazio oyunun en iyi defans oyuncularındandı. Ben şok geçirdim satılık olduğunu görünce, direk aldım. DC oynatıyorum. Şu an bedeli 6.5M dolar. City filan istedi vermedim.

Bakarım eve gidince istatistiklerine
Sosyal ağlarda paylaş

özendim ben de yazıcam kadromu :)

Kalede: Ochoa (cenk)
Def: Koray Arslan (Rıdvan) Sivok Galeano İsmail
DMC: Selçuk Inan (Orhan Gulle)
MC: Necip (Onur) Affelay (Jovetic)
AMR - AML: Alexis Sanchez (Nihat) - Q7 (Ozan İpek)
SC: Paloschi (Medina - Bobo)

Yabancı sıkıntım buyuk ama baya adam alabildim sanches ve paloschi iyi aldım adamlar yıldız :)
Sosyal ağlarda paylaş

_Tora_ said:

Yabancı sıkıntım buyuk ama baya adam alabildim sanches ve paloschi iyi aldım adamlar yıldız :)

şunun imkanı yok ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ya takımı çok yetersiz bıraktım, şu başlığı okudukça gaza gelip gelip oyunu açıyorum, kadroyu görüp meh diyip kapatıyorum :(

bir galatasaray'lı olarak ben de kadromu koyayım belki gaza gelirsin :)

kewell, baros, misimovic,gökhan zan, pino, barış, mustafa sarp, m.batdal, ali turan ve aykut'u sattım

yerine toplam 18 adam aldım, 18 adama toplamda 50 m euro harcadım. 16'sı nuri şahin :)

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Eren Güngörün nesini beğendiniz yaw? Acceleration falan düşük adamda ağır. concentration düşük hata yapıyo, e marking falan da 14ü geçmiyo?

acceleration geliştirilebilir bir özellik şu anda 10, quickness focus training kendisi için şu an bende.. concentration 15, marking ve tackling 16 bende..

2008 den itibaren 15 world class başlangıcı sayılıyor diye biliyorum..

quality player potensiyeli olan 3-4 türk defanstan biri..
Sosyal ağlarda paylaş

_Tora_ said:

orhan güllenin mümkünse bi ss ni verir misin?çok merak ettim nasıl gelişmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

- hala saçma sapan dakikalarca kornerde autta tüm yapımcılara ana avrat söverek top bekliyoruz

- hala güiza 16 finishingli süper forvet

- hala oyunda pek çok maçın sonucu önceden belli, isterseniz 50 defa oynayın

- hala tutarsız sonuçlar sıkça denk geliyo.

- oyuncular 2 maç iyi oynayınca şımarıyo yılda 1 milyon alan adam 6 milyon ister mi be?

- hala kötü özellikli oyuncu çizgide top sürerken topla beraber taca çıkıyo. yoldan adam çevirsen topu versen çizgiden çıkmadan koşar, bu adam futbolcu ulan, pres yok bişi yok kendi kendine çizgiden çıkar mı? istediği kadar kötü olsun.

hadi hepsini geçtim, şu 3d görüntülerde saatlerce top bekleme olayı oyunun en bariz ve en sinir bozucu olaylarından biri, 1 seneden uzun süredir bunu düzeltemedilerse aptal mı bu oyunun yapımcıları?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de ikinci sezonda başlayan bi olay var. Kanat adamım orta yapıyo alçak, ayının biri gelip ceza sahasına girmeden kafa vuruyo direk auta. Niye böyle yapıyolar, nası oluyo anlamadım ama sık sık tekrarlanmaya başladı. Hani ön direk olsa neyse diycem de, daha ceza sahasına girmeyen topa dümdüz kafa atmak nedir ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...