Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 11 ve 22lerde mutlaka rush yapmak gereklimidir 11 ve 22 haritalarına görede konusursak daha iyi olur sanırsam 1zerg 1terran olarak 40a yakın maç yaptık sanırım reaper + ling rush olarak giriş yapiyoruz hep karşıya göre rush tutarsa gg diyip cıkıyorlar.böle 3-4 dk sürüyor oyunlar hep.. 2-3 kere tutmadı sanırsam onlardada map cok büyüktü. ab salla rushı baydım diyip yapmadıgımız oyunlardada verdiler keser sapını elimize. kavimler göcü gibi geliyorlar üstümüze tlo macı izledim 2 tane az önce 2. exp fast factory falan yapiyor adamlar. ben factory yüzü göremiyorm oyunda nerdeyse. bide 1-2 kere küfür yedik bu rushlardan. nas oynanıyor ab bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bizim şöyle bir taktiğimiz vardı, 2v2'de 2x terran alıp, hemen 1er scvyle adamların baselerine rax atıyorduk, önüne de bunker kuruyorduk. Daha sonra marine spamla işçilerini harraslayıp eğer adam zealot ling vs. çıkartmışla marineleri bunkera kaçırıp def yapıyorduk. Böyle böyle betada goldene girmiştik, 10 maç yaptıysak 8'ini kazandık, sonra lig sistemi değişince oynayamadıydık ama 2. ligdi golden sanırım. Pro oyunları hakkında bir fikrim yok tabii xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 senin sorun anladigim kadari ile söyle rush caiz midir. Evet her türlü yol yöntem seni zafere götürecek taktik bu oyunda caizdir. (hile degil tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kesinlikle sart değil. 2v2 yapmadım co onu bilemem ama 1v1 icin kesinlikel değil. ha evet daha oyun oturmamısken rushlar daha güclü olur hep, oyuncular aldıkları hasarı onarmayı bilmez ritimleri bozulur, adam gibi savunamaz. ufak hataların büyük sorunlar yarattığı bi taktik bide. iki taraf icinde. ben hiç rush yapmıyorum, keyifsiz bi oyun tarzı, hiç haz almam. early push yaparımi, contain ederim harita kontorlune kasarım ama rush.. yok yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Karşı taraf 1-1-1 muta veya mass void gidiyosa dayıyorum MM leri. Gerçi ben wooden league deyim tavsiyelerim değersiz. Ama scout etmek lazım rush yapmadan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 adamın basennin altkatına rax atip lab kurup cıkan ilk reaple yürüyorum işçilerine ben. şimdi biz hala bronzuz bide. gazoz kapa ligi. 9.zaten bugun bi cıksak yukarlarda nası yürüyor görsek işler. acaip sıkıldık bide. biz sıkıldık ayni şeyden. rushla alamadıkmı alamıyoruz ama işte cok kötüyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ama öle gelişemezsinizki. adam gibi oynıycadğınız. cok işci cok bina cok adam mantığını oturtmanız lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 rush yapmazsak rush yicez korkusu agır basıyo heralde. 8.scv gidiyor rax yapmaya 7.scv gaz şeyi yapiyor cıkan 9.da minerale 8. rax bittimi supply atiyor falak derken gidip adam ne yapmış bakamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 mm hiç build order bakmadım açıkçası ama 9 supply 11 barracks şeklinde gidiyorum ben rax çok erken supply çok geç çıkıyosun gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 9 supply 12 rax 13 gaz, kapa kapını işte nolca bişiolmaz, 1 marine cıkar reaper gelene kadar ikincisiylede öldürrüsün reaperı. terrana kapanma ama, gelip vurur binaların sen buramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 1v1 olsun 2v2 olsun 3v3 olsun 4v4 olsun 5v5 o... (pardon) her zaman macro gamelerden yanayım... ama bu "bekletirim 50 ultralisk basarım" şıkkına eşit bi şey değil. uzun soluklu bekletmeli olmayan kapışmalı bi oyun olacak. benim istediğim şık burda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bencede zaten kesinlikle cok daha gelistirici ve daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 asdadafsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abvblizzard said: mm hiç build order bakmadım açıkçası ama 9 supply 11 barracks şeklinde gidiyorum ben rax çok erken supply çok geç çıkıyosun gibime geldi. yok rax lab kurarken suppy bitiyor. bu ikisi yapılırken pop 11/11 oluyor. //scv basıyorsun birikenle sup kurulurken rax secip R ye spamlıyorsun klavyeden zaten. bende bakmadım dogaçlama cıktı böle. gazı iyi tutturman lazım cünki rax bittimi laba 25 gazın olması lazım garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Hmm ben genelde 14 rafinery, 15 comsat gidiyorum sonra yapıyorum reactor/lab bi deniyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ha birde 8. scv rax yapmaya gidiyor ama kendi baseine degil görünmeden karşıdaki adamın olabildigince yakınına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 iyi oyuncu olma yolunda ilk adımı atmışsınız ilk rush yapmayı öğrenceksin, sonra iyi oyuncuların rusha hazırlıklı olduğunu görüp cayıcaksınız, sonra rush yediremedikleriniz napıyolayarr da yemiyolar onu öğreniceksiniz, uygulayacaksınız. gerekli önlemleri almayı öğrenince bu önlemleri almayan rakiplerin açıklardan daha iyi yararlanabilmeye başlayacaksınız. daha sonra standart bir kaç build order öğrenip mid game e dayalı bir push yapmaya çalışıcaksınız rakipler mid game pushlarınıı da savuşturmaya başlayınca oyunu late game e uzatıp, 2. 3. expleri alıp multitasking-macro-micro-mapcontrol-harras ınızla yenmeye çalışıcaksınız en zor gelişme noktası da burası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Daesu said: ha birde 8. scv rax yapmaya gidiyor ama kendi baseine degil görünmeden karşıdaki adamın olabildigince yakınına BENCE[barakı kendi önüne kursan daha rahat engellersin rush i (ki tek istisnası reaper olur ) Olur da adam yaptığını çakarsa toparlaman çok zor olur çünkü .] Şu oyunu az öğrensem de her cümlenin sonuna subjektif olduğunu belirtmek zorunda kalmasam =( edit: bence parantezine aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Abi arkadaşla 2v2 atıyoduk toss+ter şeklinde, ikimiz de çingen rush yapıyoduk, marine+mara+zeo, her oyunu alıyoduk nerdeyse. Sıkıldık rushtan, dedik az tech öğrenelim, ikimiz de random oynamaya başladık, recon falan atmıyoruz öyle rastgele, sürekli yeniliyoruz fdskjhsdf Rush deneyip başarısız olduktan sonra gelen mass thora bi çözüm bulamadık biz henüz. Hep de onu yapıyolar ya. Ya mass marine, ya mass thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 maximum gördügüm 1 zealot/ 1 marine falan oldu adamın baseinde . zeayı zaten move+h yapa yapa öldürüyorsun çingene gibi. rush başarısız olursa ( başarı dedigim adamın cıkması oyundan ama 5-6 scv alsanda başarı olur heralde ) raxı cekip kendi baseime yolluyorum. ordaki lab ziyan oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tunca said: iyi oyuncu olma yolunda ilk adımı atmışsınız ilk rush yapmayı öğrenceksin, sonra iyi oyuncuların rusha hazırlıklı olduğunu görüp cayıcaksınız, sonra rush yediremedikleriniz napıyolayarr da yemiyolar onu öğreniceksiniz, uygulayacaksınız. gerekli önlemleri almayı öğrenince bu önlemleri almayan rakiplerin açıklardan daha iyi yararlanabilmeye başlayacaksınız. daha sonra standart bir kaç build order öğrenip mid game e dayalı bir push yapmaya çalışıcaksınız rakipler mid game pushlarınıı da savuşturmaya başlayınca oyunu late game e uzatıp, 2. 3. expleri alıp multitasking-macro-micro-mapcontrol-harras ınızla yenmeye çalışıcaksınız en zor gelişme noktası da burası zaten. adam profesör, benim ıkınsam kuramayacağım cümlelerle açıklamış bütün süreci. sc ye gönül vererek başlamış pati oyuncularını en kısa zamanda son süreçte görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sonra yeniliyoruz uehaehaheha evet ty tunca güzel özetlemiş ty digerleride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bahsettiğiniz tarz all-in bir stratejiyle açılırsanız ve yeterince zarar veremezseniz, normal açılmış bir oyuncunun çok büyük ekonomik avantajı olur zaten baştan kaybedilir o oyun. @desu: ty xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 herkez birine gidiyor ben biriyle arkadaş digeriyle didişiyor. two way rush diyorlar galiba. ( 2v2 için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Kojiroh said: Abi arkadaşla 2v2 atıyoduk toss+ter şeklinde, ikimiz de çingen rush yapıyoduk, marine+mara+zeo, her oyunu alıyoduk nerdeyse. Sıkıldık rushtan, dedik az tech öğrenelim, ikimiz de random oynamaya başladık, recon falan atmıyoruz öyle rastgele, sürekli yeniliyoruz fdskjhsdf Rush deneyip başarısız olduktan sonra gelen mass thora bi çözüm bulamadık biz henüz. Hep de onu yapıyolar ya. Ya mass marine, ya mass thor. Boldlu kısım çok güldürdü ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar