misty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 merhaba arkadaşlar, benim 7 aylık bir kızım var. kendisi çok sakin ve akıllıydı geçen haftaya kadar ama 1 haftadır çok garipleşti. inanılmaz aktif, evin içinde sürekli koşuşturma içindeyiz etrafı kırıp dökmesin kendine zarar vermesin diye. evimiz 2. katta, camdan sokağı izlerken başka bir kedi gördüğünde çılgına dönüyor, camın içinden geçmeye çalışıyor sanki. ne yapmamız lazım da kedicik durulsun yine. :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kendisine acil erkek lazım. veya dişi lazım. olmazsa çözümler. karanlıkta ve serin yerde tutmaya çalışın. sıcakla cok muhatap olmasın sıcağı gördükçe delirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 gördüğün ilk alana girip de açmasaymışsın keşke konuyu. üye olup heyecanla açtın diye varsayıyorum ama asıl açman gereken alan pati pet alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kızınıza ya bir eş bulup kızgınlığını gidereceksiniz (ki bunun sonu yok :D ) ya da acilen kızınızı kısırlaştırıcaksınız karar sizin :) *bahsi geçmişken bende sorayım , benim kedimde 6 aylık oldu nerdeyse , az evvel pire tozu dökmek için bahçeye çıkardım yanına bir kedi geldi hayvanı parçalıcaktı tutmasam.bizim kız aseksüel diye düşünmeye başladım yoksa zamanı gelmedi mi acaba daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yok gelemdi daha var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 aynı cins se genelde kavga ederler , yada 2 side erkekse dominant olan diğerinin cinsel yaşamında bir dönüm noktası olabiliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar