Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ya şimdi maksimum 300 lira verebilirim.kimi amfi al diyo kimi prosesör.acaba hangisini almalıyım ve modeli ne olmalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yeni mi basliyacaksin, processor almanin avantaji ton cesitliligin oluyor. yeni basliyacaksan gerekli bir sey degil ton cesitliligi. roland cube alsan bir tane onla calismaya baslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ne tür çalacaksın? Ben olsam o paraya bir Laney alırdım. Metal istemiyorum dersen yardım edemem. PocketPod da alabilirsin. Tonu en iyi tüpsüz amfiden daha iyidir, tüplülerle de yarışır. Ama yanına bir de iyi bir monitör gerektiğinden paran yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 laneyleri herkesten cok ben severim de lx - lg 20 serileri hic hosuma gitmedi, o laney havasi yok onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ya rock/metal tarz çalcam.guns and roses,metallica,anathema falan çalcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 amfi al amfi en güzeli tadı ayrı öle bilgisayara falan bağlamakla uğraşma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 o fiyat araligindaki 0 amfiler MEEH. processor daha iyi okur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 prosesör alcam bu durumda o zaman ama ne model önerirsiniz?bir arkadaşım zoom g2'ler iyi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 2. el bi boss gt veta pod xt live akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Line 6 alacaksın abi, yok başka ihtimal bence. PocketPOD al işte, o paraya alabileceğin en gelişmiş prosesör o. İkinci el xy de olur tabii bulabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 illa processor diyorsan pocket pod (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 o paraya düzgün amfi bulamazsın abi.Bence de prosesör al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 cry baby al gelecege yatirim yap ps: bozmadan kullan ki gelecege yatirim olsun ## edit : 535q al 4 senedir tepe tepe kullaniyorum guzel alet http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Ne 535q'su, 535q'larin ikinci elini 300'den asagi zar zor bulursun zaten. GERGE said: Line 6 alacaksın abi, yok başka ihtimal bence. PocketPOD al işte, o paraya alabileceğin en gelişmiş prosesör o. İkinci el xy de olur tabii bulabilirsen. En mantikli karar bu olur, ya da ses karti + dandik olmayan bir kulaklik ile herhangi bir recording programi + vst plugin olarak Amplitube, Guitar Rig ya da Revalver falan kullanacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 syd said: cry baby al gelecege yatirim yap ps: bozmadan kullan ki gelecege yatirim olsun ## edit : 535q al 4 senedir tepe tepe kullaniyorum guzel alet http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=274 Wah pedalından preamp edicek sesi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 lan ben 535q`yu 200 tl ye aldim 0 peradan galata sarayin karsisindaki dukkandan Emrah`in vefatindan sonra gitmiom artik Senfonide Alp dicem o da nerde su anda onu bilmiom Zuhale bak edit : hmm dusundum de o zamanlar euro dolar dusuktu hatta dolar 1.1 falandi ondan da olabilir Can senin Alexi aldigin donem iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abvblizzard said: syd said: cry baby al gelecege yatirim yap ps: bozmadan kullan ki gelecege yatirim olsun ## edit : 535q al 4 senedir tepe tepe kullaniyorum guzel alet http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=274 Wah pedalından preamp edicek sesi sdfs http://www.seanm.ca/stomp/images/preamp.gif otur yap kendin ahahah 2 3 arkadsimda kendi yaptiklari pedallar var yani dunya harikasi bisi umma ama adam gibi dikkat edersen cok da kotu olmaz ha sorcaksin neden wah yapmio o zaman o wave distributionu yakalarsan helal olsun ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 adam gitar çalacam demiş siz adama devre yaptırıyosunuz :D ben derim ki az biraz daha biriktir (belki biriktirmene bile gerek kalmayabilir) 2. el pod xt al. kesinlikle pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 shapshal said: adam gitar çalacam demiş siz adama devre yaptırıyosunuz :D ben derim ki az biraz daha biriktir (belki biriktirmene bile gerek kalmayabilir) 2. el pod xt al. kesinlikle pişman olmazsın.su devreyi kurmasi yemek yapmaktan kolay parcalari alip haber verirseniz bizzat yardimci da olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 syd said: lan ben 535q`yu 200 tl ye aldim 0 peradan galata sarayin karsisindaki dukkandan Emrah`in vefatindan sonra gitmiom artik Senfonide Alp dicem o da nerde su anda onu bilmiom Zuhale bak edit : hmm dusundum de o zamanlar euro dolar dusuktu hatta dolar 1.1 falandi ondan da olabilir Can senin Alexi aldigin donem iste Imkansiz abi 535qnun 200 lira olmasi, gcb95 olmasin o? Gecen sene gittigimde sormustum 400 lira gibi birsey demislerdi, simdi peraya ugrayacagim kadikoye tasindi adamlar, line out icin jack almam lazim 5 metrelik, bakarim fiyatina yine. Zuhal'e ugramasin bence sadece 1 kere gittim 3 sene once falan, valvestate aliyordum keko herif bana digitech metal master satmaya calisiyordu, yer yuzundeki en kotu 2. pedal falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 webcamda gordun ya sened bildigin 535q :s belki aldigim baska bisi fiyatiyla karistiriorumdur da Emrah zamaninda peradan 200 e aldim die hatirliom hatta sana da slash mi acaba daha pahali belki daha iyidir diodum da sonra gay pedaldan vargeciz 535q aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 syd said: abvblizzard said: syd said: cry baby al gelecege yatirim yap ps: bozmadan kullan ki gelecege yatirim olsun ## edit : 535q al 4 senedir tepe tepe kullaniyorum guzel alet http://www.jimdunlop.com/index.php?page=products/pip&id=274 Wah pedalından preamp edicek sesi sdfs http://www.seanm.ca/stomp/images/preamp.gif otur yap kendin ahahah 2 3 arkadsimda kendi yaptiklari pedallar var yani dunya harikasi bisi umma ama adam gibi dikkat edersen cok da kotu olmaz ha sorcaksin neden wah yapmio o zaman o wave distributionu yakalarsan helal olsun ne diyim sen neyin kafasındasın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ahusdf hakketen kici kirik arduino devrelerini bonzor zahmetle kuruom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 su yukardaki devrede kasan bir baglanti bir ince is goruyor musunuz? lütfen bana da gösterin devrenin neresi "rocket science" var anlayalım cidden ben o devrede herhangi 2 3 sayfa okumus birini zorlayacak birsey goremiyorum googleye aldıgı urunun adını numarasını yazcak data sheetine bakarak yukardaki circuiti tamamlayacak :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi adam processor istemiş sen wah pedalı al preampi kendin yaparsın demişsin adama kendine gel ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar