Desu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Seele said: Desu said: ben ne anlarım T den seele Abi SC camiyasinda kac tane adam var hangi türk oyuncu ilk 50'de ve turnuvada ilk ayakta yenilmeden devam etmis. ben betaya ilk başladığımda bi esl turnuvasına katılıp max 3-4 tur geçmiştim lol. sanırım türkiye'de bir turnuvaya girip de en yüksek dereceye gelmiş kişi Memphis esl deki bi şey bi şey turnuvasında (go4sc2 değil başka bi tane) çeyrek finale gelmişti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Benim kafamda bir isim var ama ... sende söylemiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Usta oynuyo arkadaş HAHAHAHAahahahahahhahahhahahaı.ı.ı.ı.ı.ı.ı.ı.ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Tyrannus said: yanlız bana cevap vermezsen pek yol alamazsın bu bölümde söliyim taylan bak ne dicem Ogretmenim tam rushlik adamsin ^^ XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Desu beni aldi 2 kere ama sen alamazsin! Ayrica ayip arkadaş hepimiz kardeşiz 30 dklik video yap koy iste Ben bitek zerg bilirim adam akilli ,,video koyda terranda ogreniyim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ben irtibata geçtim arkadaşla, kendisi gayet iyi bir player hafta sonu 5 saat ders alıcam bakalım, gelişmeleri yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 beyler ben de irtibata geçtim dün gece ilk dersimi aldım gerçekten pro bir insan çok gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Organize işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hepsi iyi güzel de kimlik gizlemek niye? fbı mı peşinde? kore kaçırıyor muymuş iyi oyuncuları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 çok mübarek biri,emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ripsouL said: http://www.izles.net/cFS_lcq5ad5/starcraft-herif-gosuymus.html keyboardi taktim, mouse'i taktim, ayari yaptim ben hazirim kulaklikta sorun cikti, ugrastirdi, ama yaptim baktim olmaz, nickname aldim hydralardan bir tomardim isci bastim, exp aldim: oyun var ya, kesin benim. kalabalik bir ordu yaptim, lost temple'i gezdim dolastim hydrasiynan, lurkeriynan, exp'lerini bir bir aldim. baktim olmaz, base'e daldim overlarlan drop yaptim lan bir baktim templar iyi mi? overlordlar, kacir beni, vaay baktim olmaz, terran'a daldim queen'im ile infested ettim, dark swarm'u base attim, gidene kadar vura vura bicti beni taaaaank micro'suylan, combat'iylan, apm'si 300 olmus klanlardan birine sordum, lan meger herif gosuymus ogogo'ynan oyun attim baktim olmaz, disci attim slayer'dan, yellow'undan gosulardan al ornegi caydanlik kulpsuz olur mu, marine medic'siz olur mu arbiter'lar dondursa da, firebat'ler yakar beni anladim ki zamaninda, babam dogruyu soylemis sigortali is dururken, atariler cok bos ismis. dusundum de, ben ne yaptim hayatimi zehir ettim vay hydra'ya upgrade bas, ulan bunlar ne bicim is? rep + 1 karton malbuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Asgard said: çok mübarek biri,emeğe saygı üfleyerek öldürüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Adam oynamiyor abicim ogretiyor. Hic mi Karate Kid falan izlemediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Desu said: Seele said: Desu said: ben ne anlarım T den seele Abi SC camiyasinda kac tane adam var hangi türk oyuncu ilk 50'de ve turnuvada ilk ayakta yenilmeden devam etmis. ben betaya ilk başladığımda bi esl turnuvasına katılıp max 3-4 tur geçmiştim lol. sanırım türkiye'de bir turnuvaya girip de en yüksek dereceye gelmiş kişi Memphis esl deki bi şey bi şey turnuvasında (go4sc2 değil başka bi tane) çeyrek finale gelmişti galiba. Yanlışın var. En çok ilerleyen esl open cupta yarı final oynayan Sugosu. Memphisinde open cupta çeyrek finale gelmişliği var. Proların ilgi gösterdiği Go4sc2'de çeyrek finale yada 7.ci tura erişen Türk yok betadan beri bildiğim kadarıyla. Boş vaktim olursa şu esl ve zotac cuptaki Türklerin maçlarının bir istatistiğini repleriyle foruma bilgi halinde sunacağım. Arşiv çalışması yapmayı severim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 valla yaparsan hosolur. son Go4sc2'tabir türk var di ama ilk turda elendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Oymanq said: Desu said: Seele said: Desu said: ben ne anlarım T den seele Abi SC camiyasinda kac tane adam var hangi türk oyuncu ilk 50'de ve turnuvada ilk ayakta yenilmeden devam etmis. ben betaya ilk başladığımda bi esl turnuvasına katılıp max 3-4 tur geçmiştim lol. sanırım türkiye'de bir turnuvaya girip de en yüksek dereceye gelmiş kişi Memphis esl deki bi şey bi şey turnuvasında (go4sc2 değil başka bi tane) çeyrek finale gelmişti galiba. Yanlışın var. En çok ilerleyen esl open cupta yarı final oynayan Sugosu. Memphisinde open cupta çeyrek finale gelmişliği var. Proların ilgi gösterdiği Go4sc2'de çeyrek finale yada 7.ci tura erişen Türk yok betadan beri bildiğim kadarıyla. Boş vaktim olursa şu esl ve zotac cuptaki Türklerin maçlarının bir istatistiğini repleriyle foruma bilgi halinde sunacağım. Arşiv çalışması yapmayı severim :) . bide king of metalopolisde yarıfinal oynadım ama o turnuvaya katılan en iyi isim yani beni yenen arew die birisi, o pro cuplarda bırak ceyrek finali falan 5. turu goremez, alakamız yok yani adamlarla :p, ilerde nolur bilemem ama suan cok vahim durumdayız :DD havalar biraz serinlesin kendimize geliriz, en kotu zorlarız yani adamları okadarda eşşek deiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hayır sorun şu ki madem o kadar iyisin ders veriyorsun o zaman dersin ki mesela; ben şuyum bakın bunu yaptım bunu ettim. bedava veriyor olsaydın bunları kimse sormazdı ama ben de desem ki şimdi bakın süper halı temizliyorum 800 liraya bütün halıları temizlerim, ama paramı verene kadar da göremezsiniz ne kadar iyi olduğumu. fenerbahçe'ye teknik direktör yapalım seni o zaman biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Memphis said: Oymanq said: Desu said: Seele said: Desu said: ben ne anlarım T den seele Abi SC camiyasinda kac tane adam var hangi türk oyuncu ilk 50'de ve turnuvada ilk ayakta yenilmeden devam etmis. ben betaya ilk başladığımda bi esl turnuvasına katılıp max 3-4 tur geçmiştim lol. sanırım türkiye'de bir turnuvaya girip de en yüksek dereceye gelmiş kişi Memphis esl deki bi şey bi şey turnuvasında (go4sc2 değil başka bi tane) çeyrek finale gelmişti galiba. Yanlışın var. En çok ilerleyen esl open cupta yarı final oynayan Sugosu. Memphisinde open cupta çeyrek finale gelmişliği var. Proların ilgi gösterdiği Go4sc2'de çeyrek finale yada 7.ci tura erişen Türk yok betadan beri bildiğim kadarıyla. Boş vaktim olursa şu esl ve zotac cuptaki Türklerin maçlarının bir istatistiğini repleriyle foruma bilgi halinde sunacağım. Arşiv çalışması yapmayı severim :) . bide king of metalopolisde yarıfinal oynadım ama o turnuvaya katılan en iyi isim yani beni yenen arew die birisi, o pro cuplarda bırak ceyrek finali falan 5. turu goremez, alakamız yok yani adamlarla :p, ilerde nolur bilemem ama suan cok vahim durumdayız :DD havalar biraz serinlesin kendimize geliriz, en kotu zorlarız yani adamları okadarda eşşek deiliz Öle deme arew iyi macrocudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Yiceksiniz ban i şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 seni yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar